Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #183908 üzenetére
meg nem neztem meg, de amugy alapbol nem ez lenne a "dolga"?
persze nyilvan semmi nem kotelezo, de neki adottsaga megvan hozza, viszont valszeg sokkal tobbet is kene versenyezni ahhoz h megismerjek. ha jol emlekszem iden 2 versenye volt, beleertve az mro-t. meg ket eve kvalifikalt, szal 3 szezon alatt 3 verseny keves lesz ujonckent, foleg ha hypeolva sincsyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szőröscica #183884 üzenetére
rad nem emlekszem, voltal vmi mas neven korabban?
en mult heten kezdtem ujra edzeni, eddig 3x voltam csak. covid ota sok kihagyas volt. meglatjuk most meddig jutok vele
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
hi.
Olympia live streamet nezi valaki? iden is botrany 320p-ben streamelik?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Flash Gordon #177766 üzenetére
Thy
hat a sztream minosogen azert lenne meg mit faragni 70 dolcsiert btwyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
olympiat lehet majd nezni normal minosegben valahol, akar elofizetve, vagy megint ilyen akombakom minosegu "kaloz"sztreamekkel kell jol lakni?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz flash- #177760 üzenetére
legtutibb ha lefekszel az oldaladra, es onnan emelgeted fel a sulyzot ugy h merolegesen tartod a torzsedhez kepest. ha parhuzamos akkor oldalso vallra megy. legjobb gyakorlat. regen Arnoldek idejeben szoktak csinalni idetlen verziokban. padrol nem tul jo mert mikor vizszintes ala megy a suly akkor elveszted a feszulest, es csak kalimpalas lesz belole. ha a foldon csinalod akkor meg oda kell koncentralnod h ne baxd bele a sulyzot a padloba. ill azert is jo a gyakorlat mert ott a legnehezebb ahol a legerosebb az izom, ahol meg gyenge ott a terheles is erosen lecsokken.
nem tudom mennyire volt ertheto ahogy leirtam a gyakorlatot, lehet h nem nagyonyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz rasotamas #174805 üzenetére
szerintem ezt inkabb toroltesd innen. en sem csiptem a legkevesbe sem, sot nagyon irritalo volt arra a 2 masodpercre is mig sikerult elkapcsolni a tv-t, de azert ezt megsem kene.
kosziyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
kerdes h szallitanak-e ki angliaba is. itt egy ideje ment mar ez a lehuzos sztori, eddig 143font volt. szoktam varni amig van 50%os akcio, az ugy elfogadhato. de ez igy nem nagyon tetszik. kar erte, mar vagy 12 eve myproteint hasznaltam..
-
BÁ Nutrition
addikt
májprotein szerint mar 165font ~ 75k forint 5kg tejsavo. najsz..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #174692 üzenetére
"A váll főleg olyan gyakorlat amire majd az összes gyakorlathoz szükség van. "
mivel hasznalod mas gyakorlatoknal is, ezert korant sincs szukseg akkora nagy terhelesre szerintem. azt nem mondom h komplett ki kene hagyni, de valszeg joval kevesebb fokuszt igenyel mint amit sokan szannak neki. ellenben az oldalso es hatso reszt nyugodtan lehet heti tobbx is edzeni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angelina87 #174411 üzenetére
En allando ejszakas vagyok. Hogy erted h nem tersz magadhoz? Az evesek utan vagy a muszak utani pihenes utan vagy?
A valtott muszak eleg gyilkos amugy. Tokre nem biztos h megeri h 10-15 evvel kevesebbet elsz miatta.. nem is ertem h ez miert legalis kb...youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Vitee #174307 üzenetére
Pl a krumpliban sincs tul sok kaloria, eleg laktato is csak nem mindegy hogy keszited el. Eleg sokat lehet belole enni erosebb dietaban is. Amit mostaneban bevetek az a cukkini. Kb annyit megehetsz amennyit csak birsz. Szinte kaloriamentes.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz TomDeNemm #174147 üzenetére
az is mr olympia verseny volt amire kvalifikalt miutan megnyerte a VB-t abszolutban 1996ban.
jo nagy szivas sajnos.az meg hogy a "American Dream Pisti" mit nyert volna meg a tovabbiakban az tok lenyegtelen, mert abbahagyta. ahogy a Jeno is mert beragott ezen az ugyon. meg volt ott vmi meleg szekszualis tema h valami sportvezeto agyba akarta vinni cserebe h kiszerezze az olympiara de ez megint nem hozta meg a kedvet hogy folytassa a sportot. 20 ev mulva meg hiaba hozott eleg jo format, mikor most nem olyan fizikumot keresnek a versenyeken mint ami neki van
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz TomDeNemm #174135 üzenetére
nem. a 202es kategoriaban indult ami nem ugyanazon a szinpadon lett megrendezve anno mint a mr.o open h igy mondjam amit asszem Jay Cutler nyert. ez a kategoria 2008ban jott be, majd 2012ben mar 212 volt a suly limit. az idoszakban amugy szamos mas kategoriat is behoztak pl figure, fitness, bikini, womens physique, mens physique.
Kiss Jeno szokta fikazni h nem az igazi olympian vett reszt, pedig de. egy ilyen esemeny van es o azon vett reszt 202ben. ez olyan mintha azt mondanank h Talmacsi egy qaka, mert nem a moto Gp-t nyerte meg. Jenotol ez full szanalmas volt.. a masik meg az h mihez mennyi koksz es penz kell, vagy h neki mennyi kellett akkor az valtozo, akkor nem lehetett, nem volt konnyu annyira monetizalni a versenyzest mint most. szerintem jelenleg egy csomo olyan sportolo is jol megel az instragrambol meg a tobbibol akinek kb koze nincs es nem is lesz ahhoz a szinthez amit a Nemeth Pisti lerakott. viszont akarhogy is, neki is nyilvan van joga azt eldonteni h neki mi, meddig es hogy fer bele. ugy dontott h kiszall. Bognar Geri pl sokkal hamarabb meghozta ezt a dontest a karrierje szempontjabol es csinal mast helyette. nincs ezzel semmi gond. en legalabbis nem varom el senkitol h csessze szet az egeszseget mert hogy "szornyeket" akarunk latni a szinpadon.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #174075 üzenetére
"
Az hogy, fogyj a kalóriadecifit a lényeg igaz?
Na most ha éhgyomorra edzel és utána csinálsz kardió edzést 1000% kalóriadacifitbe leszel ha tartod is a diétát."Megis mi a lof.x koze van hozza? Ha egyeltalan nem edzel is lehetsz kaloriadeficitben. Szal akkor is 1000% h kaloriadeficitben vagy mikor kaloriadeficitben vagy. Xd
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Alien2022 #173873 üzenetére
Az elliptikus trenerrel nem eri eleg terheles az izomzatot, igy nem nagyon alkalmas arra h barmikor bsrmit megtarts vele. Valami konnyu gyakorlatokkal fel kene erositeni a terdedet es akkor elobb utobb legalabb suly nelkul tudsz majd guggolni. Ennel lejjebb ne add
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Speeedfire #173748 üzenetére
"Próbáld ki, milyen, ha a leghevesebb fiatal spártai harcosok vére zubogna Benned"
Lol. Errol a 2000es evek genaktivator matrixai jutnak eszembe :)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz eihwaz #173442 üzenetére
Ha van normalis teflonos edenyed+ fedo.
-csirkemellet felkockazod
-belerakod az edenybe es kozepes langon elkezded sutni, kozben neha atforgatod h mindenhol kifeheredjen, mire ez megvan mar elkezd levet engedni.
Kozben mehet ra so is. Mikor mar levet eresztett es kifeheredett akkor leveszed kis langra, en ilyenkor szoktam ra fuszert is tenni. Aztan rarakod a fedot es parolod mig puha lesz. Kb ekkorra kezd elfoni az aljarol lotty. Ha akarsz rakhatsz ra tejfolt es par percet hagyod meg.
B, ha a filet egyben csinalom meg akkor szoktam vagni ala lilahagymat(kockazva es csikokra vagva egyarant) eloszor ezt rakod bele pici olajjal vagy kokuszzsirral kozepes langon. Kb 2 perc mulva mehet ra a csirkemell, fuszer, so. megvarod mig kifeheredik mindket oldala aztan rakok ra paradicsomszeleteket meg par brokkolit. Leveszed kisebb langra es kb 30 perc mulva jo lesz. Kb mielott elfone a le az aljarol mar boven jo. Fuggoen attol mennyi zoldseget adtal hozza a koret egy reszevel is megvagy. Csirkecombbal ugyanigy csinalhatod.
A hust ha akarod bepacolhatod elore.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #173156 üzenetére
Gondolom ezt minosegi tomegeles mellett erted. Ram ugy rakodnak a kilok mintha muszaj lenne aztan csak csipegetek, de lehet a testem osszekeverte a celt es szumo format olt :) vagyis :(
137.7 kg voltam ma reggel(este)[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #172929 üzenetére
multkor valami videoban neztem egy orszagos eroemelo versenyt, es feltunt h az ottani emberek is pont ugyanugy random izmosak mint egy atlag konditeremben.
szal hiaba guggolt mondjuk 200 kg felett meg huzott fel akarmennyit, ugyanugy csirkelaba volt, mig a masik csupa izom volt hozza kepest.
en sajat magamon is ezt tapasztaltam h egyeltalan nem biztos h vastagabb leszel attol ha eroben fejleszted magad azaz siman lehet ugy is erosodni h alig vastagodsz valamit.
lehet nincs igazam de itt johet be az mikor valaki sokkal tobbet edz mint kene a vastagodashoz mondjuk 15-25szeria izomcsoportonkent, es ez vezet oda h eros lesz, de nem tudsz regeneralodni belole. pl egykezes bicepsz 40kg vs 15kg es ugyanolyan vastag a karom.. es nem azert mert annyira csaltam volna.. most ket kezes ruddal is megterhelo a 35kilo is. 12 eve meg bemelegitesre epp jo volt talan.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz benfolds #172878 üzenetére
Ez nem ujkeletu dolog.. egyeltalan nem kell 200 gyakorlatot vegezni egy edzesen ahhoz h izmosodj. Kisebb izomcsoportokra pl csak 1et szoktam. Pl kar csigas letolas es kekezes bic. allva egyenes ruddal 7 sorozat.
Szal a lenyeg h ezt mar regebben is kiprobalhattad volna. Bonusz titok h nem kell bukasig vegezni a sorozatokat nagy izomcsoport eseten. Kicsinel valszeg lehet(vall, kar, vadli, has)
Ha jol emlekszem a heti ismetlesszam is meghatarozott valahol 55-70ismetles kornyeken.
/nyilvan cucc mellett edzesvideoknal nem ezt fogjak mutogatni..
Ha rosszul irtam vmit akkor pls javitsatok ki
Thyyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Seicento1960 #172587 üzenetére
"Versenyzői egyebek mellett hat világbajnoki és négy európai bajnoki címet zsebeltek be"
szerintem van olyan versenyzoje aki ezt kozel egyedul elerte..
de hat hogy tudna egy idiota firkaszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
kaloria szamlalo appot, vagy weboldalt hasznal valaki? (melyiket)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #172505 üzenetére
csak azert, mert egy normalis furt szolo meg az egy kilot is eleri. ezert se ertettem mikor Dietgainz Sanyi mondta h tuti nem eszel annyit amennyi a korlat, mikor kb ket alma mar a felet kiteszi
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Seicento1960 #172462 üzenetére
Nem mertem rakattintani, de szinte minden karos a szervezetre, ha elegge kiforgatjuk a dolgokat valami nyakatekert allaspontbol..
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aleister #172187 üzenetére
mindegyikre oda van irva h vegan. gondolom a tejtermek meg belefer. a sajt is szerintem.
egy ideje mar gondolkodtam h vegyek, de csak most jutottam el oda h ra is kattintsak. toluk szoktam rendelni mar tobb mint 10 eve. de most nagyon kilog a lolab. meglatom jovo heten mi lesz az ar[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aleister #172185 üzenetére
nem, [link] ezek azzal jonnek h a sima koncentratum 142 font 5kg.
es arrol van megblekfrajdejezve 50%-al.
most nem azert, de az vagom h picit keresni akarnak a blekfrajdejon, de ezert nem kene fullba tolni a kretent. en kb 70 valamennyire emlekeztem, legutobb annyi volt. es akciozva szoktam venni 45-60 korul. ezert kerdeztem h most ez az altalanos ar, mert akkor inkabb veszek belszint. ha meg kamublekfriday akkor ilyenert otthon szerintem megbuntetne oket a versenyhivatal. itt a hulye jarasok miniszteriumanak orszagaban mittudomen jar-e erre valami, es tudom h ez a boozifriday csomo helyen egy nagy csalas, de azert mindennek van hatara.
/ ha tenyleg legalabb a 130fontos ar realis alapbol akkor termeszetesen nem szoltam egy szot sem. de ahogy irod a 4k forin az 10font nagyjabol szal olyan 50 fontnak kene lennie az 5 kilosnak..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
hali, egy ideje nem vettem feherjet(talan 2 eve), gondoltam most a blekfrajdej alkalmaval ranezek. lemarardtam valamirol es a 70-80 fontos arrol tenyleg felkuszott a feherje ara 140re vagy csak egy blekfrajdejes csalasnak tekintheto h rairjak a duplajat es learazzak felere?
mert ha nem akkor asztapcsa lassan ilyen 60k-ba kerul 5 kilo feherje, mikozben a csirkemell olcsobb lett? durvan nem er meg ennyit
thyyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #171889 üzenetére
mod, nem neked ment
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #171742 üzenetére
milyen nagy sebesseggel? 20-25 max. elotte indult el par masodperccel, mert megallt a lekanyarodashoz. nyilvan ennyi lendulet eleg is hozza, hogy te elrepulj. megtortenik ilyen, ez van, de ahelyett h esetleg azt mondanad a p*csaba ezt el**sztam, lathatoan megiramodtal duhongeni a sofor fele, aki a legkevesbe sem felelos a tortentek miatt. lehet tul sokat vagy ilyen buntetofekezok meg nepszavazast ellehetetlenitok kozeleben, ami a te dolgod, de sok jo toluk nem ragad rad. amugy itt valszeg akkor is elcsusztal volna ha 90 kilo vagy. az hogy ilyen esetben kotelesek-e fizetni barmit fogalmam sincs. valoszinu h van biztositasuk az ilyen esetekre, viszont szerintem az is elo van irva h menet kozben kapaszkodni kell vagy leulni. az is lehet ha a masik kezedben van a telefon pont elertel volna valamit. jobbulast egyebkent
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollyon #171628 üzenetére
puzser is elegge hajlamos ra h okfejtsen olyan temakorokben amihez az egvilagon semmit se ert, de nagyon brutalisan minusz nullat se, es ezt azzal kompenzalja h ordibalva adja elo magat mint valami elmebeteg.
ennyire nem veszelyes a Bunny de azert benez ezt, azt. mondhatnam h nem kepes fejlodni bizonyos dolgokban, haladni a korral, de nem teszem, mert amugy meg joga van azt gondolni amit akar, es ugy elni az eletet ahogy neki tetszik.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz stickrs #171443 üzenetére
jaja, szerintem en se azt irtam h csokidietat csinaljon, csak h az osszkaloria tobbet fog befolyasolni mint az h mennyit edz. nem testepito, nem fut maratont. atlagos fizikumbol is lehet izmot vesziteni, csak az atlag gyuros dieta az nem erre az esetre van optimalizalva. ill eleve nem is akar csirkerizsen elni napi 6x. (szukseg sincs ra szerintem)
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz evitiguF #171421 üzenetére
oke. szoval nincs komoly edzesmunka, nem is kell feltetlen szethajtani magad, csak ami jol esik, kellemesen elfaradsz vagy jonak latsz. szerintem meg sima kocogas vagy seta is megtesz annyit mint ami neked kellhet, csinald amit szivesen csinalsz.
szerintem nem kell ennyire nezned a kajat makrok alapjan h szamolgasd, mert nem testepito vagy, total tok felesleges neked 3, de meg 2 g/tskg feherje is.
talan meg az is mukodhet ha csak delutan 4ig eszel mondjuk es utana reggelig semmit. van ilyen idoszakos bojt elmelet ugyebar. csomo modszer kozott valaszthatsz. a kaloriabevitel fog donteni h ne lepd tul. ergo meg akar azzal is kezdhetnel reggel h beversz egy csokit. nem ezt ajanlom, csak ha tartod a kalorialimitet akkor mindegy lesz. feherjeporokat hasznalhatsz, bajod nem lesz tole, de valszeg ossze fog jonni masbol is. tojast "ajanlanak" inkabb helyette. mondjuk rantotta(6bol), rakhatsz bele sonkat vagy gombat is ha szereted. aztan h a tobbit hogy varialod az tok 8.
a kaja 100%ot fog szamitani nem 70et.
nem kell tul tudomanyosan csinalni csak csinalni kell. figyeld a valtozasokat, hetente jegyezd fel, es nem baj ha naponta merlegelsz reggel felkeles utan. ha megall majd a sztori akkor gyere visszayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #171420 üzenetére
bocs, csak meg epp fel voltam haborogva ezert morogtam
o nem esett ketsegbe, azt irta majdcsak eszreveszik a birok elobb utobb.
a pozolasa nekem tetszett de teny h nem az szamit h en mit gondolok, hanem h ok mit keresnek. ez szerintem meg egy kialakuloban levo divizio ami valtozekony.
ill az is teny h o pont a ket kategoria kozott van, meglatjuk mit tud javitani magan
mondtam neki h Rami is 8ik lett elsore szal meg akarmi is lehet(annyi ideje mondjuk nincs mint Raminak)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz evitiguF #171416 üzenetére
ferfi/no vagy? hany kilo, milyen magas, hany eves, mennyit dolgozol(fizikai vagy vmi office)
mennyit edzel, edzel-e egyeltalan, mennyit alszol stb
attol hogy egy app kidobott egy erteket hogy mennyit egyel meg nem biztos h annyit kene enned. de jo oldalarol kozelitetted meg, mert atlag esetben elsosorban a kajan mulik h fogyj.
ha sok a zsir akkor inkabb a ch-t csokkentenem el mint a feherjet.
pl a rantott husi melle kevesebb sultkrumpli is eleg leszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #171410 üzenetére
Igen. Onmagahoz kepest szerintem abban a pozban mutat leggyengebben. Nalam osszessegeben siman a top 3ban volt. A hat bic pozban meg a legjobb volt, kondicioban is. Pozolasa is az egyik legjobb volt, Terrence is jo volt meg ott. Logan viszont egy jo nagy kerdojel h mit esznek rajta
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
finals[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
ugy tunik Molnar Peti egyenlore nem nagyon nyugozte le a zsurit. teny h hianyzik rola par kilo a sulykorlat miatt de azert eleg jo formaban volt. volt par csavo akit ele helyeznek valszeg ugy h kb fenyevekkel vannak lemaradva tole de latszik h ez nem ugy lesz h jo napot itt vagyok, johetnek az ermek. kondicioban eleg jo, meg formara is.(csak mast keresnek)
igaz ez nem az Olympia de ott anno Toldi Zsuzsinal rossz volt latni h egyszer felsetalt kb a szinpadra aztan azzal a lendulettel mehetett is le h viszlat "haver"
nem is ment tobbszor
Petire visszaterve meg csak prejudging van es gondolom 6-10 koze teszik. kivancsi leszek mi lesz vegul ill mi lesz a velemenye. elozetesen azt mondta ha nem sikerul felhivnia magara figyelmet akkor inkabb kisebb versenyekre koncentral jobban.
osszessegeben jar a taps, ill meg annyi h itt lehet tenyleg jobban ervenyesul egy Kiraly Laci fizikum. 10 centivel magasabb versenyzo vagy 20 kiloval tobbel bemerlegelhet. Petinek meg kene meg vagy 4-5 h bedaralja mindet. csak mar nincs honnan elvennie. front dupla bico igy egy kicsit gyenge. vallara kene egy kicsit nagyobb masszayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz lacos001 #171187 üzenetére
Eleg havonta 1x beleolvasni, es mindent is tudsz. Angel aktualis gyerekkori baratja epp vilagbajnok lett, vagy kineveztek a birkozovalogatott vezetoedzojeve de o nem fogadta el csak mutatott par trukkot, vagy 200 kilot nyom fekve 5 evesen. Persze mar nem mert 60 eves vagy 50 vagy 45. Mikor mi hagzik jol. Kimaradt valami? Mondjuk Aelod xarul nez ki es torpe
[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
faxbukon volt egy video h egy kigyo bemaszik egy kislany melle egy szobaba egy nyitott ajton keresztul.
kommentek:
Kai Greene
I would never leave my kid alone and that too with the doors and windows open. That's terribly scary 😨
· Válasz · 1 ó.
Jan Hůlek
Kai Greene I would never rape grapefruit
· Válasz · 1 ó.
Mateo Romo
Kai Greene I wouldn’t leave my child with a grapefruityoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Qtya123 #169625 üzenetére
Ha izuleti gyulladas van akkor lehet h joval hosszabb idot is ki kene hagynni. Tokre nem biztos h annyira jo lesz ha barmennyi sullyal terhelgeted tovabbra is folyamatosan. Hosszu tavon jobban jarsz. Foleg ha kemenyebben szoktal edzeni. Van aki idonkent akkor is hagy ki 1-2 honapot ha semmi naja sincs, mondjuk jellemzoen versenyszezon utan
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollo17hu #169584 üzenetére
Nem edzes kozbeni ivasra gondoltam hanem ha arra kelsz fel h csurom viz vagy az lehet amiatt is h tul sok vizet ittal.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollo17hu #169582 üzenetére
Lehet tul sok vizet iszol es amiatt van
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #169352 üzenetére
azert azt lehet tudni, h a verkepben a normal ertekektol jelentosen elterot kaphatsz akkor is ha edzettel egy jot elozo nap, aki gyur az altalaban 3-5napot edz egy heten. mikor kene normal eredmenyt kapnia? konnyen lehet h akar tobb het kihagyas is kellhet attol fuggoen mire mersz ra. ill szintugy az is h mit es mennyit ettel az elotte levo idoszakban.
tulsagosan persze nem akarok belemenni, mert nem ertek hozza, de en ezzel gyozkodom magam
mondjuk nem edzek tobb mint egy eve, szal akar el is mehetnek vizsgalatra, ha lenne hovayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollyon #169362 üzenetére
" sima vízre meg azt szokták mondani, hogy "nem oltja a szomjam""
ilyet meg sosem hallottam
amugy egy turmix kepes teltsegerzetet kivaltani, de azert nem raknek feltetlen minden pohar vizbe feherjet.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Biqci #169278 üzenetére
regen azt tanitottak h letezik olyan h anabolikus kapu es ilyenkor edzes utan ugye amit betolsz azt fel is veszi az izom stb kozben meg ugye nem edzes kozben meg utana fel oraig novunk hanem a tobb napon at tarto regeneracio kovetkezteben, es azt is erdemes hozzatenni h az edzes az komolyabb edzest jelent amikor kifacsarod magad, akkor h bedurrant a karod kicsit meg kozepesen elfaradtal szerintem tokre mindegy h edzes utan mit iszol. vannak akik ugy edzenek mintha minden nap eletuk edzeset tolnak.
h valojaban ez mennyit szamit azt valoszinuleg marha nehez lemerni, ezert kell kiprobalni h neked mi jon be, tokre lehet h valami mukodik valakinek masnak meg nem.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz savior #169263 üzenetére
Erdemes osszeirni h mit eszel egy heten keresztul az utolso csokiig almaig bezarolag. Szamold ki mennyi kaloria. Valszeg csokkenteni kell belole. Erdemes napi szinten reggel merni magad es feljegyezni mert egy egy etkezes megteveszthet ha nem ugyanakkor merlegelsz. Mukodhet h eloszor az esti kajakbol csipsz le ha akkor mar nem vegzel komolyabb fizikai tevekenyseget. Adj idot magadnak. 10 kilot leadni eltarthat 3 honapig is
-
BÁ Nutrition
addikt
A jazmin rizs amugy mennyi ido alatt emesztodik meg? 10 perc? Mert ha nem, akkor foleg placebo h epp azt eszel edzes utan. Legalabbis logikusabb lenne ha ahhoz nyulna eloszor a szervezet(a raktarakat leszamitva) ami mar a beleidben szorfozik korabbrol.
Meg anno Janesz is mondta h mindenki ra van fuggve az ilyenekre mikor az a kaja amit mondjuk 4 oraja kajaltal epp ott van "keznel" h felhasznalja a szervezet. Meg tudvan azt h milywn brutalisan xarul hasznositja a tapanyagot ilyen celra meg egy erv h nem kell tudomanyos kutatas, es inkabb a napi osszbevitel szamit. Pont ezert is vannak ezek a 8 oras kajalas meg egyeb modszerekyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Madwe #168979 üzenetére
Miutan errefele a terroristak(poltikusok)lassan 14 honapja bezarattak a konditermeket, en kb 2 honapot is siman raszannek mire egy komolyabb edzest letolnek. Min 3 hetig csak kalimplni mindenfele gyakorlatbol par ismetlest konnyu sullyal es annyi
-
-
-
BÁ Nutrition
addikt
olympiahoz mit szoltok? ami videokat lattam abban Ramyt istenitik, most is qrva izmos, es sokkal szarazabb mint szokott, Brandon szerintem rohadt jol nez ki, kb neki van meg az igazi szobor alkata, Phil fizikuma szerintem harmonikus(inkabb gnom), csomo pozban handycap a szuk vallove
Ramy jo de hatpozokat nagyon furan fogja, vagy legalabbis olyan szinten xarabbul nez ki Brandonnal mintha 10 hellyel hatrebb lenne. egy baxott nagy tomb. meglatjuk, lenyeg h ne Phil nyerjen a tobbi masodlagos
nem felkeszuletlen mint ahogy Ronnie josolta, csak mar kicsit egy roncsnak nez kiyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Elektrosokk #167293 üzenetére
Rlanyokon hirdet vagy mi?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #167014 üzenetére
Nekem o nem kifejezetten esztetikus izomzatu/ nem leszolva. Ha helyre rakjak a karjat talan lehet meg valami ha lesz meg kedve hozza. Molnar Petire kivancsi leszek de o meg elvileg mar nem sokaig szeretne versenyezni. 1 vagy 2 ev es elvileg abbahagyja
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Pfiucska #167011 üzenetére
elvileg azert nem volt tervben neki a 212 mert az o magassagahoz nem lett volna eleg vastag oda
/legalabbis regebben ez volt egy internyuban
asszem 173-175kornyeke magassagra[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz whitezo88 #166832 üzenetére
elobb utobb lesz most mar. tobb orvos elkapta "felenk"(marmint ahonnan szarmazom), volt aki asszem mult heten meg is halt bele. teny hogy sokaig ugy volt h olyat se ismertem aki fenykepen latott mar olyat aki elkapta volna, de h lassan 1% fole ment a teljes nepessegen belul azert mar vannak fertozottek az ismerosok koreben
itt kint szerencsere meg nem robbant be Del Angliaban es inkabb az eszaki teruleteken durvult el a helyzet de a november huzos lehet, igazabol ez lesz szerintem egesz nyarig most mar
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #166814 üzenetére
hat ha az ismeresnek szamit h a nevet halottam mar
akit emlitett a cikkben pl Dombi Lucat lattam jatszani a Mosonmagyarovarban meg
de mivel en ugye az elmult 15 ev nagy reszet kulfoldon toltottem(jelenleg is) igy elsosorban a Cunder TVnek koszonhetoen latok eleg sok meccsetyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #166811 üzenetére
A kezilabdasok komolyan erintettek, de eddig semmi jele barmi ilyesminek. Asszem a komplett vaci csapat elkapta meg a nyaron. Kicsit kesobb kezdtek a felkeszulest de aztan annyi. Mindig sajnalatos az akivel epp mrgtortenik a baj de ebbol nem feltetlen a legrosszabra altalanositani. Korona elotti idokbol egy-ket evvel ezelott legalabb 3 gyuros ismerosod halt meg 40 ev korul, csakhogy soktizezerre teheto a 40 eves gyurosok szama.
-
BÁ Nutrition
addikt
Ha valaki jonne szakaszban t55-el mindjart kezdek egy utolso esti etapot
acc nev: Banutritionyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest