Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Köszöntelek!
Kérlek olvasd el a topikindító blogot, mielőtt hozzászólsz! Igyekszem ezt frissíteni az éppen aktuális tudnivalókkal.
A topikot pedig ezennel megnyitom!
Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!
-
Mr Dini
addikt
Rögtön a közepébe csapnék, amíg ilyen nagy a csönd. Kiraktam pár napja egy szavazást: [link] A terv az, hogy szerdán ezt bezárom és eldől a kiegészítő végleges ikonja.
Egyelőre úgy néz ki, hogy az új kép áll nyerésre, de még mindig nem késő szavazni! Ha szeretnél változtatni, hogy milyen ikonja legyen, akkor szavazz bátran!
-
colonia
aktív tag
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
Breci
újonc
Én is szeretnék privátban egy Sshark kiegészitöt.Elöre is köszönöm
-
musasi
újonc
Szavazva , Én is szeretnék privátban egy Sshark kiegészitöt.Elöre is köszönöm
-
sas2023
lelkes újonc
Én is szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm ........
-
salem007
tag
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt. Előre is köszönöm! A szavazatomat leadtam.
-
Breci
újonc
Szavaztam!!!
-
Stealth
aktív tag
Helló,
Tegnap én is próbáltam a StreamSharkot, marha jó! Köszi ezt a munkát, le a kalappal!
Egy kérdésem/kérésem lenne.
Láttam a beállításokban, hogy meg lehet adni a max minőséget, amit még keressen.
A legalacsonyabb minőséget nem lehetne szűrni? Én nem szívesen nézek már SD adásokat, mindig legalább a 720p-re megyek rá.
Nem tudom, a többiek, hogy vannak ezzel.
-= Stealth =-
-
Taltoos
újonc
Én is szeretnék privátban egy Sshark kiegészitöt.Elöre is köszönöm
-
nfer
tag
Én is szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm! -
Aryan
senior tag
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm
-
ebayer
tag
Sziasztok! Hálás lennék, ha valaki megadná nekem is a StreamShark kiegészítő linkjét privátban. Előre is nagyon köszönöm!
-
files32
tag
Szeretnék privátban egy Sshark kiegészitöt.Köszönöm
-
achon
aktív tag
Mr. Dini az SS kiegészítőben nekem úgy tűnik az utolsó két kiadás óta nem teszi oda a kis pipát ha vegigneztem egy sorozat epizódot.
Maradhatunk a Stargate sorozatnál példaként. Most az 5. évadnál tartok.
Ha lesz időd ránézel?A legszebb múzsa a határidô.
-
avena71
tag
Sziasztok,
Szeretném elkérni én is privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Kovi71TM
tag
Szeretnék privátban egy StreamShark kiegészitöt.Köszönöm!
-
veterán
Köszönjük a munkádat!
Szavaztam.
Éni s kérnék egy linket.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zollerzolee
újonc
Szeretném elkérni privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm szépen ! -
Playman22
újonc
Sziasztok! Valamelyik nap már próbálkoztam, de sajnos sikertelenül, tehát még egy próbálkozás: Én is hálás lennék, ha valaki küldene StreamShark kiegészítő linket privátban. Előre is nagyon köszönöm!
-
dudikpal
aktív tag
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm
-
Ikolum
csendes tag
Először is én is nagyon köszönöm Mr Dininek az SS kiegészítőt.
Kérdésem az volna, hogy sosem használtam Elementumot, de most kipróbáltam SS en. Értem, hogy ha megnézek rajta valamit azt nem tölti vissza mert le sem tölti a filmet csak darabjaiban aztán törli. Kérdésem az lenne, hogy be lehet olyat állítani, hogy töltse le teljesen az adott filmet és seed-elje is vissza és majd én manuálisan tudjam törölni, ha már nem akarom tovább visszatölteni?Ha jól értem mondjuk NetMozi link nem indul el akkor tovább ugorhat torrentre is magától...
itorrent esetleg várható?
-
aldebaran
őstag
Amikor egy filmnél ugye több forrásból jönnek a találatok. Nem lehetne olyat, hogy aminél tudod, hogy csak egy forrás van, pl. filmpapa, akkor az az egy-két forrás kerüljön legelőre, a többi utána?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
lali303
tag
Szia!
Rá tudnál nézni a opensubtitlesről letöltött feliratok miért nem jelennek meg a filmen? Eddig jó volt a SS-on.A szinkronos filmeket is felirattal szeretem nézni a hallás problémám miatt.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Lehet róla szó! Felírtam a tervek közé.
(#18) achon
Hmm. Kb akkor álltam át a saját metahandlerre és ezt a részt a metahandler intézi. Esetleg egy kodi.log-ot fel tudsz tölteni pastebinre pl és meg tudsz dobni a linkkel privátban? Valahogy hivatkozz kérlek erre a posztra is, mert rengeteg privátom érkezik és nem tudom követni a dolgokat.
(#28) Ikolum
Annyira nem értek hozzá, de nekem sikerült bekonfigolni az elementumot, hogy mentsen diszkre és akkor megoldja a seedet is.
Itorrent idővel várható, ahogy azt korábban is írtam más kérésére, de tesztelni nem fogom tudni, mert eléggé szigorúan nézi az ISP-m a publikus trackereket.
(#29) aldebaran
Szia!
Filmpapa esetében is előfordulhat kettő, vagy több forrás. De a kérdést sem teljesen értem. Most a jobb minőség kerül előre és az azonos minőségek random sorrendben jelennek meg. Ha a beállításokban bekapcsolod, hogy groupolja providerek szerint a találatokat, akkor azok egymás alatt fognak megjelenni minden minőséghez külön. Miért jobb az, hogy az olyan források, amiknél kevés találat van, előre kerülnek?
--
Ui.: Bocs a szűkszavú és késői válaszért, csak álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés a kiegészítőre és egy elég zsúfolt hétnek nézek az elébe más miatt is. Egyelőre nem volt időm átrágni magam azon a ~60 priváton, ami érkezett tegnapelőtt óta.
-
Aldorfin
tag
sziasztok!
kaphatnék én is egyet? köszi!
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Sajnos tudok a problémáról. Az opensubtitles megszűntette az ingyenes API-t januártól. Mostantól fizetni kell érte. A kiegészítő még az ingyenes API-t támogatja, ami már nem működik. Tervben van, hogy csinálok egy proxyt, de még nem jutottam el odáig. Elég magas prioritással szerepel a teendőim listáján, szóval hamarosan várható a fix, ha sikerül.
-
Soderes
aktív tag
Ez kifejezetten érdekel.
Megkaphatnám a kiegészítőt?
Előre is köszi!
-
ludnik
tag
Kérhetek egy elérést a SS kiegészítőhöz? Köszi!
-
Debilon
addikt
kaphatnék én is egy linket a kiegészítőhöz?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
mert2011
csendes tag
Kérhetek egy linket a StreamShark reporol?
Köszönöm! -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mielőtt bárki pánikba esne, hogy egyik repó sem elérhető, úgy néz ki, hogy a hoszting, amit nagylelkűen felajánlott anno a weblap-tarhely szervert váltott. Kis karbantartás és visszatér a dolog. Addig türelmet kérünk!
Szerk.: visszatértünk!
[ Szerkesztve ]
-
rolikukta
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést a StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm -
Breci
újonc
Sziasztok,hogyan tudnám az iTorentet E….tumra varázsolni?
-
Hege1234
addikt
Itorrent idővel várható, ahogy azt korábban is írtam más kérésére, de tesztelni nem fogom tudni, mert eléggé szigorúan nézi az ISP-m a publikus trackereket.
az elementum-on kívül tedd fel a burst-ot is hozzá, ha még nem lenne meg
és abba benne van az itorrent azt jelöld bemajd tedd fel az elementum context menüt
Context Helper Downloadsígy majd bárhol hívhatod
(hosszan nyomva elő fog jönni egy menü hozzá)így az SS-ben is lehívható lesz egy filmnél vagy sorozatnál..
-
samatygan
újonc
Sziasztok,
Szeretném elkérni én is privát üzenetben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm! -
elmouse
aktív tag
Üdv! Priviben átküldené valaki nekem is a kiegészítőt? Köszönöm!
Ka nama kaa lajerama!
-
Caspenberg
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném én is elkérni priviben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm! -
Breci
újonc
Köszönöm hegának a gyors választ,de sajna még nincs meg a Sshark kiegészitö ,csak sima Elementum a burst telepitve
-
beers
addikt
Csak halkan kérdezem meg, kapott bárki is privátot?
KösziM&N
-
Mr Dini
addikt
Igyekszem én mindenkinek elpasszolni, de nem így képzeltem, hogy nekem kell majd mindenkinek passzolgatni a linkeket, aztán a fórummotor megharagudott már rám a privát üzenetek dömpingje miatt. Ilyenkor mindig várnom kell egy kicsit... Remélem senki nem maradt ki a jóból. Aztán a jövőben örülnék annak, ha mindenki a másik tudtára adná, hogy megértette a kiegészítő használatainak feltételeit (vagyis hogy nem reklámozzuk a szükségesnél jobban), a többiek pedig szimpátia alapon kisegítenék a betévedt vándort és nem kell majd arra várnom, hogy mikor enged majd a PH privátot írni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Alex
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest