Hirdetés
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok!
A szokásossal kezdem, nem tudom, hogy jó helyen indítom e a címet (lehet hogy már más meg kérdezte, akkor sorry), ha nem, akkor ezer bocsi.
Az az egyszerű kérdésem lenne, hogy a www.YouTube.com, ill. a Video.google.com címeken ha rákeresek videóra, akkor azokat le lehet e valamilyen formában tölteni.
Találtam régi bandákról kis videókat, és ezért kellene.
Köszi előre is a segítséget.
MaybeborEgéralátét diver-t tud valaki szerezni?
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok!
Megcsináltam ezt a link másolós, letöltős dolgot, csak az a baj, hogy a vlc player nem akarja lejátszani, pedig átneveztem .flv kiterjesztésre.
Sőt a google-ról ahogy átmásoltam a linket és tölteni akartam, hibát ír ki.
Tipp
Köszi.Egéralátét diver-t tud valaki szerezni?
-
Szabesz
őstag
Nm
Megnézed az oldal forrását majd rákeresel a ''video.google.com/'' kifejezésre, az első link egy gvp filera fog mutatni ''http://video.google.com/videogvp/ChildrenofBodomGuita.gvp?docid=-7638214241718311132'' , azt letöltöd, megnyitod szövegszerkesztővel , majd benne ott van a letöltés linkje ''http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=ugAAAJYj4LjqQidZXgxz0rpDHGDYhwbNeG0QFyFoDGGhelEW0njSltMmQRKJZfk8ZaLdZ7jXkBu-m3Jvb7qZY5sJ_-wjc9-WDeTzcyQbN9kmRWXGVgw55070pN0KvsOCP5UxXlEcVIXQXyB7eIPo7xrxTRkx4V0v9iHadweRRzEzHisPz8YzpbBW6s7wHtTCUloPQ--Om8FwyydDUI0JkEq6c2BFrJmpQiLD0_a_-U34_dicS38P5bpkgw0UXhktGOq_vw&sigh=m0iiB-DVKQy_fv2tPss7pIdfzRg&begin=0&len=915347&docid=-7638214241718311132
docid:-7638214241718311132
duration:915347''
Azért másoltam be a címeket, hogy kövesd végig ezen a példán, hogy látsd, melyik hol van s meddig tart. Ugyanígy lesz a többinél.¯\_(ツ)_/¯
-
-
corlagon
senior tag
Hat ha nem flv fajl, akkor nem is fogja semmi lejatszani flv-kent, akarmire nevezed.
A VLC-t csak azert hoztam peldanak, mert szinte mindent lejatszik, es nem hasznal codec-eket, hanem a sajat dll library-jat.
En keepviddel egy csomo videot leszedtem metacafe-rol, youtube-rol, problema nelkul lejatszotta oket -
corlagon
senior tag
Mondjuk erre: [link], ha jol hallom Laiho eppen Vivaldit jatszik
Keepvid-en felul bemasolod, kivalasztod hogy Google, klikk a download-ra.
Megvarod amig alul a Loading... befejezodik, balklikk a download linken (valamelyiken, legyen most az .avi), save.
A hosszabb Bodom-osra timeot-ot ad, valszeg tul hosszu a video, bar a fenti is 14 mega -
maybebor
csendes tag
Eddig én is így csináltam.
Csak ahogy átnevezem .flv-re, és elindítom a vlc-t, valamit töltene, de az időt se számolja, és utánna visszaugrik olyan kezelőfelületre, mint amikor hang fájlt játszik (nincs kép) és semmi tovább. Lehet a lejátszónak szar verziója van meg nekem? Tudnál mondani egy címet, ahonnan leszedhetném?
Nagyon köszi.Egéralátét diver-t tud valaki szerezni?
-
Kekmen
senior tag
Nekem sikerült leszedni, de valaki tudna eseleg olyan progit, amivel az flv kiterjesztésű fájt át tudom konvertálni aviba vagy mpgbe.
Le tudom játszani, nem e miatt kell."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Matthew
senior tag
Üdv skacok!
video.google-ról töltöttem le a fent leírt módon video-kat de amint letöltöm nincs hangja, ez miért lehet ez? -
Nimrod
addikt
Idevágó cikk: [link]
-
supesz
aktív tag
nem jön be a keepvid mozzila alól
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
Flashback
addikt
A Youtube nem játszik videót, ma óta... Ezt írja ki:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player.
Flash legújabb telepítve, Javasript bekapcsolva Tipp vkinek????
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
lesaux
veterán
válasz Flashback #25 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, amíg rá nem jöttem, hogy miért. Ha IE alatt azt kérem tőle, hogy Eszközök / Internetbeállítások / Fájlok törlése, akkor ez a hülye letöröl valamit, amit nem kéne. Legalábbis utána nem tudok semmilyen flashes dolgot lejátszani, de még a PH tetején és oldalán sincs reklám.
Szedd le ezt: [link], csukd be az összes IE-ablakot, futtasd az exét és tedd fel újra a flash playert.
Nem tudom amúgy, hogy egy cache-ürítésnél miért törli a flash playert is. -
Surda
tag
Sziasztok!
Hogy lehet letölteni filmet a google video-ról? Szabesz útmutatását próbáltam követni, de ott a bibi, hogy nekem nincs a forrásban semmilyen 'gvp'.
Konkrétan ez a videó érdekelne:
http://video.google.com/videoplay?docid=-1246174515665636969
[Szerkesztve]A garancia meg... ha a címke meg...
-
Majstor
senior tag
Hi!
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet belinkelni egy YouTube klippet, saját oldalamra hogy az csak maga a VideoKlipp induljon ell és ne az egész Weboldalt töltse be a böngésző, mikor ráklikkelel valaki???
Segítséget előre is kössz!http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Avalon
tag
Másnak is belassult a youtube, vagy cak az én internet-kapcsolatommal van a gond? Baromi lassan töltenek be a videók. :S
-
attiati
veterán
Találtam egy elég makacsul beágyazott videót, elvileg SWF és semmivel nem sikerült még leszednem (Vidget, MediaPlayer Connectivity...)
Nem Youtube és nem is hozzá hasonló elterjedt oldal...
A link: [link]
plíz valaki, elég durva vállogatás
[Szerkesztve] -
Majstor
senior tag
Hi!
Igaz nem YouTube-ről van szó sem Google videoról, de lenne egy pár video a VideoGizmo-n amit leszeretnék tölteni (Sehol máshol nem találtam ezeket a videókat)>>>
pl. ezt: [link]
Hogyan vagy mivel tudom letölteni???
(Firefox-os letöltövel problálkoztam de nem megy, Online FLV converter-el sem /vixy.net/)
Segítséget előre is köszönöm!http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Apollyon
Korrektor
Hello!
Nem tudom pontosan, de amit megnézel videót akárhol neten, azt a gép bizony letölti. Általában rejtett mappában, asszem a prefetchben van valahol...
[Szerkesztve]#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Hú lehet mégsem ott van, de tuti benne van az ideiglenes fileok között...
Talán kérdezd meg itt, hogy az ideiglenes fileok hol találhatóak, mint pl az interneten megnézett videók hová töltődtek le: [link]
Egyébként engem is érdekelne#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Elrond
senior tag
hova teszi melyik mappába a win.a megnézett videókat?(pl:flv...stb)
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
nemgomba
csendes tag
Sziasztok!
Attiati és Majstor (meg sok más emberke) problémájára a Firefox + Downloadhelper (bővítmény a Firefoxhoz) kombináció a gyógyír. Gyakorlatilag mindent leszed, amit a géped megjelenít. Állítólag még hangfájlt is, de ezt nem próbáltam, viszont mindennemű videóra tökéletes! Bizonyos esetekben nekem csak akkor mentette le, amikor még nem töltődött le teljesen a gépre, de a legtöbb esetben az után is menti. Ha ez valamiért mégsem működne, a Firefox nem hagy magadra: választhatsz egy sor más bővítmény közül: UnPlug, Batch Download, Media Pirate, Video Downloader, GetVideo, Down Them All, stb. Van, amelyik azt kéri, te add meg a kiterjesztést (.flv). Remélem, tudtam segíteni.
[Szerkesztve] -
JetiRulez
őstag
Helló!
Vmiér nagyon lassú a Youtube. 5perc alatt tölt be egy 1 perces videót (képzelhetitek mi van ha 5perces a videó). A böngészőnek lehet vmi köze hozzá (Firefoxot használok)? Ja és 2megás netem van.
Kösz."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
nemgomba
csendes tag
Szia!
Ide menti el az internetről az ideiglenes fájlokat:
C:\Documents and Settings\[*felhasználónév*]\Local Settings\Temporary Internet Files
Természetesen a te felhasználói neved gondold a szögletes zárójelbe. A meghajtó betűjele attól függ, mi annak a paríciónak a neve, amiről a Windows fut. Ez általában C: , de más is lehet. Ha pedig ezt már tudtad, akkor bocs.
Ebben a mappában mindenféle fura névvel illeti a fájlokat, ne lepődj meg, mert nem olyan néven fogod megtalálni, ahogy az oldalon láttad.
Jó keresgélést! -
csutkaa
senior tag
sziasztok!!
valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan kell a youtubon publikusá tenni a videot!!!??
fent van az oldalon csak ha ráá keresek nem találja meg és nem vágom hogy miért
előre is köxi!! -
Flashback
addikt
Nem megy a youtube!!!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest