Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz deniro2 #27722 üzenetére

    Akkor veszem sorra, azért válaszolok külön.

    Ne igyunk sok vizet. Ezt nem mondtam. Annyi a véleményem, hogy teljesen feleslegesen terheled a szíved és a veséd azzal, hogy kényszerből iszol, ami már nem esik jól.
    Fehérje, igen. Egyesek betolnak 2-300 gramm fehérjét. Minek? Ha napi 5 grammot épít be max a szervezet, akkor pocsékolás. Egyik. Másik: nem tudom, tudtad-e, hogy a szervezet előállít magának aminosavat, amit tud. Nemcsak a másik 2-ből hoz létre egy harmadikat, hanem az elhasznált sejtjeidből is. Ennek fényében igazából csak az esszenciális aminók érdekesek.

    Sok hús. Ja, drága, ez igaz. Persze, a legjobb, mert alacsony zsír, ch jellemzi a mellet. Biológiai értéke 75 körüli, ami tudod mit jelent. Ráadásul nehezen emészti a szervezet, savak képződnek stb. A növényi fehérje nem jó. Persze, mert hiányos(lehet). Pl a zabban lévő fehérje tartalmaz egy sor esszenciális aminót(mert nem fehérjére, hanem amisavra van szüksége a szervezetnek). Pl a tojás és a tejfehérje az esszenciális aminóknak egy részét pluszban tartalmazza, amivel ki lehet egészíteni egy másikat. Pl gabonaféle tejfehérjével. Tejfehérje. Jaj, tejzsír, ohh tejcukor. A tejzsír a legjobban emészthető zsír, ami létezik, hiába telített egy része. A laktóz meg csak az arra érzékenyeket hajtja. Nagyon sok jótékony hatása van. És a növénye fehérje is fehérje, csak a tripszin és a pepszin nehezebben üti szét a gyomorban. Amit én mondtam, hogy lehet mást is enni, nem csak húst.

    Nagy súlyos edzést mindig jobban szerettem, ezt le is írtam. Ahelyett, hogy kötekednél, olvass, vagy emlékezz. Én az állandó bukásból való megterhelésről beszéltem. Magas ismétlés? Számomra az csak egy dologra való. Az idegrendszer kifársztására.

    Ha elegem lenne nem csinálnám. De én okokat keresek, és magyarázatot. Nem érem be annyival, hogy "az úgy van". Tudni akarom miért van úgy.

    A véleményem röviden a következő. Benyeled a médiát, sárga oldalt...amit akarsz, azt raksz ide. Ha beszéltél volna értelmes orvossal, és olvastál volna TÉNYLEG orvosi cikkeket, könyveket, akkor rájönnél, hogy mennyi szart etetnek meg Veled. És ne hidd, hogy Te sportoló vagy. Vagy akár én. konditerembe járunk, ennyi. A sok maszlag teljesen felesleges. Glutamin, pl? Legyen az. Megveszed a "kiegészítőt". Ugyanakkor jó, ha tudod, hogy a búzafehérje tele van glutaminnal. A sajt és a tojás BCAA-val. Minden kaja, csak ezekből áll. régen én is megvettem. Hülye voltam.

    Nem kell kötekedni, most jó kedvem van, ezeket csak leírtam. :B

    Mod. Tojás: mindenki fél a sárgájától. Csak gondolj abba bele, hogy nagyjából 7 gramm fehérjéből és 6 gramm zsírból vitaminból, ásványi anyagból lesz a kiscsirke. 7 gramm. Nem több.

    [ Szerkesztve ]

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák