-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Az angelic wingsről tud valaki valamit?
-
Cyberbeni
addikt
Erősítik a defenzív skilleket, és csökkentik a bejövő sebzést, hogy kevesebb defenzív skillet kelljen használni, és növeljék a buildek változatosságát. (Nagyon nem tetszik nekik, hogy muszáj One with everythinget használni monkkal)
De remélem ezt arra értik, hogy infernón végig azonos lesz a nehézség (alapból olyan, mint act 1, és lehet növelni 2/3-4/stb. nehézségre) -
Neró
őstag
Az való igaz. Elég belegondolni abba, hogy ha növelik a drop ratet, akkor oké, hogy neked is több jobb item esik, de másnak is - szóval ugyan ott vagy.
Ami kellene még a játékba - több event, meg néhány olyan dolog, ami segít egy kicsit rajta, hogy ne legyen ennyire monoton néha. De szerintem ha megjönnek a kiegek, pvp - akkor lesz igazán teljes a játék.
-
Baaraanz
tag
Tényleg semmi ártó szándék nem volt benne, de akkor ezek szerint vannak sokan akik nem tudják, hogy van ilyen lehetőség(lásd 30 hsz-ból máris 2), szóval jó, hogy nem priviben küldtem mert akkor mindenkinek küldhetném, ahhoz meg ki vagyok én
Teljes szívemmel segíteni akartam, becsszó.
Peace
-
Agro
senior tag
válasz
ProEvoFan #31 üzenetére
Szerintem a dropnak nem kéne jobbnak lennie, de az XP boost elférne a nehézség növelés melett. A drop nem azért szar most se mert kevés item esik, hanem mert az a hatalmas mennyiség ami van kukába végzi. Ha még nagyobb lenne a drop rate az csak jobban rombolná a játék dinamikát, mert minden 2. percbe mehetnél vendorhoz. Akkor már inkább csak a GF-et boostolja meg az XP-t de az MF-et ne
-
Agro
senior tag
Írok hogy meglegyen
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #28 üzenetére
Lassan meg cuccok nélkül is lehet majd vinni infernót, mert tovább csökkentik az ellenfelek sebzését.
-
sunnymarcell
aktív tag
New Event: Infernal Machine
The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.New System: Monster Power
Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.ez a 7 sor nekem jobban hangzik mint az 1.0.4 egész patch note-ja.
-
Neró
őstag
Huhahuha - grat az új topiknak - ezt is megtölteni!
-
BaLee
addikt
Új tápik!
Írok, hogy megtaláljam.
-
rol33
aktív tag
(#50099) Gorneck23: nem tudom, de még sztem a Blizzard se
-
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Jo ez ay arany. Nekunk azert van nemi eletunk is
Mondjuk ezt te nem mondhatod el 40es paragonnal
-
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem még csak 9-es a paragonom, de én is azt használom. A játékidő meg nem tudom hogy jön a képbe.
A patchben a Monster Power nem tudom mire lesz majd jó, mert a drop gondolom nem lesz 8x jobb player 8-nál. Kevesen játszanak vele a kihívás miatt, csak a loot után futás megy.
-
kornel76
aktív tag
Ha ez megvalósul... hát nem tudom: Diablo fans 1.05 sneek a peek.
Az infernal machine az szerintem vmi olyasmi lesz mint az Über dio volt a 2. részben . És tessék a 3. pontban meg ott van h magadnak állthatod a nehézségi fokozatot
-
Pekkk
aktív tag
válasz
mikromanus #15 üzenetére
De használhatják, csak később már nem fogják, mert nerfelik és hátrányba kerülnek azokkal szemben akiknek van/volt sok ideje játszani.
-
mikromanus
veterán
-
Pekkk
aktív tag
Már nem azért, de a blizz miért nem hotfixelte a Vault - Trail of Cinders skillt? Akik már nagyon magas paragon lvl-en vannak, mind ezt használják. Valahogy nem igazságos azokkal szemben akiknek nincs napi 16 órájuk játszani...
Sirandrish: ja mikor már para lvl 90 fölött van némelyik dh, és pont ezzel a skillel tudtak ennyire szintezni
-
Edge
veterán
(#50066) mcsabee:
Hellgate:London-ban volt hasonló(ugyebár azt Bill Roper követte el), volt normal játékmód azon belül normal/nightmare és elite játékmód és azon belül is normal/nightmare fokozat. Elite sokkal keményebb volt persze a loot is jobb volt, teljesíteni kellett hozzá előbb normal/normal fokozatot, én mentem is utána elit-be, persze ott új karit kellett csinálni, de megérte mert nagyobb volt a kihívás.
(Sokszor érzem úgy hogy a HGL-ben ellőtt ötletek tök jól passzolnának dio3-ba és Bill Roper is ofc) -
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
1 hét alatt meglesz ...
-
Lézerparaszt
őstag
Ki milyen buildet használ DH-val? Csak kíváncsi vagyok ki mit talált ki vele.
-
vhunor
őstag
Állíthatom át a kedvencek között
.
Nem engednek be a kidobóemberek
.
-
maross
nagyúr
szep, nem is figyeltem, hogy elszallt az elozo topic kommentszama
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
hamar ment.
-
Sirandrish
legenda
New Topic juhhu
Mindent bele srácok...még 15-20topic és beérjük a WoW-osokat
-
7
addikt
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest