Hirdetés
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Amúgy mi az oka, hogy hozzánk nem hozzák? Google nem akarja? Minden szutykot kapni már hivatalosan, csak pont ezt nem...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nozs23
addikt
Vicces volt, hogy csinaltak egy slide-ot olyan feature-oknek, amit az Apple elott mutattak be, majd bemutattak egy csomo featuret, amit az egyertelmuen az iPhone-okbol emeltek at.
Amugy jo keszulekek ezek, az aruk is rendben van, foleg a preorder ajandekokkal. Kar, hogy nalunk nem lehet hivatalosan kapni, de meg ha be is szerzed valahol az 5g csak roottal mukodhet.[ Szerkesztve ]
-
Superbad
tag
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Eddig is nagyon kevés országban árulták hivatalosan a Pixel telefonokat. Valamiért* Indiába szívesebben mennek!
-
szabi__memo
nagyúr
Mikorra szokott esni az áruk? A 650 eurós sima 7-es szimpatikusabb lenne 550ért
-
Somatom
veterán
Nagyon helyes. Remélem, hasznos dolgokat emeltek át! Az Apple is átemelhetne pár ficsőrt az Androidból, hogy okostelóként is használható legyen. Mondjuk, nem pont a Pixelekből, mert a gyártók már régen lelépték a Google-féle Androidot. Pl. ott az Asus Rog 6 ficsőrlistája. Vagy, a Galaxy -ké.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
agressor12
senior tag
válasz szabi__memo #4 üzenetére
Soha nem esik le az áruk.
-
ghiottone
nagyúr
válasz szabi__memo #4 üzenetére
Majd 1 év, ha a korábbi gyakorlatot folytatják. Amúgy azt hittem, hogy a 7-es szériával a 6-osok 150 euróval olcsobban maradnak a Store-ban, de teljesen eltüntek.1 ével ezelőtthöz képest 50ezerrel lett szarabb a forintunk ugyanolyan euró ár mellett.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
enginev3.0
félisten
Nagyon tetszenek, de sajnos már nincs az a világ hogy ilyenem lehessen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
janeszgol
félisten
Tetszetosek. A kisebbik lehetne meg kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz agressor12 #6 üzenetére
Állandóan le vannak értékelve Amazonon.
-
Ezek már külcsínre is tetszenek , mert eddig a Pixelek számomra rondák voltak. Pro esetében az MA tesztet várom nagyon .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lkksioskdl3
aktív tag
"utóbbihoz Pixel Watch LTE verzió jár ajándékba" ezt hol? Mert elorendelesnel nem adtahozza az orat.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #15 üzenetére
Gstoreban igen.
-
válasz Luck Dragon #13 üzenetére
Még alszok rá egyet, de nagy eséllyel benevezek egy PRO-ra. A hozzá adott Pixel Watch LTE, kedvező ajánlattá alakítja a kissé magas telefon árat.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Yeffy
veterán
kivancsian varom a teszteket, illetve majd megnyomkodom oket store-okban is, amint lehetseges. az elozo gen kameradizajnja jobban bejott, de ez mondjuk reszletkerdes.
engem a kisebbik hazban a nagyobbik tudasa erdekelne, de hat ez ugye most mar hiu abrand. azt meg nem is emlitem, h glory hole nelkul lenne a tuti, nem lehet mit tenni ezzel sem.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
bedibazsa
senior tag
Nekem a sima 7-es tetszik, azt hiszem, ez váltja majd le az iPhone 12 pro-m. £599 megér.
[ Szerkesztve ]
-
Gonz0
tag
válasz lkksioskdl3 #15 üzenetére
UK/Német/Francia store-ban biztos van ingyen óra (nekem a franciából jön, egy arany LTE ). Ami kb 90% hogy szemét lesz (na meg egy hónapos sincs a watch 5 pro a kezemen), úgyhogy megy is fel bontatlanul ebay-re. Ha csak 350-ért elviszik, máris csak 550 volt a pro. Ha még a régi 6 prot is eladom, akkor kb ingyen upgradeltem, talán még marad is egy kicsi a végére. Azért az nem olyan rossz.
Magyarországra szerintem soha nem fog jönni két okból: Jó magyar forintunk olyan megbizható, hogy hülye lenne bárki ide importálni bármit is. Ha nem akar 2 hónap után veszteséget termelni, akkor iszonyat áron kell adnia (lásd apple), azt meg google nem engedheti meg magának. Nincs olyan helyzetben mint az iphone.
A másik ok, a magyar nyelv. Pixel feature-ok nagyrésze valamilyen AI natural language processing-re épül: Call screening, live translate, live trascript, etc. Egy ilyen kicsi piac, ilyen bonyolult nyelvvel egyszerűen nem éri meg googlenak. Ettől mondjuk még megcsinálhatnák, hogy a magyar szolgáltatókkal is működjön az 5G és VoLTE, de ez már a google gyökérsége. Nem tudom miért fáj nekik a szürke import.Hiba a cikkben: Tensor G2 már A78 nem A76.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Gonz0
tag
válasz lkksioskdl3 #21 üzenetére
Azt láttam, hogy a hollandban sincs akció, azt hittem csak azért, mert eddig nem árultak telefont. De úgy rémlik spanyoloknál eddig is volt telefon, szóval valami más lehet a háttérben.
Sajnos nem hiszem, hogy utólag hozzácsapnák, de ne legyen igazam.
>> Kár hogy csak úgy adnak órát, hogy ha a lakcím helyi. Iderendelni nem lehet
Ez nekem adott, kinn élek egy ideje[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
vakablak93
őstag
Nah előrendeltem én is a 7-est, csak nem bírtam kivárni Giottone fórumtársat .
Ez lesz életem első drága telefonja Remélem nem cseszek rá a péklapát mérettel, a 4a-t konkrétan imádom máig a mérete miatt. -
tatomi92
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
válasz vakablak93 #24 üzenetére
Péklapát? 4mm és 11mm a különbség. Szerintem 5 perc után nem fog hiányozni a 4a
-
vakablak93
őstag
Németben Ottoról, de én itt lakom kint, és Otto nem tudom ők
szállítanak-e Mo.-ra.szabi_memo: Igazad van így mindjárt más, így belegondolva inkább óriásplakát . Lehet még se volt jó ötlet, na mind1 megtapizom jövőhéten, ha túl nagy megy vissza gond 1 szál se.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
A "kicsibe" is bekerült az új olvasó, és a face unlock?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
szabi__memo
nagyúr
válasz vakablak93 #27 üzenetére
Vegyél akkor egy 6a-t, az kb ugyanakkora. De szerintem egyáltalán nem lesz péklapát
-
vakablak93
őstag
válasz szabi__memo #29 üzenetére
Meglátom jövőhéten mikor ez megjön, akkor eldől, de igen sokáig a 6a-n agyaltam.
-
ghiottone
nagyúr
válasz vakablak93 #24 üzenetére
Nálad hamarabb ott lesz majd a tapasztalatokat írd meg.
-
Apollyon
Korrektor
Én meg maradok a 6a-nál, valszeg a 7a jövő augusztusban jön, remélem nem lesz sokkal jobb.
Ez a kameralyuk meg tényleg gáz, 20 év múlva ezen fognak a legjobban röhögni, hogy így szívatták az embereket. Már a 15 évvel ezelőtti telefonomon is volt előlapi kamera (igaz nem a kijelző közepén), de egy kezemen meg tudom számolni, hogy ennyi év alatt összesen hányszor használtam ezt a kémlyukat az összes telefonomat is beleértve.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gonz0
tag
Költözz külföldre, hagyd itthon a rokonságot és hamar értékelni fogod a selfie kamerát. Amig hetente láttam a családot, bennem se merült fel soha hogy bármire is jó lenne a selfie kamera.
Ahogy nézem ingyen pixel watch valóban csak UK/FR/DE [link]
-
ClioRS
őstag
Csak nekem fura, hogy nincs egy kép se elölről egyik telefonról sem? Oké, nem lesz világmegváltó kinézete, de akkor is.
-
ForRedGlory
félisten
Ez is vajon olyan bugos és sok esetben használhatatlan lesz, mint a 6 volt?
-
k-adi
nagyúr
ja érdekes
de a gstore első promo videójában az elején benne van elölről is 1s: [https://www.youtube.com/watch?v=ZCkfa-__JjE&t=30s] -
k-adi
nagyúr
van valakinek tapasztalata a Pixel Buds Pro-val?
megéri az árát, valóban jó?
-
Aryon87
félisten
Szuper. Német Telekomnál már rendelhető is, és jövő héten kézbe is lesz aki megrendeli. Teszteket kíváncsian várom, lehet ez lesz életem első Pixelje karácsony és tavaszi időszak közt.. De még a Mate50Pro erős ellenfél...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit tud a kamera.
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
k-adi
nagyúr
Na és milesz az FE-vel?
amúgy ja, ezen a pixel 7-en elgondolkoztam most én is egy kicsit... a mate50 hiába lenne jó, ha túl drága és gugli-herélt
(bár mintha olvastam volna olyan pletykát hogy esetleg talán enyhítsenek a szankciókon, stb.. kitudja... poén lenne ha visszakapnák a GMS-t)[ Szerkesztve ]
-
geezer
aktív tag
válasz ForRedGlory #35 üzenetére
Pontosan ez jutott eszembe nekem is.
A 6 pro tetszett volna korábban, de amilyen egyöntetűen lesujtó véleménye volt róla a hosszú távon használó tesztelőknek (főleg MKBHD), az egy időre elvette a kedvemet pixel telefon vásárlásától. Állítólag pár hónap használat után olyan hibák és apró bosszantó bug-ok jöttek elő, ami nagyban lerontja a felhasználói élményt.
Persze ezt jobban tudják az itteni userek, lehet hogy ők egyáltalán nem tapasztaltak ilyet...? -
inthro
aktív tag
Sziasztok.
Feleségemmel megrendeltünk 2db Pixel 7-et, sajnos nálunk nincs akció rá, próbáltuk mind a 3 országból rendelni ahol van, de csak abba az orazágba tudod? Sőt még az amazonon is csak abba az országba adnak mellé választható órát vagy fülhallgatót.
Szerintem ez tiszta gáz, hogy így tesznek, mert máshol is tuti többen vettek volna.
Amúgy a Pixel 7 pró-hoz ingyenes az óra bármely variánsa, a Pixel 7-hez csak a buds pro ingyenes, az óránál a felét kell fizetni...
Hát reméljük jól választottunk. Szállításra okt. 12-13-at írtak.◕‿◕
-
Aryon87
félisten
Az volt paromnak, rovid ido utan le is cserelte
A dragassg hamar lemegy ismerve a hasznalt piacot, az jogy herelt, az meg nem erdekel, elvegre 2 evig P40Pro-t hasznaltam.
Nekem a 7Pro kellene.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Reggelre elfogyott a német Amazonon a pro.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
geezer
aktív tag
válasz Namelesske #44 üzenetére
Off: nem vagyok Apple user, így az annyira nem érint, bár tény hogy az ios egy stabil fasza rendszer (általában, persze gondolom ott is becsúsznak bakik), csak nekem egyrészt mindenem évek óta Androidon van, és ezt szoktam meg, másrészt zavar hogy minden csúnyán le van korlátozva az ios rendszeren, ha változtatnék, testre szabnék. Meg hogy nincs rajta dedikált 'back' gomb, ezt nem tudom mi értelme még nem feltalálni náluk Így idén lett egy S22 Ultra.
-
tomboy0013
veterán
Nagyon szemezek a 7 Pro-val, de gyanítom ez is keményen forrósodni fog mint a 6 Pro, az exy... illetve Tensor proci miatt Mindig ezzel cseszik el a jó telefonokat.
-
DrDoktor
senior tag
Rengeteg a hiba (VOLT???)sajnos sokszor én is azt olvasom a topikjában.Frissítések sokszor sok hibát okoznak.
A rendelés is tavaly nagyon gáz volt.
Friss P6 pro tulajként most olvasom elejétől a topikot.
Én úgy hiszem nemcsak pénzbeli meggondolásból de pixelnél megéri egy évet csúsztatni a csúcsmodelt.Nekem eddig különösebb gondom nincs kivéve a kiszámíthatatlan ujjlenyomat olvasót.
Sokakanak az is remek lett frissítés hegyyek után, nálam valamiért gáz.Bár most kopp kopp...Mióta pont láttam a MKBHD videóját én is oldalról olvasom le nem szemből mintha jobb lenne.Elégedett vagyok BOLDOG viszont ha első napos vásárlás lett volna full áron és a topikbeli (hívás net ,stb) hibák lettek volna kiakadok![ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
WynNyback
tag
Hát lehet megpróbálom eladni a Pixel 6-ot és beruházok egy Pixel 7-re. Gépszíj. A PRO-ra nem vágyok a sima teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Witcher topik
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen