Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz
!Overdose! #4097 üzenetére
akkor jövőre nem lesz hátsókerkes autó???
-
itouchfan
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #4095 üzenetére
hát...a lada még a két autót se nagyon akarta, szerintem 4 tuti nem lesz. A volvo pedig lehet hogy csak kacsa, azzal kapcsolatban várni kell még. Amúgy a lada az első-, vagy hátsókerékmeghatású?
-
itouchfan
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #4093 üzenetére
persze ma ez rettenetes volt, de nekem nem a 16 kevés hanem az, hogy összesen 4 autómárka lenne, azaz ilyen DTM feeling lesz, ha nem is jövőre, de pár év múlva szerintem...azért megnézed 2007-et, akkor 8, vagy 7 márka ott volt..vagy a BTCC versenyein is rengeteg féle autó van (amúgy BTCC-t is érdemes nézni, az egyik legizgalmasabb sorozat a GP2vel egyetemben...Nem ilyen F1 hogy autó-, és gumikímélő játékot játszanak, hanem ott kemény verseny van) na szóval 4 márka összvissz.., ez a baj szerintem nem a 16 pilóta, mert az egytől egyig jó pilóták, csak mi lesz Engstlerrel, Coronellel?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
itouchfan #4092 üzenetére
16 is elég, ha azok mind jó autóban jó pilóták. Ma annyian voltak a pályán, mint az oroszok, és fogalmam sincs, hogy ki mit ment a 16. helytől lefelé, egyáltalán ki hányadik lett, talán nem is mutatták.
Ez világbajnokság, magas színvonal kell, nem ilyen apuka befizeti a fiát egy futamra, meg a csapatulaj megy az utolsó 3 hely egyikén. -
itouchfan
senior tag
nem látszott, zengő zoli magyarázott valamit a két verseny között de nem teljesen értettem...annyi hogy thompson a ladával bavágott mellé a kanyarbejáratnál, norbi lecsúszot az ívről, és ezt kihasználva boardmen is elment mellette a kigyorsításnál...
szegény volvo...nem így képzelték szerintem...viszont vannak olyan hangok, amik azt mondják hogy jövőre gyári alakulatként térnek vissza. Jó lenne
akkor most úgy állunk hogy 2014:
-LADA: Huff, Thompson
-CITROEN: Loeb, Müller
-HONDA: Tarquini, Monteiro; Michelisz; Bennani.
BMW nem lesz ugye, Chevrolet 6 db( Oriola, Nash, Macdowell, ...)
SEAT szintén nem lesz, és a nagy kérdés VOLVO...
Mert ez így 16 biztos indulót jelent az új szabályok szerinti autóval, plusz a ??privát??(ha lesznek egyáltalán), és a ??VOLVO??-t vezető pilóták lennének..szóval max. 20 szerintem a jövő évi indulók száma -
itouchfan
senior tag
Norbi csak 10. lett az első futamon...na majd a másodikon!
-
Integra
titán
de szép időben mennek
-
Z0C!
őstag
Akinek esetleg szüksége van streamre.
TV: Duna TV
Android: Mindig TV alkalmazással megy.
Stream link: Itt -
Male
nagyúr
Holnap hogy lesz a közvetítés?
Eurosporton 8:30-tól 10:15-ig a két verseny egymás után?
Eurosport 2-re írnak ismétlést, de csak 12:30 - 13:30 közé... ott csak kivágják a két verseny közti időszakot vajon? -
itouchfan
senior tag
Norbi 7. az időmérőn, a két gyári honda előtt! Ez szép teljesítmény szerintem egy ilyen rapszodikus hétvégén. Grat Norbi!
-
itouchfan
senior tag
Norbi 3 mp-et kapott az első teszten.. a gyári hondáktól kettőt... ráadásul megint füst szivárgott az utastérben, és Norbi szeme begyulladt. Hajrá Zengőmotorsport, lesz ez még jobb is ezen e hétvégén..
---
És amúgy elképesztő hogy oolyanok ülnek be WTCC autókban WTCC versenyre, akik 10 mp-et kapnak hazai pályán... hogy van licensze egyáltalán??? -
itouchfan
senior tag
-
Integra
titán
válasz
itouchfan #4076 üzenetére
nem csak a pénzről van szó. nincsen második autóhoz infrastruktúrájuk, értsd logisztika és humán erőforrás sem. ha az idei brigádot a második autóval leterhelnék, nem tudnának 100%-ban a norbira koncentrálni, megosztaná a tudást és erőforrást. ezt pedig nem lehet, így nem lehet vb címért kűzdeni. és biztos vagyok abban, hogy kaphatnak lehetőséget még második autóra később is, ha a jövő év is parádésra sikerül.
főleg, ha verik a jas-t.. -
itouchfan
senior tag
válasz
callmeakos #4074 üzenetére
azt mindenképp meg kell becsülni, hogy zengő zoliék nagyon bölcsen és megfontoltan döntöttek erről a 2. autó kérdésről... sajnálom hogy nem lett 2 autós a csapat, de hát a pénz...
- - - - -
Valaki el tudja mondani, hogy miért tiltották be a dízelautókat a wtcc-ben? -
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #4074 üzenetére
Jó versenyző, megérdemelte
-
Hivatalos: Bennánié a 4. Honda
Én nem bánom. Szimpatikus a srác, most megmutathatja mit tud.
-
Ventur@
senior tag
válasz
callmeakos #4068 üzenetére
"De majd egy szép napon állambácsi is belátja, hogy nem a 20. "kutyátseérdekel" stadiont kell felhúzni,...". Nem fogják belátni, mert mi focinemzet vagyunk (vagyis, hát az nagyokosok fent ezt gondolják)
.
Jól írod: Dupla autó, dupla anyagi teher....és ebben a szezonban látható, hogy egy "gyári" autó fenntartása nem két forint. Mi lett volna akkor jövőre. Nem jó hír, hogy Norbi megint egyedül megy és nem kap segítséget, de szerintem nem is annyira fontos neki. Látható az idei eredményén is
.
[CS]Blade2: 4. kocsira olvastam olyat is, hogy Bennani csapott le rá, de így hogy az autó szabad bizony lehet benne valami, hogy az All-ink-esek lecsapnak rá és tolják Huff alá. Így ők is egyszemélyes csapat lenne.
Az meg szerintem nem gáz, hogy ha egy erős pilóta kapja meg az autót és Norbinak ellenfele lesz, mivel remélem hogy hatalmas csatákat láthatunk jövőre (és egy újabb első helyet Norbinak a ringen
).
+40 kg Shanghai-ra...érdekes lesz. Lehet én néztem rosszul, de engem emlékeztet kicsit az Argentín pályára és azért nem mentek rosszl a Honda-k ott
.
Csak már lenne nov.2-a!!!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
zoo8800 #4067 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy kihez kerül a 4. autó. Ha a pénz dönt, akkor azért kiesnek páran a körből. Ami gáz lenne Norbi szempontjából, ha a Münnich venné meg a Huff-nak. Így is lesz elég jó pilóta vélhetően erős autóban.
Most látom csak, hogy kint van:
Compensation weight Shanghai
+ 40 kg : Chevrolet Cruze 1.6T, Honda Civic S2000
± 0 kg : BMW 320si, Chevrolet Cruze LT, Volvo C30 (+20 kg, art. 10b)
- 20 kg : BMW 320 TC, LADA Granta, SEAT León WTCCEz viszont nem túl jó, finoman szólva.
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #4068 üzenetére
És azt se felejtsük el, hogy Zengő Zoli nem csak a WTCC-ben versenyzik, az ETCC-ben is van két autója, és gondolom onnan sem akarta elvenni a pénzt.
-
válasz
zoo8800 #4067 üzenetére
Talán nem is baj. A jelenlegi lehetőségek között a második autó csak nyűg lett volna. Ahhoz minimum dupla ekkora forrás kellene, hogy biztonságosan tudjon működni a csapat, ennek megteremtéséhez viszont nem kevés erőfeszítés kellene, ami csak zavarná a csapat eddigi, kiváló működését.
De majd egy szép napon állambácsi is belátja, hogy nem a 20. "kutyátseérdekel" stadiont kell felhúzni, hanem olyan sportokat támogatni, ahol már bizonyított egy magyar. Ráadásul itt nem csak egy magyarról van szó, hanem a Zengő csapat minden egyes tagjáról. Mérnöktől, a szerelőn át, az utolsó kamionsofőrig... -
zoo8800
veterán
-
proof88
addikt
teljesült a vágyam, amikor ezt a képet lőttem nyáron
-
quby
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
callmeakos #4058 üzenetére
Meg lehetett volna a Norbinak írni a 2? pole-t erőből, és a 3? futamgyőzelmet világbajnoki futamon, és nem is tudom hányszor volt a dobogón ha a privát első helyeket is nézzük.
Nem tudom pontosan a Talma, meg a Kis Norbiék mennyi pénzből csinálták, de szerintem mindegyikük "sz*r"ból épít/ett várat,
míg azok a szerencsétlenek megkapnak mindent, és még abból is csak erre futja. Nagyon nem vagyok benne, de néztem pár MLSZ? TV-s youtube videót, amin ott bohóckodtak, és ezen kívül ami feltűnt a csatároknál, hogy szerintem van közöttük egy egészségtelen rivalizálás is. A másik b*odjon meg, ami csapatsportnál olyan, mintha alap nélkül akarnának házat építeni. Jó biztos, hogy minden téren van hiányosság, valahol égető, meg a fociba rengeteg pénz kellhet, valszeg az a 10-20 komolyabb ország sem aprópénzt nyom bele, de ha már eldöntötték, hogy ebben akarunk jók lenni, akkor alapjaiban kellene építkezni, mert amit eddig csináltak, azt bizonyítja az elmúlt 20-30 vagy tudom is én, hogy hány év, hogy nem jó. A mostani teszem azt 10 évesekre kellene akkor ráfeküdni, és onnantól minden generációt nyomatni értelmesen, átgondoltan, és akkor 10 év múlva már lehetne mondhatni profi csapatunk. Amit most tud játszani bármelyik magyar csapat, az egy tök más játék, mint amit akarnának játszani, vagy aminek hívják. -
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #4058 üzenetére
Nem csak aszfalton vagyunk jobbak. Bármelyik sportágban, említhetném a vízilabdát, kézit, úszást, evezős sportokat, küződsportok, mindegyik sportág versenyzői összehasonlíthatatlanul több eredményt értek el, mint bármelyik magyar futballcsapat az elmúlt 50 évben.
-
True Story...
-
Integra
titán
persze, mindenki nyerni akar, japán, honda, gondolj bele, leégtek, de nagyon durván és ezt pontosan tudják. norbiék meg megmutatták, hogy kell. ok, most minden összeállt, de akkor is, ők voltak akik japánban a hondának megmutatták mi az ábra és hogy kell. teljesen megértem, hogy elkenődtek, raádásul olaszok, ez az apró tény meg nem éppen elhanyagolható..
-
Male
nagyúr
válasz
callmeakos #4051 üzenetére
Eléggé felemás érzelmeik lehettek...
Viszont az tetszett, hogy Tarquini defektje után rögtön mentek át szólni Norbiéknak, hogy figyeljenek a gumikra.
-
Több dolog is érdekes itt.
Egyik ez a kép mikor Norbi nyer. Mint valami filmjelenetMásik amikor Norbi a boxban köszönget a sok japó szurkolónak
Harmadik hogy mi a frászt művelnek a Hondánál a második futam alatt
-
-
Integra
titán
-
Arkar
aktív tag
Van remény, hogy Robert is részt vehet futamokon, mekkora mezőny lessz!!
-
proof88
addikt
-
Male
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #4038 üzenetére
Reálisan 5. hely.... Chiltont nem hinném, hogy el tudja kapni, túl jó a Chevy (ráadásul gyanítom nehezebbek is lesznek a Hondák a következő futamra).
Nash esetleg meglehet, de erre is kicsi az esély.Az utolsó futamon már nem jár dupla pont
Mert ha még igen, akkor több várható, nem 41...
-
Integra
titán
válasz
[CS]Blade2 #4042 üzenetére
tudom és értelek is..
de nem ez a lényeg.
természetesen én is örülnék, ha norbi ott lenne -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Integra #4041 üzenetére
Csak annyi, hogy a VB bronz az megy az FIA díjátadó gálára, és kap egy ehhez hasonló díjat olyan futottak még kategóriás versenyzők mellett, mint a Forma 1 vagy a WRC első 3 helyezettje. Ez megint egy mérföldkő lenne a Zengő csapatnak és Norbinak. Teljesítmény alapján előbb szól ez az év Norbiról, mint Chilton-ról vagy Nash-ről.
Ők ketten az első 2 hétvégén 43 és 48 pontot gyűjtöttek, míg Norbi gépe gyakorlatilag nem is volt kész a versenyzésre, és most van közöttük 27 pont. -
Integra
titán
válasz
engem nem érdekel, nekem az a fontos, hogy norbi és az egész zengő csapat iszonyatosan nagyott bizonyított a honda felé, főleg a japán futammal, porig alázták a jas-t is... és ez nagyon bíztató a jövő évi szezonra nézve, tudják már a japók, hogy jobbak lesznek mint a jas..
ez a hétvégi teljesítmény fontosabb volt mindennél az egész szezonban.
-
ggeleven
őstag
válasz
Sztem az 5. hely reális év végére. Volt nem egy nullázás, azok a pontok most nagyon hiányoznak.
-
-
[CS]Blade2
addikt
1. MULLER 360
2. TARQUINI 211
3. CHILTON 183
4. NASH 181
5. NYKJÆR 180
6. MICHELISZ 156
7. HUFF 153
8. CORONEL 143Szerintetek reálisan hol végezhetne Norbi a ponttáblán? Ahogy számoltam összességében az időmérőkön 2 pontot hoz átlag, a versenyeken 7-et. A 2. félidőre viszont valamivel jobb arányban hozta be a gépet jó helyeken, így az időmérőn átlag 2,5-et a versenyekre átlag 9-et hozott. Utóbbival a két hétvégére várható 41 pont környéke. 25-el Nykjaer már meglenne, de valszeg 41 kevés lenne Nash és Chilton ellen. (kellene hozzá egy kis szerencse, míg nekik meg egy kis bénázás)
-
Petya25
őstag
válasz
Integra #4035 üzenetére
Mennyivel a többiek előtt ismerhették a 2014-es kiírást?
Kitalálják kihirdetik nem?
Amikor szerződtek, már hivatalosan kint kellett legyen a többiek előtt is.
És ez már hónapokkal ezelőtt volt, mindenkinek adva volt a jövő év.
Az már egy más tészta, hogy hol tartanak a többiek és a Citroennek nem kellett 2013-ra tenni semmit. -
Integra
titán
igen, nincsen nekik.
viszont a citroen ilyen szempontból kurva nagy sumák és egyfelől mondhatjuk, hogy indokolatlanul előnyhöz jutottak, mert sokkal korábban tudták már a 2014-es specifikációkat, így ők már rég elkezdték építeni az autót. igaz az is, hogy csak azután írtak alá, hogy látták a szabályokat.
én személy szerint etikátlannak tartom, de mindegy, megkell verni őket, kész. -
Male
nagyúr
Ez szép, magabiztos győzelem volt Norbitól, gratulálok neki!
A második futamon, hogy mi is történt, azt valami jobb szögből megmutathatták volna, mert én nem bírtam kivenni
Citroen tényleg durva mennyire készül, Honda meg ahogy olvasom még csak kész autóval sem rendelkezik pillanatnyilag... most nagyon úgy tűnik, hogy ebből sima VB néz ki nekik jövőre.
-
Motion_Blur
félisten
Congratulations to Charles Kaki Ng!
Szegény Thompson..
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #4031 üzenetére
Norbit követtem a szememmel és egyenes vonalban mozgott. Szemből Müller jobbról ment kersztbe mikor ütköztek....kiványcsi vagyok a nyilatkozatokra. Azért én sajnálom. A tempó alapján sztme egy 4-5 hely benne volt. Vagy akár egy dobogó.
-
dudikpal
senior tag
Ezbiza Norbi volt...ennyi belefér 1 win után
-
Motion_Blur
félisten
Itt nem volt kérdés
Az 52.6 meg azért fail, mert az első kör egyébként is lassabb a tartott tempós repülőrajt miatt.
-
Arkar
aktív tag
válasz
callmeakos #4021 üzenetére
Szép volt, olyan Vettel-es
, időmérő, warm up, futam, már csak a szabadedzéseket kell megnyerni
(#4026) hossszú: teljesen igazadvan.
-
ott a gyözelem!!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
hossszú #4018 üzenetére
én is ezt akartam írni
elég sima volt, így utólag, de technikai sportnál mindig bennem van a félsz, hogy "nehogy valami most rohadjon le a gépen" ...így azért volt bennem izgalom a leintésig
ui: ezután a győzelem után pár szép előzést szeretnék még látni a 2. futamon
...de akármi lesz, nem lehetek már elégedetlen
-
hossszú
őstag
Ezért érdemes volt felkelni!
SZÉP VOLT NORBI!!! -
Bozso68
őstag
Navégre!!! NOrbi 1.
-
IreN!CuS
őstag
Hát akkor NORRRBIII NORRRRBIII
-
IreN!CuS
őstag
Nagy a csönd itt , de eddig Norbi kegyetlenül behúzza
Két gyári off
-
-
madmike
őstag
válasz
Integra #4008 üzenetére
Az az álláspontom, hogy nem lesz gond. Mindenki tiszta lappal fog indulni. Persze a Citroennek megvan az az előnye, hogy csak a 2014es autóra koncentrálhat, de tuti,hogy a többiek se ülnek a babérjaikon. Szerintem nem lesz olyan kiemelkedő a Citroen mint az utóbbi években a Chevy volt.
-
Integra
titán
"Citroen ötszáz gumit tesztelt el és Valenciában öt másodperccel javították meg a Chevy legjobb eddigi idejét"
-
qdak
addikt
Mikor adjak/hol nap?
-
IreN!CuS
őstag
Most értem haza nyaralásról mi fogad? Norbi pole hát ennél jobb hír nem is kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest