Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Ijk #31300 üzenetére

    Akkor irigyellek, hogy ennyire érzékeny vagy rá. Bár lehet az én tömegemhez már kevés a fél kanál. Te hány kiló körül mozogsz?
    Nem versenyzek, de lehet tervben van. Vagyis egy amatőr versenyen kívül, amit megnyertem még tizenévesen, bár a nevét se tudom már annyira lényegtelen volt. Viszont legalább megtapasztaltam, hogy miként érhetem el a legjobb versenyformát, és tanultam az akkori hibáimból. Az a gond, hogy az én kategóriám, ha magasságban van megszabva baromi ritka, és sok a gilisztás, ami miatt komolytalan, ezért próbálok a súly szerinti felosztásokba majd beférni, de oda kell a nagyobb tömeg, és az még pár év, de nem türelmetlenkedem. A legjobbamat akarom nyújtani, és megmutatni, ha úgy alakul. :)
    Hát mi az izmos, az relatív. Jelenleg 193 centi vagyok, és 127 kg. De sikeresen tartom most a 9-10%-os testzsírt, mellette a súly növekedést, ami lassú, de biztos. Egyszer viszont meg áll, és a magasságom miatt kell még kb. 20 kiló (ha nem több), amiből nem sok lehet zsír. Ezért egy fontos döntés is hátra van, mert ez eddig teljesen tiszta munka volt, gondolom érted, mi az az egész életet is meghatározó válaszút. :)
    Persze, ha a nem táp.kieges vízhajtót nem soroljuk a csúnya dolgok közé. :)
    Állítólag jók a génjeim, de lehetnék alacsonyabb pár centivel. Egy Arnoldi magasságot elfogadnék.

    Ferry, egy kedves, kevésbé legális vagyonnal rendelkező ismerősöm szerint: "Dolgozzanak a szegények!" Egyébként a kettő között, bár ezt nem volt nehéz kitalálni. :)
    6-tól 7-7.15-ig edzés, aztán munka estig (12 óra), és este, néha éjjel a következő szett. Jelenleg az is közre játszik az 5-ös bontásban, hogy változott a munkarendem, és inkább így, mint néha elmaradjon, vagy fél gőzzel csináljam, de elvileg a jövő hónaptól visszaáll a rend. Illetve gondolkodtam egy külföldi álláson is, bár az itthoni most kényelmesebb lenne, anyagilag viszont az sokkal komolyabb, bár nem panaszkodom, mert jó helyem van most is, az országos átlaghoz képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák