Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Látom pont téma az olcsó fehérje por utáni kutatás, én még pár hónapja bedobtam az összes BiotechUSA hűségpontomat -20%-os kuponokra és feltankoltam (az akkori párommal közösen rendeltük, amúgy nem szoktam ennyire bevásárolni egyszerre) , most kezd kifogyni és azóta brutálisan elszálltak az árak.
    Futottam most egy kört, hogy körülnézzek az ismertebb márkák között 1kg-os kiszereléseket nézve (általában havi 2x1kg fogy nálam, kétféle ízben) és ezek jöttek ki jelenlegi árak mellett:

    BiotechUSA Iso Whey Zero (ingyen szállítással vagy boltban)
    1g fehérje = 16,37 Ft

    BiotechUSA 100% Pure Whey (ingyen szállítással vagy boltban)
    1g fehérje = 15,05 Ft

    MyProtein Impact Whey Isolate (szállítással)
    1g fehérje = 14,42 Ft

    Pure Gold Whey Protein (szállítással)
    1g fehérje = 11,89 Ft

    MyProtein Impact Whey Protein (szállítással)
    1g fehérje = 11,80 Ft

    Nutriversum Whey PRO (boltban átvéve, akciós áron)
    1g fehérje = 8,73 Ft

    Nutriversum ISO PRO (boltban átvéve)
    1g fehérje = 8,71 Ft

    Bocs ha magamból indultam ki, nekem több bolt is útba esik hazafelé és ahol tudtam, bolti vásárlással számoltam, de azért a szállítási költséget ki lehet vonni vagy hozzáadni. Így van egy hozzávetőleges kép arról, hogyan árazódnak be ezek.

    Viszont a Nutriversum nagyon kilóg nekem árban, eleve idegenkedem a márkától a fóliasisakos szakállas pofa miatt és nem értem azt sem, hogyan tud olcsóbb lenni az izolátum még akkor is, ha a koncentrátum változat akciós. Mi a trükk? Hol a hiba? Nekem ezek az árak a túl szép, hogy igaz legyen kategóriába esnek.

Új hozzászólás Aktív témák