- Windows 10
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Sziaszok!
Úgy hozta az élet, hogy kiköltöztem külföldre és itt bizony szomorúan konstatáltam, hogy nagyon drága mulatság az edzőterem, így azt találtam ki, hogy veszek egy kombinált fekvepadot, amivel ugyan gépes gyakorlatokat nem tudok csinálni (de ez szerintem mindegy is, az izomnak mindegy, hogy gép vagy szabadsúly), de olcsóbban kijövök, bármikor tudok edzeni, kényelmesebb, jobb.
A kiszemeltem egy Weider 240 TC gép és kicsit amiatt vagyok beszarva, hogy olcsó húsnak híg a leve és mi van akkor, ha mondjuk fekvenyomáskor széttörik ez alattam? Ha egyedül vagy, ha nem, ha nyakadba esik egy mázsa, az könnyen végzetes lehet. Elképzelhető szerintetek, hogy silányabb anyagból készítik ezeket és emiatt baleset következik be vagy csak paranoid vagyok?
A másik kérdés: ha ennél a gépnél 95 kilóra van hitelesítve a maximális terhelés fekvenyomáskor, akkor azért ennél 15-20%-kal többet még bőven kell bírnia, nem? Álmodik a nyomor? És mi van, akkor, ha többel terheled? Kettétörik, mint egy ropi?
Köszi a válaszokat!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na ezt szerintem gyorsan felejtsd el. Csajoknak jó lehet 30-40kg-hoz. Ruhaszárítónak meg drága.
Az "extrák" használhatatlanok...
(veszélyesek!!! Pl. az a csigás szar rajta wtf kategória)
Ennyiből bőven megvan egy sima pad is extrák nélkül.
(tudom neked ez nem jó, de pl: [link])[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
"szomorúan konstatáltam, hogy nagyon drága mulatság az edzőterem"
Is. Remelem azert az egyeb arak nem ertek teljesen varatlanul... Egyebkent errefele szerintem mar havi 50 euro korul lehet edzeni, az azert nem olyan eszveszejtoen draga... De nyilvan a vilag nagy.
"olcsó húsnak híg a leve"
Ahogy mondod.
" ennél 15-20%-kal többet még bőven kell bírnia, nem? "
Nyilvan van benne tartalek, de ez elegge orosz rulett. A helyes eljaras meghatarozni azt a terhelest amit kapni fog, es egy olyat valasztani, ami attol 20-30%-kal minimum tobbet bir...
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
törölt tag
Bar legtobbszor read only vagyok csak, gondoltam en is bedobok egy kepet magamrol. Novemberben kezdtem, elotte 10 evig biztos nem csinaltam semmit.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Casanova* #27058 üzenetére
engem zsákutcára emlékeztet inkább mint kajakra
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
adam_
senior tag
válasz Shadowbull #27056 üzenetére
Én pl. Brandenburgba (Cottbusba), havi 20 euróért tudok edzeni egy 2200négyzetméteres, nagyon szuper terembe. Feltétele ennek a havi árnak az, hogy 1 évre előre elkötelezd magad, hogy oda fogsz járni, és a terem havonta vonja le tőled a 20 eurót. Szerintem ez így korrekt, mert így valamilyen szinten motiválva is vagy, hogy ha már fizetsz érte kötelező módon, igen is, rendszeresen járj edzeni.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz Shadowbull #27061 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy otthon is lehet járni kondiba havi 20 ezerért, meg lehet 6-ért is, vagy még olcsóbban.
.. és szerintem itt is külföldön igaz lehet, hogy a drágább nem feltétlen jobb. Én mindig is az "olcsóbb" termek kedvelői voltam, bár izmos sem vagyok.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Lehet linkelni a makogóknak [link]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
korcsillio
addikt
Én pl. nem tudom mit csináljak.Ahol eddig éltem adott volt minden,f@sza kis falusi terem.Most ahova költöztem onnan kb.15km-re van terem ahol olyan 7000körül van a bérlet + az üzemanyag min.heti 4x oda-vissza.Havi szinten kb.30ba lenne mindenestöl ami azért nem kevés.Lehet hogy kellene vennem itthonra egy használt gépet 40körül úgy járnék a legjobban...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz korcsillio #27066 üzenetére
Nekem még messzebb lenne terem... én is ezért edzek otthon.
-
Casanova*
veterán
Ha csak 3-féle táplálék-kiegészítő használatára van lehetőségünk... Fouad Abiad a következőket ajánlja (fontossági sorrendben):
1. tejsavó-fehérje
2. elágazó láncú aminosavak (BCAA)
3. glutamin - Nekem: protein,C vitamin,Omega 3. Nektek?[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
shteer
titán
-
-
GyurosAki
tag
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #27076 üzenetére
kazein proteint soha nem iszok, túrót eszek. Kreatin kúra 1 évbe 1szer .
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz PowerBuldog #27078 üzenetére
lehet ősszel tolok egy sima kreatin kúrát! Shadowbull: a kazein lelassítja a whey felszívódását. Edzés utáni turmixba nem kevernék kazeint.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Shadowbull #27079 üzenetére
kazeint csak este/napközben érdemes tolni, edzés után semmikép
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Tamoo
MODERÁTOR
Szerintem meg totál mindegy! Sajnos a fizikumotok sem igazol titeket.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Shadowbull #27084 üzenetére
Bár Kaszanova izmos. csak nem szokott hülyeségeket írni.
-
shteer
titán
válasz Casanova* #27089 üzenetére
én már mindent elhiszek bitökön ezt írják:
A kazein emésztésekor egy alvadék keletkezik a gyomorban, ami lassítja az emésztőrendszer kiürülését, ami miatt természetesen lassabban és fokozatosabban jut az aminosav a vérkeringésbe. Tehát lassabban emésztődik. Így a vérkeringésben is hosszabb ideig tartózkodik. Este, lefekvés előtt fogyasztva ez különösen előnyös, hiszen egész éjszakára ellát aminosavval és megakadályozza az izomlebontás beindulását.persze ez nem ér fel egy Wood-féle tanulmánnyal
szerintem jónak tűnik..
-
spammer
veterán
válasz Casanova* #27089 üzenetére
Ezt konkrétan 100 millió helyen olvashatod, ahogyan az ellenérveket is. Persze a rosszmájúak azt mondanák, hogy a bunni találta ki ezt is
Mindenki igya úgy, ahogy neki jól esik. Bár én még sosem éreztem kényszert, hogy egy ízesített proteint tejjel igyak. Tejből is csak a 1,5%-ost használok, azt is max zab/kukoricapehely mellé... A zsírosabb szarokat én már nem iszom meg, házi tej meg ki van lőve, múltkor egyik családtagom ivott, már kinézetre is undorító volt (mármint a tej ).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
KAMELOT
titán
válasz Coccolino_O #26990 üzenetére
Mint írtam már feljebb. Mindenki szervezete más. Valaki pástétomos kenyértől is fejlődik mint öcsém. Én meg zabálok mint az ökör betartom a dolgokat és alig megy fel valami. Valakinek elég naponta 2 kaja + turmix valakinek meg több. Valaki ehet zsíros dolgokat és kockás a hasa. Genetika minden.
Ott az egyik haverom. 80kg leszálkásítva, de tricepsztolódzkodást 70kg + súllyal csinálja. Csak szálkás és vékony, de nagyon erős. Ez mind mind genetika. Azért inkább mindenki figyelje magát és akkor megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az is igaz amit te írsz és az is amit mások.(#27089) Casanova*: De azt sem felejtsd el, hogy ha tejjel iszod jobban szívódik fel a protein mint vízzel. Tej az lényegében kaja, élelmiszer. És igen DORIAN YATES a példaképem. hasonlóan kell nekem is edzeni. Nagy súlyokkal koncentrálva.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
Minél többet olvasom ezt a fórumot annál kevésbé vagyok biztos bármiben is.
Múltkor valaki mondta hogy tesz zabot a rántottájába, hát valami isteni ötlet volt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest