A ChatGPT-re mennek a Reddit tartalmai

Megállapodást kötött az OpenAI, így a Reddit tartalmai is a ChatGPT tudását erősíthetik.

Megállapodott egymással az OpenAI és a Reddit, így utóbbi platform tartalmain képezhetik a népszerű ChatGPT chatbotot. Értelemszerűen a hír a Reddit tőzsdei árfolyamának is jót tett, és passzol azon céljaikhoz, hogy a jövőben nem csak a reklámos üzletágtól függenek.

Az OpenAI-egyezség az Alphabettel való megállapodást követte, hiszen a Google AI-modelljeit is tréningezik a Reddit tartalmain. Korábbi jelentések szerint az Alphabet megállapodása úgy 60 millió dolláros lehet.

Ezzel párhuzamosan az OpenAI hirdetőpartnere is lett a Redditnek. A befektetők jelenleg úgy látják, hogy a Reddit számára a reklámok mellett az adatok AI-tréningezéshez való értékesítése jelenthet kulcsfontosságú bevételi forrást.

Egyelőre úgy tűnik, kifizetődő a stratégia, ugyanis a Reddit legutóbbi negyedéves jelentőse erős árbevételi növekedést és javuló profitot mutatott.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények