Új hozzászólás Aktív témák

  • Dazsar

    aktív tag

    válasz Woodslave #176488 üzenetére

    Hát régen "rossz társaságba" keveredtem így jött egy két kúra szuri, de ez már vagy 9-10 éve. És mások szerint ez a szterko miatt van. De van különbség az anabolikus illettve a kortizol szterkok között (szerintem). Szóval nem hiszem hogy ez miatt. Amiket látsz ball odlalt értékeket azokat én számoltam ki egy átlag értékkel, hogy kb mennyi volna a normál, közepes érték.
    Nem vagyok kövér, sőt, egész jó formám van ilyen szar teszto melett. 170/70kg, max 10kg felesleg van rajtam de inkább egéséges 5.
    Ha a karbamid illetve kreatinin magas, attól még mehet a 2/tstly fehérje? Vagy vegyek vissza? (Doki szerint jaj de sok ez is) ő inkább 1-et ajánlana.
    Azt hozzá kell tenni hogy nekem 1 vesém van, viszont az az 1 dupla akkora mint nektek, így nem számítok vesebetegnek. 28 vagyok tehát a tesztomnak kurva nagynak kellenne lennie ;] .
    Libi tökéletes, nincs vele gond, asszony szerint se.
    Na de viszont a kedv hullámzás az durva. Azt szokták rám mondani olyan vagyok mint aki menstruál. Illetve nagyon fáradékony vagyok. Így jött amúgy a próba labor. Illetve kopaszodom, nem annyira de azért zavaroan, főleg úgy hogy a családban ez nem jellemző.

    "Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"

Új hozzászólás Aktív témák