-
IT café
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Ez tényleg a BF6?
YouTube link.Ha mégsem, akkor ide várom a hasznos BF6 infókat mivel nem találtam topikot.
MOD: Úgy látom kamu, ez a World War 3 korai trailere.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
SZKEBE75
senior tag
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
Peter1918HUN
tag
https://www.ea.com/games/battlefield/news/battlefield-franchise-update-oskar-gabrielson
Legfrissebb hír, bár nem árulnak el semmit még
-
Peti1910
csendes tag
A hónap végén érkezik majd hivatalos forrásból több infó a játékról és remélhetőleg valami kis előzetes(remélem gameplay).
Állítólag az előzetes alatt ez a zene fog szólni. [link][ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Battlefield Demo imminent this week: [link]
[gigantikus kép 1]
[gigantikus kép 2][ Módosította: radi8tor ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz ScomComputer #6 üzenetére
A két kép összesen 100+ MB. Legközelebb az ilyet linkeld kérlek. Nem mindenki korlátlan mobilnettel vagy gigabites nettel böngészi a fórumot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Peti1910
csendes tag
Úgy tűnik az a májusi trailer inkább júniusi lesz -> [link]
-
Bjørgersson
félisten
Ha valaki eddig nem volt epilepsziás, akkor most lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
A teljes szöveg:
Mindez magyarul:
"Néhányan közületek haza akarnak térni, ez a legemberibb ösztön. Nehéz szívvel, de el kell mondanom az igazságot: nincs hova hazatérnetek. A kérdés, amit most fel kell tennünk magunknak:
Elfogadjuk a sorsunkat? Vagy merünk harcolni egy jobb világért?
Senki sem kényszeríthet benneteket a harcra, de én azt mondom mindenkinek aki hallja a hangomat: ha tudtok lőni, ha el tudtok látni egy sebet, ha tudtok pusztítani, azoknak, akik nem tudnak - szükségük van rátok. Szükségünk van rátok.
A háború az egyetlen hazaút."
Live-Die-Respawn
-
ScomComputer
veterán
Nekem pár hete jött egy ilyen email,spam-ba volt nem is láttam:
"Battlefield 6 beta applications accepted, coming soon!"
Anno én az originben bejelöltem a beta teszteket a kiválasztott játékokhoz és kaptam is hozzáférést egyik-másikhoz...most ez is az lenne?
Én külön nem jelentkeztem...lehet valaki szórakozott, bánom nem néztem meg törlés előtt, hogy ki küldte,no majd kiderül...[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz ScomComputer #19 üzenetére
hát én nem klikkelnék rá mert nem battlefield 6 lesz a játék neve
/s
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ScomComputer #19 üzenetére
Az biztos kamu volt. Nem lehetett külön jelentkezni.
Live-Die-Respawn
-
ScomComputer
veterán
Nem elfeledni...holnap.... [link]
-
wjbhbdux
veterán
akkor ez a leak igaznak bizonyult pár nappal ezelőttről Hero shooter lesz kasztok helyett
[ Szerkesztve ]
/s
-
Aventador91
őstag
szeríntem kőzépkóri lessz a géme
ez it mínd kamú!!! -
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés: október 15.
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
-
Fitzgerald
veterán
A modern/közeljövőben játszódó setting bejön, BF3-4-et is szerettem, de ez a hero shooter dolog eléggé aggasztó. Ezekkel az experimentális dolgokkal rendre befürödtek az évek során ha Battlefield-ről volt szó, még ha a BF1 jó játék is lett...remélem nem valami free to play szarság lesz belőle.
-
FattyDove
őstag
-
nincsnév007
őstag
mit takar ez a hero téma?
-
- = Zk = -
félisten
nah... itthagyom a lábnyomom, csakhogy...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ScomComputer
veterán
válasz nincsnév007 #41 üzenetére
Azt hogy te lehetsz a játékban pl. Arnold Schwarzenegger....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Topik átnevezve, alap összefoglaló kész (folyamatosan frissítve lesz majd), TG-k jönnek! Kérünk mindenkit a kultúrált beszélgetéshez az elkövetkező hónapokban, években!
Live-Die-Respawn
-
lofagi
addikt
Nah, érkezzünk meg ide is. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Aventador91
őstag
várjuk sok szeretettel koplarovicot is
-
gyuromoj
veterán
Remélem kapunk egy alfa/béta indulási dátumot.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Peter1918HUN
tag
Ez a visszaszámlálás megőrít Remélem legalább 1 perces videót összevágtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Hőelvezetési gondokkal küzd a DGX NVL72 GB200?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RPI5 Aktív hűtés + Alu ház + gyári Pi5 táp+128GB Samsung Slim Fit tároló (400MB/s olvasási sebesség)
- Toshiba Tecra Z50-A, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-4200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garan
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A30-C, 13,3" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest