-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
[link]Koxolas hobbiszinten.
Votma? Leszarom.*Write only*Give me your cum,bull!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dexar007 #42301 üzenetére
"az önjelölt szteroidszakértők még véletlenül se kezdjenek el okoskodni, mert
1 leszarjuk
2 nem a szteroidok hatásáról van most elsődlegesen szó, ez csak egy kis intermezzo, hogy megértsd a lényeget."azaz megmondjuk mi a véleményed, ha nem tetszik akkor az 1es pont lép életbe
kb mi is ezt alkalmazzuk bunira, csak annyi a különbség hogy kizárólag az 1es pont jöhet szóbategnap bele se olvastam csak pár mondatot, de ahogy látom jobb is volt úgy
"Az orvostudomány már tart azon a szinten, hogy sok esetben elkerülhető az ilyen készítmények használata, ezért számtalan hatóanyag szükségtelenné vált mostanra, így a gyógyszergyárak (az igazi gyógyszergyárak) befejezték az előállításukat, és már nincsenek forgalomban. "
most már csak a szájtek termékekkel lehet elérni bármit, pl ha valaki alacsony növésű akkor a hgh fokozó vagy nem tom milyen néven adják szájtek termék használni fog. de csak akkor ha a sopbildertől rendelted of kórz
meg hogy billegális stb.. ezek alapján a bbtv összes szereplőjét eljárás alá kéne vonni. vagy lehet mégse mert csak a profi szinttől lehet kogszolni szal ők még naturálok[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
kedvencem hogy közben meg ilyen ábrákkal illusztrálnak[link]
aztán csodálkoznak hogy a sok testőr nem tudja magát hová tenni
mr Rik legalább izmos volt. szal neki van igazayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
_NCT
őstag
válasz BÁ Nutrition #42302 üzenetére
Csak nem akarják, hogy mindenki nagy legyen Ugye ez a veszély meg mindig fennáll... Főleg nálunk
-
BÁ Nutrition
addikt
az van inkább amit Dicker mondott hogy a buni felvette a malacjelmezt vmi 6-7 éve legalább és kellett valami elmélet arra hogy miért nem izmos még mr rik szinten sem
amivel alapvetően nem lenne baj, csak ilyen tuskó szöveg mellé azért hitelesnek kellene lenni legalább minimálisan
másik meg hogy anno külön epizódot szánt annak hogy az átlagember járókelők sonkáit videózza, fikázza.. most(évek óta) meg pont úgy néz ki ő is, pedig elvileg szájtek termékekt fogyaszt.
-> ennyi érne a szájtek?[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
_NCT
őstag
válasz BÁ Nutrition #42305 üzenetére
Hát igen. Akkor még ő mondta, hogy az emberek sztereotípiákat gyártanak, miért szarjanak az edzésre, meg az egészséges életmódra. Ő is ugyanezt csinálja. Visszanyal a fagyi esete...
Nem hinném h olyan sérülést szenvedett, ami miatt így kellene kinéznie. Pl. Ungvári Miki Judo-s is szerzett már nagy sérüléseket, még se süllyedt el a saját szarába. És még lehetne jó pár embert sorolni....
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #42305 üzenetére
Abban azért egyetértek vele, hogy a koxolásnak van kockázata, hogy ez milyen mértékű, arról már megoszlanak a vélemények. Innentől mindenki el tudja dönteni, hogy ezt bevállalja-e, vagy nem, én az utóbbi mellett vagyok. Persze így meg izmos nem leszek, de hát ez van. Egyébként meg nem szeretem azt az embert, teljesen hiteltelen, ahogy mondod. Mellette még olyan stílusa van, amitől kinyílik az ember zsebében a bicska. Egyszerűen egy tahó. Vajon ezzel akarja kompenzálni, hogy még mindig nem sikerült kigyúrnia magát?
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #42307 üzenetére
mondom nem kell ezt magunkra venni, nem értelmes embereknek szól, hanem az ész nélküli bodíbuilder fanoknak, akik azt hiszik, hogy Dudás Ádám kox nélkül is így nézne ki, csak lassabban érte volna el.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
mind1
én inkább nézem tovább az Okc-t a sport1enKolosanyi: a kogszolás nyilván nem egészséges, főleg hogy itthon kb 95%ban pancsolt xart kapsz
ha buni segíteni akarna akkor kb azt kéne írni: ne vegyetek kogszot ettől meg ettől, és felsorolná a fél haveri körét akik gyártják otthon a pincében ahogy írja[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #42307 üzenetére
Az orvosi felügyelet mellett történő alkalmazása kb. a c-vitamin szedésével egyenlő kockázatot jelent, persze az már számszakilag nem olcsó. Ettől függetlenül a benyomok egy doboz szemetet, hogy izmos legyek gyerekek nagyobb veszélynek teszik ki magukat. De, hát a hülyék mindig önmagukra nézve veszélyesek voltak, amióta világ a világ.
-
Champipi
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #42309 üzenetére
A Bunny azért egy suttyó, mert hagyja hogy beírkáljon mindenki akit utána leolt nagy élvezettel.
Miért nem tesz fel három kérdést a Sárga Kapszulából és csak az írhat a fórumára, aki azokra tudja a választ?
Azért, mert direkt élvezi, hogy bunkóskodhat.
Elhiszem, hogy megcsömörlött az élettől, de attól még nem kellene direkt bevonzania a balfékeket akiket utána méltatlan stílusban leolt.
-
-
Ijk
nagyúr
-
brownus
veterán
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #42308 üzenetére
Szerintem az ő írásai közül kevés olyan van, ami értelmes, átlag halandónak szól. Pont, ahogy deniro2 is írja.
(#42309) BÁ Nutrition
"és felsorolná a fél haveri körét akik gyártják otthon a pincében ahogy írja"
Ez gonosz!(#42311) Dicker
Oké, de az meg már nem az átlag ember számára is elérhető szint, itthon legalábbis nem. Meg egy hobbisportolónak szerintem felesleges, persze ettől még el lehetne látni normális tanácsokkal azt, aki mégis kipróbálna egy kúrát.(#42314) Ijk
Teljesen igazad van.(#42316) brownus
Bakker, szakadok. -
deniro2
senior tag
válasz Dicker #42311 üzenetére
Király dolog, ha az embernek van lehetősége orvost bérelni a kokszolásához, ugyanakkor az emberi szervezet egy baromi összetett cucc, váratlan reakciókkal és sajnos az orvosok sem mindenhatóak, így a kockázatot csak csökkenteni tudod, kizárni nem. Szerencsétlen Jackson is az orvosa mellet múlt ki a baromira felügyelt altatózástól, pedig a pénz biztos nem volt akadály...
-
freaghill
őstag
Kik küldik magukba a lenmagolajat? Érdemes venni? Olvastam, hogy segíti a zsír mozgását, szebb lesz a bőröd tőle, de érdemes nekem mint nem izmos, hobbi gyúrósnak a fehérjeturmix mellé venni, vagy fordítsam okosabbra azt a pénzt?
Most Full Force fehérjét fogok venni, szedek Arthroxon-t (eddig semmi hatása), illetve Carb-f-et nyomok a turmixba.
-
_NCT
őstag
Létezik, hogy napi min. 200-250g CH-tól zsírosodni lehet? kb 1 hónapja kicsit megnyomtam a CH bevitelt és elég faszán megjelent az úszógumi, man boobs és társai.
Ez nálam azért szenzáció, mert eddig mindig ektomorf-nak tartottam magam, aki rohadtul nehezen hízik. Na most ha ez így lenne, min 300g CH-val se kéne zsírosodnom, nem?
Főleg hogy heti 3 elég kemény thai box edzésünk van, ami kardio/aerob-nak bőven elég, heti 3x 1.5 óra. Nincs megállás, nincs pihenés, csak max 2 perc egész edzésen.
Erőnlétben fejlődtem, pont ma mondta az edző is, de kezdek úgy kinézni, mint a telifosott gumicsizma, mint aki nem is csinál semmi sportot, és ez eléggé felb@sz.
100-150g CH meg mire elég? Beindítani a napomat kb..... Mifolyik itt Gyöngyösön???
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
Gyúrós Józsi Való Világ: "Kicsit összeestem, mert 1 hetet kihagytam"
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
hajrá ETO!
amúgy ti gyúrtok?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dicker
őstag
válasz penene #42327 üzenetére
Ma láttam valahol egy videót róla, hogy ki ez. Csak egy kettes szintű MrRik...
Ráadásul még latens bzi is, ahogy olvastam, mert az, akinek Britney Spears, meg Lady Gaga, és a "szoli, meg kozmetikus" a kedvence, mellé még harcsája is van, amit egy 2 centis fekete képpel kellett csak kitakarni, az nem lehet más... Golyó érett az ilyen, hála isten egyet se láttam még, csak pár videót. -
venge
aktív tag
Nézni, kell, hogy ki nem ír innentől kezdve ide, a topikba. Oszt egyből rájövünk, hogy ki a gyúrósjózsi!
-
mycso
veterán
Én 17-8-9 éves korom körül voltam így, hogy igazából bármiből-bármennyit-bármikor ehettem, 0 hízás.
Azóta eltelt 10+ év, 4éve abbahagytam a dohányzást (napi 1 doboz körül volt) és most ha nem járnék el edzeni valószínűleg barba -papa testem lenne:
(na jó ez nem teljesen igaz, de most már hízékony vagyok)
Egy baj van, hogy teljesen olyan, mintha nem lenne bicepszem...nyilván van, de valahogy nem hogy hegy, de még domb sem akar lenni. Pedig van vagy 6-8 gyakorlat rá, amiket felváltva-keverve csinálok hármasával.
Mindegy, egyszer csak kinő, vagy nem.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
_NCT
őstag
válasz BÁ Nutrition #42330 üzenetére
Van hát. Nem szoktam édességet zabálni nagyon.
Reggelire mehet a CH visszatöltés alapon csirkemelles szendvics, vagy baconos szendvics, mikor mire van kedv + valami banán/málnaturmix.
Tízóraira 100g zabpehely.
délben 15-20dkg csirkemell + 80g rizs/ 15dkg hasábburgonya, mikor melyikhez van kedv
délután edzés előtt lightosabb kaja, mondjuk 250g joghurt valami müzlivel vagy teljes kiörlésű cuccal.
edzés után 100g gyors CH + 60g fehérjegogsz (heti 2x-3x csak).
estére 80g rizs/ 80g zabpehely.Az még lemaradt, hogy napi 2 fehérjegogsz, 2 csirkemell (délben és este, vagy reggel a szendvicsbe). Emelt adag csak edzés napon van.
Aztán kb heti 1x becsúszik edzés után estére egy pizza, vagy délután egy kfc vödrös csirke, de heti 1 alkalomnál szigorúan nem többször.
Nagyjából ezt tartom 2-3 hónapja, fel is jött mondjuk 4 kg, de annak sztem fele zsír, fele víz Értem én, hogy tömegeléshez zabáljak és szarjam le a kinézetet, de oldalt már kezd fasza zsírpárna kialakulni, meg a csöcsöm is zsírosodik szerintem. Később is csak szopni fogok vele, diétában, próbálom csírájánál elfojtani....
Heti 3 mutaj, 2 súlyzós edzés, deka zsírnak nem szabadna rám másznia... 5 éve meg zabálhattam pizzát cola-val, és leöblíthettem 2 hamburgerrel, semmi se látszódott, mindig baszogattak, hogy deszka vagyok.
Nem cigizek, havi 1x-2x iszok ha úgyvan....
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Dicker #42334 üzenetére
A való világ megint olyan nagy barmokat hozott össze, hogy egyszerűen nézni kell. Egy pár napig biztos fogom, mert egyszerűen szórakoztatóbb, mint a 2 pasi meg 1 kicsi (főleg, hogy már láttam). Pont jó, hogy röhögjünk barátnőmmel egy jót vacsi közben. Egyszerűen sokkoló, tuti nem egy pszichológus választotta ki őket.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
[link] Valaki remelem,egy rohadt nagy lepkehaloval kergeti.
Give me your cum,bull!
-
adam432
tag
válasz freaghill #42325 üzenetére
1 literes palackban szoktam megvenni, és a cs+r+z -hez 1 kis kortyot mindig iszok belőle, kb. így 1-2 hónapig eltart. Én ajánlom, mindenképpen érdemes venni, izületeknek nagyon jó, zsír metabolizmust fokozza és kiváló antioxidáns is megannyi pozitív hatása mellett.
„Si vis pacem, para bellum.”
-
kolosanyi
veterán
Csak egy tipp, próbálj meg egy átmeneti böjt variánst, hátha neked beválik. Én nyáron elvetettem, de majd adok neki még egy esélyt, ha elkezdek leszálkásítani.
(#42344) freaghill
Én szívesebben teszek lenmagot a zabpehelybe, úgy nem kell olajat kortyolgatni.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz Woodslave #42342 üzenetére
Ez az edzés utáni visszatöltés, egy edzős napomat írtam le. Ha nem edzek, akkor este ilyen tojásrántotta, túró stb mennek, akkor lightos nap van.
27 leszek idén.....
Deniro2: 20 évesen én is 62 kg voltam Egyszálbél....
Pedig tervben van, hogy 90kg-ig felmegyek, de azért nem minden áron. Idén valami 80-83kg-s fasza formát jó lenne elérni, mondjuk Radnix szinten már elégedett lennék
kolosanyi: én ezt a böjtöt azért nem szeretem csinálni, mert a gyomrom eléggé szétkúrja, összeszűkül és utána alig tudok normálisan enni. Örülök hogy végre tudok napi 5x normális adagokat enni, nincs az hogy 50g zabpehely után fél napig nem eszek...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz deniro2 #42348 üzenetére
Tavaly játszottam én már sok mindennel. Ha CH-t levittem 100-150g körülire, fehérje megy mondjuk 150-180g volt, akkor meg egy dekát se híztam, a mérleg szerint. Tudom hogy a forma számít, felejtsem már el a kurva mérleget, de ezaz, hogy a forma se lett jobb
Egy helyben topogtam, és azt meg kvára utálom. Nem 2 nap alatt akarok izmos lenni, de mikor már 2 hónapja sehova nem mozog a mérleg nyelve, és a forma se lesz jobb, akkor ideges vagyok. HA meg elindulok hízni, k*rva isten hogy zsírban jön.
Ezért is toltam tavaly év vége felé a teszto fokozókat a kreatinnal, hátha "élesedek" picit, de semmi. Azonkívül h mindig állt a cerkám, és a piros lámpánál ha 30 másodpercet kellett várni, már felbaszott és ölni tudtam volna, azon kívül semmi.....
Heti 2 súlyzós edzésem van az ugrálás mellett, rohadjon meg a befőttje annak aki ennyivel is tud fejlődni....
Kisírtam magam, gyártok valami sztereotípiát, és zárható is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest