Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux haladóknak
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Aelod válasza után én is emelek a súlyokon, h csökkenjen a 15-ös ismétlésszám.
De azért próbálok ésszel növelni, mondjuk 15%-kal, mert pl. guggolásnál marha hülyén nézne ki ha összeesek alatta
Merevlábasnál meg nem szeretném, h a derekamra menjen.
Bolgár guggolást még múltkor csináltam először, azt még technikailag kell bőven tanulnom: 8 körül nem elfáradtam, hanem az egyensúlyom vesztettem el.
A csípőtolást nem tudom hová tenni, múltkor már felmentem 150-re de ott is csináltam 15-öt.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Nemrég átálltam a HIT-re ( nem a gyülekezetes )
Nálam két edzésnap 1 órás, egy 3/4, de ott nagyon viszketek, h csinálnék még vamit.
De a pihenőidők 2,5 perc, összetetteknél pedig 3. Sőt múltkor a felhúzás (most 120 kiló/ 10db) után az időt onnan kezdtem mérni amikor leszedtem és a helyére tettem tárcsákat. Az brutál sokat kivesz.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
m3ss
veterán
3.3 orias pottyost kell megenni 600 kcalhoz. az azert nem keves. tuti megorulnek, nekem ez is tul edes..at kell atalakitani az etrendet ha nem eleg a kaja, tul sok a kaloria.
vajat, cukrot, zsiros kenyeret, uditoket ilyeneket nem kell fogyasztani es konnyebb lesz. 2 zacsko mogyorot se olyan konnyu azert megenni sztem. utana csak nem leszel ehes 2h mulva...amugy is olyan ez a cukor, mint a dohanyzas. ha nem csinalod nem hianyzik majd...sot mondom nekem pont az ellenkezoje, taszit azota az edes. egesz kaja ipar erre epul, hogy meg a sos termekekbe is cukrot raknak, hogy egyel minel tobbet. nem muszaj reszt venni ebben. nem is vettem cukrot iden a boltban. vajat se, nem rontanam el vele a jo kis vadkovaszos heim kenyeret
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
probald elkepzelni azt, hogy enned kellene 3-4k+ kcalt, de 2 ezerrel jol laksz es semmi szaraz kajat nem kivansz mar. na ilyenkor jol jon vmi cukros, kaloriadus cucc amit gyorsan megiszol es orulsz, hogy par korty alatt lezavartal 600 kcalt.
en uilyen testomeggel amikor szamoltam tizenevesen 4e kcal folott ettem es kardiot se csinaltam. most mar kevesebbet kell ugyanehhez ennem szerencsere, de meg igy is sokkal tobbet, mint amit szeretnek.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
tisn
addikt
az eleg szar skill
nekem jobb van, ugyan minden zajra felebredek, de utana gyorsan visszaalszom es nincs gond.a csecsemonel rosszabb pl. a mostani idiota szomszed, aki pofazik (vagy tvt nez) (a ket lakas kozott nem tudom mi, de kb. 5-os valaszfal lehet )
10 korul fexem le, ejfel-1ig nincs csendattol nem tudok aludni, es nem hagyja abba belathato idon belul, mint a gyerek. (nekunk altalaban ra kellett rakni a cicire, es utana aludt tovabb. persze fogfajos idoszak az kemenyebb)
-
Dorian
félisten
Igen, az ilyen.
Amúgy kondis edzés kiegészítésére kiváló, előnye, hogy igen rövid idő alatt megvan. Most, h lement a hőség, én bevezetek belőle heti 1-et (kettlebell, boxzsák). Viszont nem futok, nem úszom, nekem az uncsi.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Ezt hívják erőállóképességi HIIT edzésnek. Nem mindenkinek gyúrós célja van, pl. katonák, különleges alakulatok, küzdősportolók számára ez sokkal javasoltabb. Vagy egy ismerősömnek, aki 24 kilós golyókat dobálva zsonglőrködik, stb.
Baromira megerősíti pl. a szívet, amikor ezt csináltam 55 volt a nyugalmi pulzusom, de több kutatás szerint longevity hatása is van.
Persze, hogy a háj lemenjen, ahhoz a diéta is kell, de sokaknak a testépítősen alacsony testzsír nem céljaKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Lajmund
őstag
Garmin se tudja pontosan követni a kitöréseket kb az apple orài a legjobbak ebbe. De ha nem sajnálod a pénzt vegyél pulzus pàntot hozzá. Nekem ezt ajánlották a fél millás epix prohoz amikor panaszkodtam hogy nem pontos. Vissza is adtam ennyièrt ne kelljen mèg fiszem faszom hozzá. Most a smasung 6c47 bőven jó mindenre töredék àron de ez se pontos mint egy pànt.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Peaceliker
addikt
Legtöbb óra az ilyen súlyzós edzésekkel nehezen boldogul, lassan kapják el nem egyszer a hirtelen megugrott pulzust,ahogy a teszteket néztem.
Amúgy felsőtest edzésnél nekem az 3-4dik sorozat(gyakorlat) nál kezd jobban felmenni, első pár alatt 145 max. Lábedzésnél már az első gyakorlat is fel tudja vágni 160ra nekem, látszik melyiknél hogy kezdek fáradni
Gyaloglás is olyan amúgy hogy első 1-1,5km ben alacsonyabb a pulzusom, utána megy feljebb. Onnantól kezd igazi feladat lenni asszem a kis csopfadt testemnek"Oh my Goa'uld!"
-
tisn
addikt
-
Peaceliker
addikt
Ha naturalban akarsz akkora lenni, mint ő, akkor igen, mert sosem leszel
Ha viszont azt nézed neked mi jön be és hogy lesz gyorsabb fejlődés, akkor azért nem teljesen.
És amúgy kb bármivel (kellő progresszió mellett) lehet fejlődni? Persze, hogy lehet. 10-20% os eltérések vannak kb tanulmányok szerint.
Illetve nem teljesen mindegy. Mert pl nagyon kimerítő edzést akarsz heti sokszor, úgy hogy nem hagysz időt regenerálódásra akkor szar lesz.Nekem a nagy volumen először jó volt, aztán csak azt sikerült elérni, hogy mocskos fáradt voltam a végére, szenvedés lett a befejezés, enervált lettem és kedvtelen is (valszeg elkezdtem túledzeni). Aztán progresszió is megszűnt, sőt volt amiben romlott az eredmény.
Most ennél az edzésnél amit már sikerült észre vennem, hogy 1 pihenő nap kevés. Nyaralás miatt megborult a hétfő-csütörtök felsőtest edzés. Egyik szombat után gondoltam hétfőn tolok egyet.... Pfff nagyon szarul ment! De ez vagyok én! Lehet másnak máshogy jó.
De az fontos hogy saját magunkhoz érdemes csak mérni, nem a kémiás srácokhoz. Ha oda akarsz eljutni akkor neked is cucc kell"Oh my Goa'uld!"
-
m3ss
veterán
hja mert a genetika meg a gyogyszerek valszeg a legnagyobb faktor itt. aztan meg alvas, taplalkozas es ezek az edzesmodszerek amikrol beszelunk. de ha vki naturalban tolja es odafigyel kajara, pihenesre biztosan szamit, hogy 10 rir vagy 2 rir-t csinal. latni is a tanulmanyokbol, hogy szamit.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
tisn
addikt
kellene azt finoman csinalni, gerinctorna cimszo alatt vannak jo videok. a derekfajason elobb-utobb segiteni fog. (legalabbis ebben bizom)
nem kell hulyen csinalni, mint en (5 napon at napi 4x1p planking a nullarol, be is allt akkor a derekam )szerintetek enyhe derekfajassal mehetek mar kondiba, vagy varjak meg? ket hete se kondi, se foci, se futas, megbolondulok. uszni jartam, meg gyogytorna, meg par napja elkezdtem a bicot, de megorulok lassan.
-
Dorian
félisten
Nekem korábban ütirúgin többször a tolórúgásoktól meg a csípődobásoktól volt derékfájdalmam, meg kettlebellen a gyorsan végzett serleg-guggolásoktól egyszer.
Kondiban még nem fordult elő, szinte biztos vagyok benne, hogy azért, mert itt viszonylag nagy súllyal végezzük, pont ezért nem gyorsan, nem kell kapkodni és folyamatosan lehet odafigyelve kontrollálni a mozgást. Ill. sosem lesz célom, hogy erőemelősen max súllyal guggoljak vagy felhúzzak 1-2x, hanem maradok a "kondis" 8-12-höz megfelelő súlyoknál.De guggolni, felhúzni pl tökre szeretek, élvezem, hogy bele kell tenni magad, és kiváltja a lábtolót, lábhajlítót amik dög unalmasak.
És szeretem az erőemelő edzések után azt az ólmos fáradtság-érzést, teljesen máshogy fárad el az ember, mint a kondi után.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Mondjuk a őszinten szólva hiába csinálom meg, a kockás hasamat max én meg a feleségem tudná nézegetni, pólóban úgysem latszik, strandra meg idén most hétvegen megyünk először és utoljara, azt is ebéd után
Jelenleg "úszó" jellegű a testem nem a "sziklamászó", "hegyomlás" meg sosem leszek.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Azért nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 20 százalék a testzsír, hatalmas a difi látványban a kettő között. 20%-os tzs szerintem még nagyon sok, tippre én most lehetek 19%-on, és még nagyon elégedetlen vagyok.
Makrószámlálós diétát csinálok egyébként, és a kalóriabevitelem 2050 körül alakul / nap. BMR-em 1660 körül van -171 centi vagyok csak-, de mégis képtelen vagyok 2000 kcal alatt diétázni, mert ott éhezem. Vagyis marad a sok mozgás, nincs más lehetőségem.
-
Fred23
nagyúr
A Hoka jó vastag, nagy súlyhoz szuper.
Futásnál még azt érdemes számításba venned, hogy ha fontos a nagyobb kalóriadeficit, akkor azért se fuss -pláne sokat- gyorsan, magas pulzussal, mert azt nehezebben tudod kipihenni. Én júliusban most kifejezetten arra feküdtem rá, hogy maximalizáljam a zsírégetésem futással. Nagyon alacsony, 130 körüli pulzussal futok minden nap, és így rengeteg zsírt le tudok dobni. Ha minden nap ilyen 164-es átlagot hoznék, mint ami a betett képeden van, hamar elérném a regenerációs kapacitásom végét.
Nálam ilyen lett a július:
-
tisn
addikt
Gondoltam hogy kicsit sok 180-ig menni, ráadásul több percen keresztül, a végén. Mondjuk uszasnal is 150 körül az átlag.
ha elkezdesz futni rendszeresen javulni fog. de jellemzoen zone2-ben fuss, es heti 1, max 2x legyen egy magasabb pulzusszamra felvivo interval vagy hasonlo edzes. futos topikba beirsz par adatot es adnak neked optimalis edzestervet. de az 5p/km az eleg jo. -
tisn
addikt
Állóképesség, másodlagosan kalóriadeficit.
meg a csajok seggenek bamulasa is elorebb van, mint a hipertrofia (mar ha az izmok latvanyos meretnovekedeset ertjuk alatta, illetve a latvanyos izomzat epitesen. ha no no, ha nem no jelenlegi meret is jo.)
kcal deficit, valtozatossag, ero/allokepesseg noveles a cel.
-
CriticalHit
őstag
Magas Intenzitású Intervallum: a zsírégetés és növekedési hormon termelés fokozás érdekében:
1. Sprint 150% az egyenesben, gyaloglás a kanyarban, amíg a pulzus szám normál. Emelkedőn még hatásosabb.
2. Egy hossz gyorsúszás 150%, egy hossz laza pulzus szám visszaállító hát vagy mell úszás.
3-4 sorozat elég itt is. Nem több, mint húsz perc. Kétszer egy héten.
Más napokon pedig Alacsony Intenzitású Kardió a szív-és keringési rendszer egészsége érdekében:
1. Gyorsgyaloglás, ha lehet mezítláb fűvön törekedve a napi 8e-10e lépésszámra.
2. Taposógép.
Soha nem hosszabb 45 percnél."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Dorian
félisten
Én nemsokkal ezelőttig heti 3 kettlebellt csináltam, ugye azok kisebb súllyal, de igen intenzív, és rövid, 3/4, max 1 órás edzések. Most heti 2 kontit csinálok (1 erőemelés + 1 hagyományos kondi), de azok egyenként (bemelegítéssel együtt) 1és3/4 - 2 órásak, pedig az elvileg 3 perces pihenők inkább csak 2-2,5-ek.
Tervezek egy 3. rövid HIIT-et otthon beiktatni, de eddig mindig volt más dolgom aznap
Ill most 1 hónapig járok heti 2 gyógytornára, de az amúgy se edzés, csak buziskodás, de időt azért elvesz.
Kardióval az a bajom, h az megint hosszú időt venne igénybe, gyerekek mellett időből van legkevesebb.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
inkabb az van, hogy kurvara raerek.
de amugy a heti 4-5 futasom is kocogas a terdem miatt, 130-140-es pulzus, 7.5-8p/km, te meg valami 5.5p-vel futsz ha jol szamoltam, nem kerdes melyik farasztobbpl. garmin mindig szol, hogy az anaerob terheles 0, kellene gyorsabbakat futni.
nekem a ket gyerek mar mintha nem is lenne, bar lanyom azert jar velem terembe, fiam meg focizni.
-
Lajmund
őstag
Nálam is hasonló annyi a különbség hogy futàs helyett bicozok de az uszás és a többi megvan. Én a has edzést annyival letudom hogy kedden és csütörtökön plankozok szemből oldalrol és ujra szemből reggel munkàba mert edzés közben màr nem esne jól. Igy minden hètköznapra jut egy edzés hètvége meg teljes pihi. Probálom a kardion kívül az összes edzést 40 percbe besüriteni és eddig bevàlt mintha nőttem volna meg erosebbnek is érzem magam és kipihentebbnek. De mondjuk az is dob ezen hogy jó idő van és több nap éri az embert. Nem akarok bele menni csak érintőlegesen szagoltam bele a témaba de valami olyasmi hogy pl az infra tartomány meg a többi segitik a sejt regenerálódást meg aktivitást meg ugy mindenre hormonálisan is jót tesz persze ha nem nyolcas uv sugárzàsba égeted szèt magad oràkon àt.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
aelod
veterán
Nem érdemes elérni a naturál plafont csak versenzőként, a színpadra.
A versenyzés minden esetben extrémitást követel. A lehető legjobbat kihozni magadból. Ha sikeres akarsz lenni mint versenyző akkor ki kell aknázni azt amid van és megmérettetni a többi versenyzővel szemben.
Tömegelés-szálkásítás kb úgy fest hogy versenyre mondjuk 8% testzsír, off szezonban max 15%.
No offenz de ezt most tényleg nekem magyarázod? Amúgy is túl sok jelentőségét tulajdonítanak páran itt a tzs% értékeknek.
(#155534) Hussarf
Azért csinálom mert szeretem csinálni. Ha mindenki csak azért csinálná mert megtérül akkor nagyon kevés sportoló lenne és itt nem csak a testépítésre gondolok.
Te is hajthatnál BMW-t, Audit de te nem azzal jársz hanem egy Alfával mert szereted valószínűleg.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Van egy naturál plafon amit nem is érdemes elérni, legalábbis hosszútávon mert extra nagy erőforrásokat igényel, de megvan az a megközelítése ami hosszútávon fenntartható hétköznapi szinten
Nem érdemes? Milyen szemszögből? Ha natural vagy és versenyző akkor ez kell legyen a célod, hogy elérd. Viszont ezt a célt nagyon nehéz elérni aki meg azt mondja, hogy már elérte az két nap múlva nyúl a tűért holott az út 2/3-át sem tette még meg.
Azt hiszik hogy ezt a naturál plafont be lehet csapni tömegelés-szálkásítás ciklusokkal, de legfeljebb magukat sikerül csak.
Ezt nem értem mire írtad. A tömegelés mint olyan abszolút a teljesítményfokozó szerekkel versenyző körökből szivárgott be a hobbi gyúrósok és natural versenyzők életébe. Amikor a kokszosoknál beindul a "fűtés szezon" ott nagyon komoly izomtömeg gyarapodás történik (versenyzőknél, hobby szurkálóknál csak a legjobb esetekben) minimális zsír felhalmozással. Ez naturalon teljesen más, hobbi szintem meg kimerül az össze-vissza zabálásban.
Versenyzők teljesen más tészta, mert nem lehet 10% alatti testzsírt hosszútávon tartani.
Nem is kell. Ki mondta, hogy kell? Egy adott pillanatban kell a legjobb legyél ---> a színpadon. Teljesen mindegy és érdektelen ilyen szempontból, hogy előtte 15-20 vagy 25%-os tzs-ról diétáztál e.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Pedig egyszerű a képlet.
1, ha testépítő vagy, soha ne menj 15% testzsír fölé
2, ha powerlifter/strongman, akkor meg aláMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Miért lenne valószerűtlen?
Én meg ezzel nem értek egyet. Ezek szerint -ha ebből indulok ki - akkor te megint abszolút kinyilatkoztatsz és nincs igazad.mert ha mminden barom naturál testépítő tömegelés után pozitív izomtömeggel zárja a mérleget akkor azért lenne már jópár kurvaizmos naturál is
Ha jobban szétnéznél akkor láthatod, hogy vannak ilyen versenyzők...
Saját példa. Két éve évben az első versenyemen 78 kólóról diétázva a vízhajtott beszáradt súlyom 68 kiló volt amire jött a töltés kis ivás és 70 kiló voltam a színpadon.
2018-ban az INBA Grand Prix-en Pécsen 80 kilóról diétázva 72 kiló voltam a színpadon sokkal jobb formában.
Most akkor nem volt pozitív a mérleg valószínűleg? Kétlem. Mondjuk azt nem mondtam, hogy qrva izmos lennék mert nem vagyok.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Minőségi izomtömeget nagyon kevesen képesek idehaza is teljesítményfokozó szerek mellett magukra pakolni. Tömegelés ezeknél = minden sz*rt megehetek.
(#155511) gyuri860213
Korábban sem voltál épp cérna, most mennyi vagy?
[ Szerkesztve ]
-
-
Te ekcéma miatt kértél allergiavizsgálatot, amin kiderültek ezek a dolgok, amik miatt fehérje tápkieget sem fogyasztasz?
Nekem is csecsemőkorom óta megvan az ekcéma, ilyenkor a legrosszabb mindig. Most konkrétan a karom úgy néz ki, mint ha leprás lennék. Az arcomon is ki szokott jönni, bár szerencsére azt most valamennyire kordában tudom tartani. Bőrgyógyászhoz meg bejutni... február elején kértem időpontot és 20.-ára kaptam, majd 19-én felhívtak, hogy lemondta az orvos, jövő héten hívjam őket időpontért. Hát nem vártam addig, így most március elseje lesz elvileg.
De most már én is akarok allergia tesztet kérni, mert ennyire durván talán még sosem jött ki. Nem tudom, hogy étel, mosószer vagy akármi is lehet. -
Apollyon
Korrektor
-
aelod
veterán
Lehet fáradni 70 alatt is, szabályosabban, lassabban, több ismétlés. Persze lehetne súly nélkül is, de általában nincs kedve az embernek százakat guggolni. Az eredmény ugyanaz,
kivéve ha erőemelő céljaid vannak.
Nem lesz izmos lábad"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
tehát megint ott tartunk, hogy ha valakinek 200 mondjuk az 1rep max-a akkor tök mindegy hogy 160-al guggol 5-öket vagy 150-et súly nélkül ugyanaz lesz az eredmény
mondjuk legutóbbi olvasmányaim alapján az izomnövekedés feltételeinél nem láttam az elfáradást
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
Én soha nem viszem fel 100 nál többre...pedig tudnék 200 ba is guggolni 2-3 at is ...6x10-12 megy mellé 6x12-15 45 fok lábtoló megy mellé ülve toló lábtoló 6x12, combfeszítő 6x15 lábhajlító 6x15 tárogatok kifelé és befelé is 5x20 at..és vádli 6x15 épp elég ez...és figyelek a 30 max egy perces pihenőkre.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Apollyon
Korrektor
Valaki linkelt ide valami dokut pár évvel ezelőtt, hogy az egyik O versenyző heti szinten, napokra lebontva mit tol be, elolvasni is fárasztó volt.
Nyilván múlik a gyógyszeren is, és nem csak a bcaa-tól akkorák. Igen, megvan hogy genetika nagyrészt, de azért régen emberközelibb volt a top méretű fizikum a maihoz képest és valszeg nem azért mert ma keményebben edzenek.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
Nem ezzel van a baj, hogy standardoknak kell megfelelni: izmosság, szimmetria, kondíció hanem azzal, hogy utóbbi kettő eltűnt...
(#155376) Apollyon
Akkor is mindenki betolta azt ami elérhető volt a piacon. Ez most is így van.
[ Szerkesztve ]
-
bump3r111
tag
Természetesen van napi 3x10 percem étkezni. Azonban az ételek elkészítése kifejezetten sok időt vesz igénybe, és ha a cél konkrétan izomtömeg növelés, akkor saját tapasztalataim szerint, saját magamat nézve, naponta 5-6x kell ennem az általad megadott 3 helyett.
Szeretek én sok mindent, de ha neadjisten nem engedhetem meg magamnak hogy naponta többször minőségi "fitnesz" étrendbe beleillő ételeket rendeljek magamnak a melóhelyemre, miért ne egészíthetném ki az egyébként általam szívesen fogyoasztott ételekből álló étrendemet gyors zab/rizs/fehérje kombóval?
Mi ezzel a gond? Ti nem esztek rizset és zabot?
Szívesen fogadok új tippet eme szent grálok helyett.
Úgy tűnik, rossz helyre tettem fel a kérdésem, amit sajnálok.
Eredményes edzést kívánok mindenkinek. -
Zola007
veterán
Ilyen összehasonlításkor először is az alapvető életszükségleteket veszik figyelembe, mint élelmiszer, lakhatás, ruházkodás.
Ezeket alapul véve élünk jobban mint 93%, nem az alapján hogy hány colos az okostelefon kijelzője.Pár éve hallottam egy mondást egy öregtől, azóta is igyekszem magam tartani hozzá:
"Annak kell örülni, ami van, nem amiatt bánkódni, ami nincs"Amolyan félig üres v. félig tele van a pohár? alapon, ki, hogy nézi ugyanazt a poharat.
Én jelenleg viszonylag boldog vagyok, holott nem vagyok se gazdag, se izmos, se házam, se feleségem.
De megtanított az élet értékelni, azt amim van és igyekszem a lehetőségeim /vagyonom folyamatosan bővíteni, mindemellett az igényeim szűkíteni.
Így egy összefele tartó viszony alakul(t) ki közöttük, tehát egyre kevesebb egységnyi anyagi áldozat szükséges ahhoz hogy jól érezzem magam.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
David75
őstag
Persze, hogy megnézem csak ő ne lássa. A legtöbb csaj ma túl beképzelt ezaz egyik ok, hogy nem akarom növelni tovább az egojukat, a másik, hogy ma már kb tényleg zaklatásnak vennék főleg itt Angliában. Viszont itt nincs sok csaj akit meg lehetne nézni az is igaz, Pesten mindig el is csodálkozom, hogy minden méteren egész jó csajok vannak.
Minden vicc nélkül, ha odamenne nálunk valami csaj a recepcióshoz, hogy folyton bámulom és ez zavarja az edzésbe meg "makes me feel uncomfortable" és társai, akkor lehet kitiltanának a teremből.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
David75
őstag
-
Lacy6
senior tag
Igen, az tuti hogy a kávéfogyasztás határozza meg milyen gépet kell venni.
Nálunk ez kb 6 kávé/nap ha egész évre vetítem, de ez inkább óvatos becslés.
4-en használjuk a családban, ritkán kávézunk együtt, így ez a legjobb megoldás.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
gyuri860213
tag
Nyilván van ráhatásom, nem eszek annyit és újra szintentartásra állok át, de pont ezt nem akarom csinálni mert ebben éltem az elmúlt bő 8 hónapban. Szeretnék többet kajálni végre és esetleg fejlődni, erősödni, ehhez viszont többlet kalória kell. Szóval vagy maradok szintentartáson és sehova nem jutok vagy eszek többet de nagyon valószínű hogy jelentősen zsírosodni fogok, vagy teszek egy próbát a metforminnal és reménykedem hogy 3 hónap után ha leteszem se lesz gond.
-
Lacy6
senior tag
Azért elég nagy eltérések vannak embertípusok szerint.
Én is ülőmunkát végzek, de most 2 hete nem edzettem mert egyszerűen nem volt rá idő.
2500 kcal amivel jó elvagyok, így nem híztam de nem is fogytam.
Edzésekkel viszont már tudok fogyni, ha ugyanúgy ennyit eszek.De öcsémet még mindig nem értem
Esküvő volt most nálunk, és mivel anyám eredeti szakmája cukrász folyamatosan sütiket készített elő.
Némelyiket én is megkóstoltam, de diéta miatt nem tehetem hogy cukros sütiket egyek.
Öcsém 2 hétig, azokon élt. Behozott este egy tányérral ami úgy 5-7 főre elég és elmajszolta
Esküvő napján nézem még mindig brutál kockás has, mint aki turbódiétán van
Komolyan mondom, néha rohadtul irigylem ezért.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
seadrone
őstag
testépítésnél nem akarok én semmi extrát, eddig is eljártam kondizni, de inkább fitnessznek nevezném
a kocogás kevés, futni szoktamaz hogy ne menjenek egymás rovására, ilyenre gondolok, hogy ha délben konditerem, este futás, nem cseszi-e szét a déli munkát az esti.
de igen, ha lehet tényleg más napokra kéne tenni
-
carl18
addikt
Siettem, és fáradt voltam. Most voltunk koncerten
Minden ember más, én a magyart utáltam a matekot imádtam. Azért nem vétek olyan durva helyesírási hibákat hogy rám kelljen szólni,+ nem az a első hogy valaki belém áll online nagyon nem érdekelZselatin valóban beválik, csak kell neki 1-2 hónap amíg kifejti a hatását.
Ez a helyesírás trollság meg egyáltalán nem érdekel, te minden tantárgyból ötös voltál? Minden képességed csúcsra van járatva? Nem bírom a személyeskedést. Csak mert neked rossz napod van, én nem vagyok rád kíváncsi.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest