-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Ezt én mind nagyon jól tudom. Saját testsúlyos edzéssel kezdtem, de kb. 2 hét után már éreztem, hogy ez kevés. Utána invesztáltam be a súlyzókba, súlyokba. Már csak bemelegítésként használom a súlyzós edzések előtt.
Kezdőként, 44 éves fejjel nem ugrottam rögtön a súlyzóknak#181389 Woodslave: Köszönöm szépen
-
Woodslave
félisten
Ertem en, hogy szereted az olajos magvakat
tudod mi az a chia mag?
azt kizártnak tartom, hogy valaki "szereti" a chia magot, mivel nulla élvezeti értéke van. Nem egy sós mogyoró, mandula, kesudió amit élvezettel eszel (vagy leglábbis én és simán trigger food azaz nem tudom abbahagyni) A chia mag egy íztelen xar senki nem azért eszi mert szereti.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dare2Live
félisten
Nekem ami még bevált az a tejes kávé. 1dl tej+kv jellemzően koffeinmentes. Utána megy a munka nem vagyok éhes délig. kb így oldom meg most a fogyást. Reggeli kimarad.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Speeedfire
félisten
De, emiatt kell sok folyadék, meg zöldség is. Persze van itt még rost, meg inzulin stb stb. Sok összetevős, de én is szeretem ha tele van a hasam. Napi ~50 deka zöldség, gyümölcs megy le nekem.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Fred23
nagyúr
Igen, egyik se tökéletes, de úgy kezdődött, hogy a diétázás elejére ajánlottam a 100-120g chia magot egy bőven 100 kiló feletti embernek. Akkor a legnehezebb, de az első hét után már jobb, és lehet csökkenteni az adagot. Egyesek olyan sokat tudnának enni, hogy inkább le se írják, mert vagy nevetségesnek, vagy hazugságnak tűnne.
Én ma már túl vagyok az egyetlen étkezésemen, ami 2100 kcal volt, és amitől nem laktam jól teljesen.
aelod: Engem a zsír laktat a legjobban. 80-90g szokott lecsúszni, mostanában vettem vissza belőle 70g körülre, jövő hónapban megpróbálom a 60g-ot is. A lényeg, hogy egy vagy két étkezésem van összesen, és minimum 60g zsírt viszek be.
Speeedfire: 100g chia mag megköt úgy fél liter vizet, egyszer kipróbálhatnád.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Sok az időm gondolkodni, megsütött a nap megtudni, hogy hol van a bukás.
Ma 1-óra kardió, 30-perc kemény úszás után, még csak nem is érzem, hogy csináltam valamit, szét b@sz az energia.
Lehet még lemegyek 1-órát futni.
Volt már, hogy éjfélkor mentem el futni 1-órát, a leghosszabb úszási időm eddig 2-óra egyhuzamban.marked one94
Várjá, lesz még itt meglepi.aelod
Nem egyszerre, napi szinten szétdobva.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Europai középkorban úgy 20-35év körül volt a születéskor várható átlagéletkor. Ebben a brutális gyerekhalálozás is benne van. A leggyakoribb nem természetes halál oka pedig az éhenhalás volt. A populáció nagyságát elsősorban az elérhető/megtermelt élelmiszer mennyisége szabályozta másrészt bizonyos időszakokban a betegségek ld pestis.
Jelenleg europában lényegében nincs éhezés, a gyerekhalandoság közékorhoz képest marginális, a fertöző betegségek nagyját elég hatékonyan gyógyítjuk...
"A masik osszetevo pedig a modern elelmiszeripar, ami nagyon kis helyre tud nagyon nagy mennyisegu energiat besuriteni"
És genetikailag is a nagy kalóriára való mozudlás van bennünk. A kisgyerek meg az átlag 90% nem salátát akar enni ami egészséges hanem jobb esetben édes gyümlcsöt rosszabban only sültkrumplit és csokit. Mert az a gyerek aki a zöldségre volt rákkattanva az sokkal nagyobb eséllyel nem halt éhen mint amelyik az édes gyümölcsöt/sültkrumplit.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
aelod
veterán
Egy 80 kilos ember 2000-2200 kalorian siman tud tomegelni.
Azért ez nem általános igazság. Hány éves, milyen életvitelt folytat, edzés, edzésmúlt stb. stb. ami mind mid meghatározó ebben a témában. A legtöbb ember aki "tömegel" de valahogy nem fejlődik az egész egyszerűen nem eszik eleget.Reggel betolsz 100 gramm zabot, az maris 350, es akkor meg durvan egy ezrest kell osszehozni. 200 gramm rizs (ket kajalas)
Ez nekem már erősen diétás mennyiség"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
szőröscica
addikt
Egy 80 kilos embernek mondjuk kell 120g feherje. Az fel kilo csirkemell es egy turmix edzes utan. Ez kaloriaban meg kis zsirral egyutt is max 600. Mennyi ch-t toljon be emelle tomegeleshez es mibol? 40 deka rizs brutal mennyiseg, csak kell valamennyi extra zsir, hogy legyen kaloria is, nem?
-
Fred23
nagyúr
Nekem havi ~1 kiló ment le régóta, úgy voltam vele, biztosan genetika. Holott 110 kilósan, mikor még nagyon elszánt voltam, én is gyorsabban fogytam, de ezt tán még rá lehetett fogni a nem beállt súlyra, illetve kezdeti vízvesztésre, bármire... -és hamar ott tartottam, hogy a havi 1 kiló fogyás az nálam normális, ilyen a genetikám. Aztán gondoltam egyet múlt hónap végén, hogy most szigorítok, és nem is szegem meg ezt a szigort, csak hogy lássam, tényleg ez az 1 kiló -e az, amire képes vagyok, vagy megy több is. Most tartok ott, hogy 2 kiló már lement, és még csak 19-én vagyunk. És ezt 2000 kcal-on, ami úgy 98%-ban be is van tartva, és 5 napból 4-en lecsúszik egy zacsi ilyen MagMix.
Alapanyagcserém Mifflin St. Jeor és Katch-McArdle szerint is 1720 kcal körül van, ha jól emlékszem.
hadam98: De, ehetek.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
-
venge
aktív tag
Szerintem is ez a teendőd! Ne hallgass rájuk, csak okoskodnak.
Kb. 15 éve vettem egy Arnold Gold Gym gépet, 100 kiló súllyal, egy egyenes és két egykezes rúddal. Ezt használtam hellyel-közzel két évig, majd vagy 5 éven át, csak állt a szobában, a párom erre pakolta a kivasalt ruhákat, majd felkerült a padlásra. Négy éve kedvet kaptam a súlyzózáshoz lehoztam, kialakítottam neki egy kis "termet" és itt küzdöttem. El is jutottam egy bizonyos szintre, már többen kérdezték, hogy "Te gyúrsz, vazze?"
De kinőttem. Elkezdtünk járni a gyermekkel terembe és rájöttünk, hogy ezt a hangulatot otthon sosem lehet átélni, bár nálunk egyébként is egy jó, összetartó, összejáró kis csapat alakult ki.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
hol van az az itt?
Szerintem konkret tapasztalat nemigen lesz itt pont ezzel a tipussal/markaval. Egyebkent meg menj el, nezd meg, probald ki, aztan dontsd el hogy neked eleg stabil-e. Ha biztos lennek benne, hogy tul fogom terhelni, akkor en tuti nem vennem meg.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
"szomorúan konstatáltam, hogy nagyon drága mulatság az edzőterem"
Is. Remelem azert az egyeb arak nem ertek teljesen varatlanul... Egyebkent errefele szerintem mar havi 50 euro korul lehet edzeni, az azert nem olyan eszveszejtoen draga... De nyilvan a vilag nagy.
"olcsó húsnak híg a leve"
Ahogy mondod.
" ennél 15-20%-kal többet még bőven kell bírnia, nem? "
Nyilvan van benne tartalek, de ez elegge orosz rulett. A helyes eljaras meghatarozni azt a terhelest amit kapni fog, es egy olyat valasztani, ami attol 20-30%-kal minimum tobbet bir...
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na ezt szerintem gyorsan felejtsd el. Csajoknak jó lehet 30-40kg-hoz. Ruhaszárítónak meg drága.
Az "extrák" használhatatlanok...
(veszélyesek!!! Pl. az a csigás szar rajta wtf kategória)
Ennyiből bőven megvan egy sima pad is extrák nélkül.
(tudom neked ez nem jó, de pl: [link])[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- Ezekkel a szoftverekkel lehet gond a Nintendo Switch 2-n
- Kompakt vízhűtés
- Path of Exile 2
- E-roller topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Mini 3 pro drón táska (Skyreat), ND Filter