Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
2023 Jan. 5-én jön az NV 4070Ti !
További információ ! -
blu79
addikt
válasz ScomComputer #1 üzenetére
Várjuk a vizes verziókat belőle, a custom vizeseket , jó áron
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Devid_81
nagyúr
Mar alig varom, hogy ebbol se vegyek jo dragan
...
-
veterán
válasz ScomComputer #1 üzenetére
Prájsz?!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Devid_81
nagyúr
válasz ForRedGlory #9 üzenetére
Kellene neki tudni egy 3090/Ti szintet, bar a 12GB vram picit keveske.
Bar 1440p mellett nem hinnem hogy gond lenne a vram mennyieg....
-
ericdrawen74
senior tag
I9-9900K-val vajon el lesz a 4070 TI?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
válasz ericdrawen74 #11 üzenetére
Bőven fog benne hagyni teljesítményt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ericdrawen74
senior tag
Minimum milyen intel proci nem hagyna benne?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Vigneau
félisten
Ha lesz normál tápcsatlakozós 4060, arra még én is vevő lehetek.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
válasz ericdrawen74 #14 üzenetére
Szerintem egy 12700K vagy jobb. Utóbbinak közel dupla a teljesítménye a 9900K-hoz képest.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
- = Zk = -
félisten
nagyon merem remélni, kell vmi a 2080Ti helyett... "jó" áron.. 1440p-re
#11ericdrawen74
erre én is nagyon kiváncsi leszek[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
De neked 4080 kell
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
- = Zk = -
félisten
a 9900K alá?!....
hmm....
jó, akkor azt veszünk
meg egy S1700as félkonfigot nyáron....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #19 üzenetére
Jóó nekem is kéne egy 13600k z790-nel meg ddr5-tel, de ez alaphangon 400k.
-
- = Zk = -
félisten
én Hero párti vagyok... vagyis voltam
maybe rog strix lesz, ddr5 még nem kell az az igazság.... 12-13700k....
messze az még" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ScomComputer
veterán
Van itt egy kínai oldal ami azt írja náluk a listában..1034USD-1206USD között vannak az AIB 4070Ti-k.. [link]
-
Devid_81
nagyúr
válasz ScomComputer #22 üzenetére
Ez amugy szornyu amugy.
Ezek a kartyak a feleert kellene, hogy menjenek durvan.
Felolem szamolhatjak a inflaciot meg a gravitaciot is, akkor sem hiszem el, hogy hirtelen ennyiert eri meg csak nekik eladni....
-
Devid_81
nagyúr
-
És ez az ár csak a referencia kártyára igaz, és még így is nettó ár. Vagyis várhatóan félmillió Forint körül fognak kezdődni ezek a kártyák. Eléggé eszement, mert ez ugye csak középkategória.
mod: ja látom, nem lesz belőle founder's edition. Ez érdekes, mert mindtha bemutattak volna egy 4080 12GB Founder's modellt, amiből ugye ez a 4070 Ti lett. Mindenesetre így sem lesz olcsó, és mivel várhatóan tovább romlik a forint, semmi jóra nem számíthatunk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
799 dollár... Csodás.
Köszönjük meg az AMD-nek is egyébként.
A félkész 7900XT-XTX páros nem váltotta meg a világot.
És főleg nem generált árversenyt.Sőt, inkább nekik kell majd a 7900XT árát lejjebb vinni. Röhej.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
- = Zk = -
félisten
A félkész 7900XT-XTX páros nem váltotta meg a világot.
És főleg nem generált árversenyt.
hoogyhogy? ömlik a net, meg Linus, hogy úúúristen meg miegymás" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ScomComputer
veterán
Vannak már fake 4070Ti tesztek kinn,nem linkelem,nem generálom neki nézettséget....van aki erre rángatja a bőnyét,hogy ilyen fakenews-t csinál..a j.isten ny, bilire az ilyet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ScomComputer #32 üzenetére
lááááttam...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
A.C.E.
aktív tag
Nézegetem én is a 4070ti ket....de inkább először tényleg a lapot és(9900k) processzort kell cserélni 13 genre....multiban nagyon visszafogja már a 3090 ti-t...(is).
F.P.S. FOREVER!
-
- = Zk = -
félisten
nálam is ugyan ez a felállás, annyi, hogy 2080Ti a vga....
szeretnék megint egy Hero lapot, de.. olyan ára van, sírok. igaz nem vagyok az az agyament tuningos, "alap szintű" lap is lehet elég lenne, hogy alap allcore tuningot tudjon és ennyi...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #35 üzenetére
Mi ertelme van a heronak? Azert a penzert mit tud amire neked kell?
-
ScomComputer
veterán
-
- = Zk = -
félisten
a hűtése miatt.
régi giga 790x-es szériák óta adok egy lap gyári hűtésére. már ugye nincs ilyen zalman és tsai aftermarket bordák...
stabilan kezelje a kártyát, hdd/ssdket (ebből van pár sajnos), és az allcore cpu tuningot
anno ezt találtam külf fórumokon, azóta ezen a vonalon vagyok, és lekopogom (kop-kop) Hero VI-tal kezdtem
de hogy most?! hát egy túlárazott ....vmi.
tehát marad a rog strix részemről. alap allcore tuningot az is elvisz..remélem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Devid_81
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
árára leszek nagyon kíváncsi.... engem meggyőzött 1440p-re. +rt...
megláSSuk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Devid_81
nagyúr
£850-900
...
-
- = Zk = -
félisten
nekem pont jó. egyelőre még a 11GB-ból én nem szaladtam ki... lekopogom...
nagyon kiváncsi vagyok erre a kártyára.
anno a 2070re hittem, h elég lesz 1440p-re.. aztán vettem a 2080at, mert az a tuti... aha, 1-2 hónap és csere Ti-re..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz - = Zk = - #44 üzenetére
Hát én nem véletlen maradtam 1080p-nél, mert nem akarok 4-500 ezreket fizetni vga-ra. Nekem tökéletes 24 colos monitoron a 3060 Ti (előtte meg 2060 Super volt).
-
- = Zk = -
félisten
bevallom, igazad van...
én anno kimentem angliába, gondoltam meglépem az előrelépést 1080p -> 1440p .... csak aztán idő közben hazaköltöztem
mondjuk nem panaszkodom, mert majom-banán... de megnézem, "idén" ezt mennyire tudom tartani itthon" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ScomComputer
veterán
Nem elfeledni..
-
- = Zk = -
félisten
válasz ScomComputer #48 üzenetére
ma?... uuu
-
Jacek
veterán
válasz ScomComputer #48 üzenetére
Mit mutatnak be? A legújabb árlistát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoLTE/VoWiFi
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen