Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Összesen 4 alkalmad van a héten, vagy terembe tudsz ennyiszer menni? Ha az előbbi érvényes, akkor én 2 teljes testes súlyzós napot tartanék meg 2 kardió-törzs napot. Ha 4 termes napod van és mellé még egy alkalom belefér, akkor 3 súlyzós (nyomóizmok-húzóizmok-lab felosztásban) és 2 kardió-törzs nap. Én így csinálnám.
-
-
Yeffy
veterán
remek. és?
derékproblémámmal valamit kezdenem kell, valahogy nem erősödött még a súlyomhoz, vagy nem tudom, mi a tököm baja van. most se ment úgy a guggolgatás, ahogy terveztem, pedig most kisebb súllyal ment több ismétlésszám...
Nagy Ákos adott hétvégén rá egy két tuti jó tippet, azt elkezdem csinálni, de mire azok hatnak...
nem tudom, mi legyen, keríccsek' csontkovácsot?[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Ijk
nagyúr
Nyilvánvaló hogy nem helyettesíti teljesen a húzódzkodást. Arra jó a csigás lehúzás hogy képes vagy tömeget szedni, mivel nagyobb ismétlésszámot biztosít, illetve legtöbben képtelenek teljes mozgástartományban 2-3-nál többet húzódzkodni, csigán kisebb súllyal viszont megy. Persze ott is a 90% elcsalja, mert milyen már ha nem tudsz 100 kilót rángatni.
Én azt javaslom hogy hátedzésen pusztítsd el csigás lehúzással, melledzés végén meg erősítsd magad néhány húzódzkodással. Én legalábbis most így csinálom./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sotho
őstag
Jó cikk de kimaradt belőle, hogy egy csomó dolog adott.. egyfajta kényszer, pl hogy van biológiánk, testünk mi is állatok vagyunk, csak olyan környzetet hozunk létre ahol több ésszel könnyebb érvényesülni mint jobb fizikummal, ezért is fordulhat elő az hogy nagyobb megütközést vált ki egy kigyúrt 90 kilós mint egy 120kg súlyú dohányzó dagadék.
-
wertigo1984
őstag
Kulon nem meregettem magam hetente, nem szamolgattam hogy hany gr feherje meg kaloria meg ch menjen egy nap, csak ettem tobbszor kisebb adagokat. Piheno napon 2 adag tomegnovelot ittam, egyet 10 oraira banannal, egyet lefekves elott. Nalam ez a modszer jott be, lehet masnal nem ez a jo. Hany kilo vagy most?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
N.Ferry
senior tag
"Ez szín hús"
Ezt azért te sem hiszed el ügye?
Dolgoztam ilyen helyen,én kezeltem azokat a gépeket amik ehetővé teszik azokat a szarokat(szó szerint),amikről neked a szín hús szó jut eszedbe.
Hadd ne meséljem el miből van az,meg az összes virsli,szalámi,konzerv meg minden szar....Egyébként meg ha igazán faszán akarod csinálni,akkor a husit nem sütöd agyon,csak megfőzöd és maximum megpirítod kicsit.
Ezeket a kész baromságokat meg felejtsd el,ennyi erővel a mekiben is kajálhatsz,ott is van "husi" a hambiban.
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Ijk
nagyúr
LoL, már van aki 20 deka hússal akar tömegelni? A lányok esznek ennyit egy étkezésre. Mi jöhet még?
Tamoo: Szerintem semmit nem változtál, nem negatív értelemben, elég jól nézel ki. Mondjuk más se változott, Misinek már van valami melle, Radnix meg kikockásodott a koxtól egyébként szerintem naturálban jobban nézett ki.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bandus
veterán
jolvan, latom nem akarod elfogadni, hogy keves lesz a feherje. csak akkor minek kerdezed, hogy jo-e, ha az elkepzeleseddel ellentetes valasz ugyse erdekel? keccaz gramm csirke az lofasz, es nem leszel tole izmosabb.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
ahogy deniro is mondja, tolhatod orrba szájba a ch-t, de abból egészen biztosan nem izom lesz. szóval több csirke, és ne igyál pl meg egy liter tejet naponta, az máris +6k egy hónapban amit csirkére költhetsz,
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
deniro2
senior tag
Szemét, feldolgozott szénhidrát, adalékanyagokkal, magas zsírtartalommal, a fehérje legalább fele glutén...
Lassan el kellene fogadni, hogy olcsón nincs minőségi feldolgozott élelmiszer...Egyébként egy párizsis zsemle meg kb. így néz ki papíron: 30g ch, 12g fehérje, 10g zsír... Kb. 70ft/db, egyétek...
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Igen, csak nem mindegy, hogy milyen fehérje, meg milyen szénhidrát. A pizza silány minőségű tápanyagokat tartalmaz. Tömeget tényleg hoz, de inkább zsírt, mint izmot. Ajánlom olvasásra pl ezt a cikket. Szerintem nagyon jól összeszedte a szerző a lényeget.
-
Kidus
őstag
Ja hat ezt nalunk Jumbo shrimpnek hivjak, tehat garnela
A kiralyrak meg King Crab ami igy nez kiAssuming Control
-
Eagl3
veterán
"Éppen most készítettem el a gasztronómiában felbukkanó rákok/garnélák rendszertani ábráját, az általánosan használt elnevezéseikkel együtt (rövidesen felkerül a Bűvszakira), többek közt pont az ilyesmik miatt, ugyanis a fenti képeken látható rákok voltaképpen garnélák, és nem királyrákok. A királyrákok (Lithodidae) a satnyafarkú rákok alrendjébe tartoznak, és mint a – meglehetősen furcsa – magyar elnevezésük is utal rá, nincs ilyen “farokszerű” részük. Döglött és feldolgozott rákot azonosítgatni meglehetősen botorság, ám ha muszáj lenne, akkor valamelyik Penaeus fajra tippelnék (lásd tigrisgarnéla)."
-
-
Shadowbull
addikt
havi 4000 netto az mar igen jo penznek szamit, ahhoz egyedulallokent evi 85e eurot kell megkeresni bruttoban.
Az atlagfizetes Nemetorszagban olyan 45e brutto korul van.
Informatikusoknal igy nez ki a dolog:
http://www.spiegel.de/karriere/berufsleben/gehaltsreport-einkommen-fuer-informatiker-in-der-it-branche-a-832124.html
ebbol a lenyeg:
"Berufserfahrung wirkt sich in der Regel positiv im Portemonnaie aus: Wer schon über zehn Jahre im Job ist, kommt als Webdesigner auf rund 48.500 Euro. Erfahrene Mitarbeiter im Anwendersupport verdienen knapp 48.000 Euro, System- und Netzwerkadministratoren 58.600 Euro. Softwareentwickler erhalten im Schnitt 64.800 Euro, IT-Berater 73.300 Euro und SAP-Berater bereits 76.900 Euro."
10 ev tapasztalattal SAP-tanacsadokent lehet atlagban 76.900 eurot megkeresni, az egyedulallokent meg mindig nincs 4000 euro...
Havi 1000 eurobol meg kabe nyomorogni lehet. Ugyanis az arakat is meg kell nezni, nemcsak a bereket.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
wertigo1984
őstag
, most visszamentem a regi termunkbe, egy ket fenegyerek haverom ott edz. Mikor indulsz nemetbe?
Dexar o te ge... amugy ja van meg rajtam.
Yeffy papa azert Te sem vagy kicsi , elfogadnam az erodet...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Casanova*
veterán
T-bomb(tesztófokozó) + kreatin volt az első 2 hónap kúra január elejétől. kb. 82-83kg-ról felmentem 88kg-ig,utána szintén 2 hónap kúra Methyl Arimatest(tesztófokozó) itt nem volt kreatin. felmentem 92kg-ig. most csak 1 hónapig brutal anadrol(tesztófokozó). most vagyok 87-88 kg kevesebb zsírral. néha tök frankón kockás a hasam,mikor meg tök vizes. pedig alig van rajtam zsír.. mindig valahogy visszatöltök sok vízzel vagy mi.. ez a diéta nem nekem való. hashajtót meg nem fogok szedni..
(#28536) Ijk: karom,mellem kisebb volt. most a képen nem feszítettem a hasam. elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
spammer
veterán
Annyira nem életbevágó. Nálam már egy ideje csak vitaminok mennek, aztán mi történt? Semmi.
Nem lettem izmos
(#27240) jookomak
"hiszen nincs két egyforma ember"
Már hogyne lenne? Vannak ikrek Youtube -on is találsz 2 debilt, bár ők asszem nem eltérő módszerrel nyomják, de biztos vannak olyanok is (talán még tanulmányok is )
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
G.Ogre
csendes tag
Egy szintig elmész nélküle, de egy szint felett már pl olcsóbb ha a szilárd étkezést kiegészíted fehérjével. Fejlődni lehet, miért ne lehetne, egyszerűen több tápanyag=több fejlődés. Vitamint meg nem azért kell szedni, mert anélkül nem nősz, hanem azért, mert koenzimek nagyon sok biokémiai folyamatban, és nélkülük nem menne végbe rengeteg természetes metabolikus mechanizmus a szervezetben. Ezért vezet hosszú távon(de akár rövid távon is) betegséghez a vitaminok elégtelen pótlása. Azért célszerű kiegészítőként bekapkodni, mert nem sokan figyelnek arra, hogy mit esznek, így egyszerűbb.
-
korcsillio
addikt
Én pl. nem tudom mit csináljak.Ahol eddig éltem adott volt minden,f@sza kis falusi terem.Most ahova költöztem onnan kb.15km-re van terem ahol olyan 7000körül van a bérlet + az üzemanyag min.heti 4x oda-vissza.Havi szinten kb.30ba lenne mindenestöl ami azért nem kevés.Lehet hogy kellene vennem itthonra egy használt gépet 40körül úgy járnék a legjobban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest