-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Nem megy a youtube!!!
-
csutkaa
senior tag
sziasztok!!
valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan kell a youtubon publikusá tenni a videot!!!??
fent van az oldalon csak ha ráá keresek nem találja meg és nem vágom hogy miért
előre is köxi!! -
nemgomba
csendes tag
Szia!
Ide menti el az internetről az ideiglenes fájlokat:
C:\Documents and Settings\[*felhasználónév*]\Local Settings\Temporary Internet Files
Természetesen a te felhasználói neved gondold a szögletes zárójelbe.A meghajtó betűjele attól függ, mi annak a paríciónak a neve, amiről a Windows fut. Ez általában C: , de más is lehet. Ha pedig ezt már tudtad, akkor bocs.
Ebben a mappában mindenféle fura névvel illeti a fájlokat, ne lepődj meg, mert nem olyan néven fogod megtalálni, ahogy az oldalon láttad.
Jó keresgélést! -
JetiRulez
őstag
Helló!
Vmiér nagyon lassú a Youtube. 5perc alatt tölt be egy 1 perces videót (képzelhetitek mi van ha 5perces a videó). A böngészőnek lehet vmi köze hozzá (Firefoxot használok)? Ja és 2megás netem van.
Kösz. -
nemgomba
csendes tag
Sziasztok!
Attiati és Majstor (meg sok más emberke) problémájára a Firefox + Downloadhelper (bővítmény a Firefoxhoz) kombináció a gyógyír. Gyakorlatilag mindent leszed, amit a géped megjelenít. Állítólag még hangfájlt is, de ezt nem próbáltam, viszont mindennemű videóra tökéletes! Bizonyos esetekben nekem csak akkor mentette le, amikor még nem töltődött le teljesen a gépre, de a legtöbb esetben az után is menti. Ha ez valamiért mégsem működne, a Firefox nem hagy magadra: választhatsz egy sor más bővítmény közül: UnPlug, Batch Download, Media Pirate, Video Downloader, GetVideo, Down Them All, stb. Van, amelyik azt kéri, te add meg a kiterjesztést (.flv). Remélem, tudtam segíteni.
[Szerkesztve] -
Elrond
senior tag
hova teszi melyik mappába a win.a megnézett videókat?(pl:flv...stb)
-
Majstor
senior tag
Hi!
Igaz nem YouTube-ről van szó sem Google videoról, de lenne egy pár video a VideoGizmo-n amit leszeretnék tölteni (Sehol máshol nem találtam ezeket a videókat)>>>
pl. ezt: [link]
Hogyan vagy mivel tudom letölteni???
(Firefox-os letöltövel problálkoztam de nem megy, Online FLV converter-el sem /vixy.net/)
Segítséget előre is köszönöm! -
attiati
veterán
Találtam egy elég makacsul beágyazott videót, elvileg SWF és semmivel nem sikerült még leszednem (Vidget, MediaPlayer Connectivity...)
Nem Youtube és nem is hozzá hasonló elterjedt oldal...
A link: [link]
plíz valaki, elég durva vállogatás
[Szerkesztve] -
Avalon
tag
Másnak is belassult a youtube, vagy cak az én internet-kapcsolatommal van a gond? Baromi lassan töltenek be a videók. :S
-
Majstor
senior tag
Hi!
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet belinkelni egy YouTube klippet, saját oldalamra hogy az csak maga a VideoKlipp induljon ell és ne az egész Weboldalt töltse be a böngésző, mikor ráklikkelel valaki???
Segítséget előre is kössz! -
Surda
tag
-
lesaux
veterán
válasz
Flashback #25 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, amíg rá nem jöttem, hogy miért. Ha IE alatt azt kérem tőle, hogy Eszközök / Internetbeállítások / Fájlok törlése, akkor ez a hülye letöröl valamit, amit nem kéne. Legalábbis utána nem tudok semmilyen flashes dolgot lejátszani, de még a PH tetején és oldalán sincs reklám.
Szedd le ezt: [link], csukd be az összes IE-ablakot, futtasd az exét és tedd fel újra a flash playert.
Nem tudom amúgy, hogy egy cache-ürítésnél miért törli a flash playert is. -
Flashback
addikt
A Youtube nem játszik videót, ma óta... Ezt írja ki:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player.
Flash legújabb telepítve, Javasript bekapcsolvaTipp vkinek????
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
nem jön be a keepvid mozzila alól
-
Nimrod
addikt
Idevágó cikk: [link]
-
Matthew
őstag
Üdv skacok!
video.google-ról töltöttem le a fent leírt módon video-kat de amint letöltöm nincs hangja, ez miért lehet ez? -
Kekmen
senior tag
Nekem sikerült leszedni, de valaki tudna eseleg olyan progit, amivel az flv kiterjesztésű fájt át tudom konvertálni aviba vagy mpgbe.
Le tudom játszani, nem e miatt kell. -
maybebor
csendes tag
Eddig én is így csináltam.
Csak ahogy átnevezem .flv-re, és elindítom a vlc-t, valamit töltene, de az időt se számolja, és utánna visszaugrik olyan kezelőfelületre, mint amikor hang fájlt játszik (nincs kép) és semmi tovább. Lehet a lejátszónak szar verziója van meg nekem? Tudnál mondani egy címet, ahonnan leszedhetném?
Nagyon köszi. -
corlagon
senior tag
Mondjuk erre: [link], ha jol hallom Laiho eppen Vivaldit jatszik
Keepvid-en felul bemasolod, kivalasztod hogy Google, klikk a download-ra.
Megvarod amig alul a Loading... befejezodik, balklikk a download linken (valamelyiken, legyen most az .avi), save.
A hosszabb Bodom-osra timeot-ot ad, valszeg tul hosszu a video, bar a fenti is 14 mega -
corlagon
senior tag
Hat ha nem flv fajl, akkor nem is fogja semmi lejatszani flv-kent, akarmire nevezed.
A VLC-t csak azert hoztam peldanak, mert szinte mindent lejatszik, es nem hasznal codec-eket, hanem a sajat dll library-jat.
En keepviddel egy csomo videot leszedtem metacafe-rol, youtube-rol, problema nelkul lejatszotta oket -
Szabesz
őstag
Nm
Megnézed az oldal forrását majd rákeresel a ''video.google.com/'' kifejezésre, az első link egy gvp filera fog mutatni ''http://video.google.com/videogvp/ChildrenofBodomGuita.gvp?docid=-7638214241718311132'' , azt letöltöd, megnyitod szövegszerkesztővel , majd benne ott van a letöltés linkje ''http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=ugAAAJYj4LjqQidZXgxz0rpDHGDYhwbNeG0QFyFoDGGhelEW0njSltMmQRKJZfk8ZaLdZ7jXkBu-m3Jvb7qZY5sJ_-wjc9-WDeTzcyQbN9kmRWXGVgw55070pN0KvsOCP5UxXlEcVIXQXyB7eIPo7xrxTRkx4V0v9iHadweRRzEzHisPz8YzpbBW6s7wHtTCUloPQ--Om8FwyydDUI0JkEq6c2BFrJmpQiLD0_a_-U34_dicS38P5bpkgw0UXhktGOq_vw&sigh=m0iiB-DVKQy_fv2tPss7pIdfzRg&begin=0&len=915347&docid=-7638214241718311132
docid:-7638214241718311132
duration:915347''
Azért másoltam be a címeket, hogy kövesd végig ezen a példán, hogy látsd, melyik hol van s meddig tart. Ugyanígy lesz a többinél. -
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok!
A szokásossal kezdem, nem tudom, hogy jó helyen indítom e a címet (lehet hogy már más meg kérdezte, akkor sorry), ha nem, akkor ezer bocsi.
Az az egyszerű kérdésem lenne, hogy a www.YouTube.com, ill. a Video.google.com címeken ha rákeresek videóra, akkor azokat le lehet e valamilyen formában tölteni.
Találtam régi bandákról kis videókat, és ezért kellene.
Köszi előre is a segítséget.
Maybebor
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest