-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Bohos Kornéltt kiengedték? Hogy becsoffadt már! Azt hittem a száj-tek megvédi az izmait! Lehet BioTök-öt kéne nyomnia.
-
Champipi
aktív tag
Arnold se gyúrásból szerezte a pénzt, Bohos K. is keveredett ebbe-abba, joggal gondolhatta Dr Gödény, hogy ő se a gyúrásból akar pénzhez jutni, "kamupártot" alapított:
https://youtu.be/F2Dm0dAzC8M?t=437
Shit!
-
Champipi
aktív tag
-
Champipi
aktív tag
válasz bigmasterg #138668 üzenetére
Az a gyerkőc úgy kezdi a videóban, hogy ismétlem: "csak és kizárlag a kalória számít".
Majd igen, valóban beszél másról is, ami azt bizonyítja, hogy az első felvetése is egy ordas tévedés.
Ez a gyerek úgy néz ki, mint aki ért hozzá, de ha olvasunk a sorok közt, kiderült, hogy egymásnak ellentmondó mondatokat rak egymás után.
van eki ezt sajnos beszopja.
Ennyi erővel ezotérikus jóbácsinak is mehetne, ott se számítanak a tények, vay az egymással koherens, összefüggő mondatok.
-
Champipi
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #138653 üzenetére
Ez hogy jön ahhoz, amit kérdeztem? Nem bántásból, csak kérdezem.
-
Champipi
aktív tag
válasz Speeedfire #138651 üzenetére
Azt mondja csak és kizárlag a kalória számít.
Ezt állítja a videó elején.
Tehát akkor azt mondjátok, tökmindegy, hogy minden nap 2000 kalória brokkolit eszek, vagy minden nap 2000 kalória kenyeret?
Erre válaszoljatok! Ne másra.
-
Champipi
aktív tag
válasz bigmasterg #138644 üzenetére
Aszondja, nincs olyan, hogy hízlaló kaja, csak olyan van, hogy túl sok kalóriát viszel be.
Na ez szerintem hazugság.
Mert egy ételnek nem csak a kalória az egyetlen paramétere.
Ha ez így lenne, akkor napi 2000 kalória brokkoli és napi 2000 kalória kenyér ugyanúgy hatna.
De mint tudjuk, aki a brokkolit választja, az sokkal jobb formában lesz egy hónap múlva, mint aki a kenyeret választotta.
Miért?
Mert a kajának még csomó tulajdonsága van a kalóriaértéken kívül, például:
- hormonokra gyakorolt hatás
- rost tartalom
- ásványi anyagok
...Ellenérvek?
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Ennek az öreg motorosnak van pár jó gondolata, ez a téma épp idevág:
-
Champipi
aktív tag
válasz jpeetr #136413 üzenetére
Magnézium témához összefoglalom kutatásaimat:
- először is a kávé kihajtja a Mg-ot, sőt a felszívódását is blokkolja (valszeg Tea is a koffein miatt)
- Bőrön keresztül beszívódó (transzdermál) Mg olajat venni, egy tubuska 3000 Ft körül van, hasra, bőrre kell kenni, de olajos hatású. Így nem fosat és nagyon jól felszívódik. Ha kiszárad meg kell nedvesíteni a bőrön.
- Még olcsóbb, ha veszel Mg kavicsdarabkákat, és feloldod melegvízben és így nyersz olajat.
- Próbltam a szuper felszívódásúnak ígért Mg Malate-ot, és a Mg Glycinate-ot, de egyik sem hozta a hasfalra kent Mg olaj hatását. Mintha nem is hatottak volna.
- Bónusz tipp: vegyél egy zacsi Keserűsót (Mg tartalom!), csak 130 ft egy adag, és egy lavórban feloldod és lábadon keresztül hagyod felszívódni. Legolcsóbb!
- Figyelem: úgy olvasom, hogy csak Mg magában nem a legjobb, hanem illik hozzá D vitamint és K2-t is tolni.
-
Champipi
aktív tag
-
Champipi
aktív tag
Hánykor fog a BigRemi nyerni, egy angol tanfolyamot?
Fil Hífnek elég szép kis köldöksérv fityeg kifele
-
Champipi
aktív tag
Pécsi Cutler: egy férfi és egy női WC van. Ez mi? Elég ha egy beles tróger besarik, és akkor egy óráig más nem tud WC-re menni. Plusz csomó helyen 25 KGos tárcsa van, és alig van 20 KG-os. Így keverve ez gáz. "Koncepció": egy nagy pajtát basszunk tele gépekkel azt jóvan.
-
Champipi
aktív tag
Állami droglabor!
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #113262 üzenetére
Izmosnak izmos, de a szögletes arc, gynós csecs, meg arányok miatt úgy néz ki mint egy teknősbe oltott cserebogár.
-
Champipi
aktív tag
Mik azoka a természetes cuccok, amikkel izmot lehet növelni és ha pénz nemszámít?
Ekdiszteron.
Foszfatidilsav.
Kreatin.
HMB.Van még valami?
Havernak van havi 50 000 Ft-ja ilyesmire de sztereóidózni nem akar. Mókából írtam így
Na mik vannak még?
-
Champipi
aktív tag
Mastodon-t próbálta már valaki?
Megvettem egy dobozzal.
De hiába olvasgatom, hogy mire jó ez, nagyon-nagyon ködös a téma.
-
Champipi
aktív tag
Tegnap beszereztem egy SzájTek "Extra Support" övet. E!
Eddig (nem nevetsz bassod!) két 10KG-os tárcsával csináltam a felhúzást, mondván kímélni kell a derekat, de még ettől is fájt aznap mindig a derekam.
Tegnap viszont két (továbbra sincs mosoly az arcon!) 20 KG-os tárcsával pakoltam meg a rudat és felraktam az övet, ami az oldalamon bevágott, a derekamon meg nem volt sehogy sem feszes, mégis semmi szúrást nem éreztem este.
Úgyhogy annak ellenére hogy nagyon lazán áll gyakorlat közben hiába húzom csutkára előtte behúzott hassal, mégiscsak ér ez valamit.
-
Champipi
aktív tag
válasz Ádám16 #71435 üzenetére
Tudod milyen tömegnövelő a legjobb? A rendes kaja. Nem csak Rich Piana mondja, hanem én is.
Szitek meg Biotök csak a pénzed akarja. Vegyél húst, rizst, krumplit és zöldséget és jön a tömeg.
Nézzed e:
https://www.youtube.com/watch?v=9KJFI1gfn_0
Én már csak fehérjét veszek, de azt is csak azért, hogy legyen egy kis íze a zabpehelynek reggel. Ne dőlj be a reklámnak, ahol egy "drogos" kigyúrt csávót odaraknak a protein doboza mellé, mintegy azt sugallva, hogy ha megveszed te is olyan leszel. Igen, drogos. Hisz a drog az nem más, mint gyógyszer. A gyógyszertől nőttek nagyra és a rendes kajától, nem a poroktól. Rich Piana engem meggyőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Prohormonok közül mi az amivel mostanában lehet egy kis izmot is felszedni?
Mivel rendes koksz már nincs, csak underground labos aluldózisolt átverés, ezért lehet a prohormonok felé érdemes fordulni...
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #63239 üzenetére
Oláh Noémi: szép hasat csinál a T3.
Mármint nem a Terminátor 2 folytatására gondolok.
Meg különösen jól áll egy nőnek, amikor lepusztítja magáról az üösszes "kapaszkodó hájat".
Baszki a nőn az a lényeg, hogy legyen jó biggyedő segge, és finom csípője.
Ezekre én csak egyet szoktam mondani: "FittPicsa" vagy SkullFace. -
Champipi
aktív tag
Ez a porckorongok speciális előugrasztásos gyakorlata, amikor is a csigolyákkal megpróbálod szétzömíteni a porckorongokat.
A gyakorlat célje a járóképesség mielőbbi elvesztése, és a rokkantsági fok 65% fölé tornászása, ahol már fizet a biztosító.
Amikor felmarkoltad a 1,5 millió Ft díjat, akkor lesz két jó heted, fekvő pózban költöd a pénzt.
-
Champipi
aktív tag
"Van némi hátfájásom az ülő munkától"
Keresnék egy jobb gyógytornászt, aki ért a manuálterápiához.
Én más ügyből voltam egy gyógytornásznál és ,egemlítettem neki, hogy néha fáj az alsó derekam, és csinált néhány fogást és sokkal jobb azóta.
Én el fogok menni egy teljes test csavargatásra.
-
Champipi
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #62821 üzenetére
Marky Mark jól néz a linken képen? Mert szerintem nem. A régi videójában jobban fest.
Vizes pufók a válla, és úgy látom csöcsös is lenne, ha nem szorítaná le a rucija.
Amúgy szerintem tuti, hogy tol szteroidot, de az, hogy növekedési hormont tol arra most felrakok 100 000 Ft-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Na kis pupákok bedobok ide egy témát, amire lehet reagálni izomból! De mielőtt bepörögnétek olvassátok el a véleményem a végén.
Amino Spiking-nak hívják, amikor a fehérje gyártó l-glycine vagy l-taurine anyaggal higítja fel a fehérjeport. Ez a két anyag sokkal olcsóbb, mint a fehérje többi részei, így a por egy részét ezzel pótolják, de a cikk szerint ezen két anyag nem olyan értékes a szervezet számára.
Itt a cikk: LINK
Namost megnéztem a Scitec 100% Whey Proteinem cimkétjét, hogy ebben is van-e Amino Spiking "trükközés" és van baszki. Ha igaz a mennyiség a cimkén, akkor a jobb oldali oszlopot kell nézni és e szerint a 30 gramm adagban 1,1 gramm az Amino Spiking trükközés. Ez nem olyan sok, de a cikk szerzője úgy fogalmaz, hogy ő elkerülné az olyan terméket, amiben Amino Spiking van.
Ez tök durva. Akkor el kell kerülni a Scitek 100% Whey-t?
Nem tudom, de a Rich Piana szerint ki kell baszni minden fehérjeport, ebben a videóban:
Ez a csóka meg arról beszél, hogy nem kell berosálni, mert ígyis úgyis több fehérjét eszünk a porocskákkal, mint kellene, meg úgyse ezektől leszünk nagyok, úgyhogy szerinte le kell szarni az Amino Spiking jelenséget és eddig is voltak olcsóbb meg drágább porok, de ha a drágábbat is használod úgysem fogsz észrevenni különbséget. Itt a videó: LINK
Véleményem: én kb. 10 éve hörpintgetek fehérjeporokat, meg tömegnövelőt és azt gondolom ezektől egy büdös KG-ot nem lehet hízni, hanem a rendes edzéstől és a kajától lehet, meg a szteroidoktól, szóval én a fehérjét már csak azért veszem, hogy ízt adjon a zabpehelynek. Így engem nem zavar az Amino Spiking trükközés, amíg finom a por.
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
válasz Tenken #62664 üzenetére
"Izmot nem a fehérje, hanem a megfelelő edzés hoz. De csak abban az esetben, ha megfelelő kajálás is van mögötte. Remélem így érthetőbb a logikai összefüggés.Izmot nem a fehérje, hanem a megfelelő edzés hoz. De csak abban az esetben, ha megfelelő kajálás is van mögötte. Remélem így érthetőbb a logikai összefüggés."
Edzek megfelelően! És ha nem hoz izmot akkor a geci gyártók miért a fehérjét reklámozzák a legjobban?
Így már remélem érthetőbb a logikai összefüggés! -
Champipi
aktív tag
Van egy kis gondom: a reggeli zabpelyhet eddig mindig fehérjeporral ittam.
Most vettem MájProtein Impakt Vejt, de a Szitek-hez képest alig van íze.
Pedig pont ez volt eddig a fehérje lényege, hogy bár egy büdös grammot izmot nem hozott, de legalább finom volt és lekísérte a zabot.
Most ez a MájProtein sajnos totál ízeltlen, pedig elvileg vaníliás.
Mit tegyek bele, hogy finom édes vaníliás legyen?
-
Champipi
aktív tag
Én is voltam Cutler Gold-ban, és kezdett már a második héten annyira felpörögni, hogy rendesen sorban kellett állnom a recin, hogy leadhassam a kulcsot. Kiváncsi vagyok, hogy hosszú távon is megmarad-e ez az érdeklődés.
A köcsinger "Berki Krisztilány" is odajár gyúrni amúgy, ez egy hátrány mondjuk.
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #62203 üzenetére
Aztakurvaélet, mennyire gyilkolja Arnold az izületeket.
Amúgy meg kibaszott idegesítő az egész ahogy alakoskodva ripacskodik felváltva azzal a kis homival.
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #60327 üzenetére
Ez eléggé BuziQ kategóriának tűnik!
-
Champipi
aktív tag
A budapesti Cutler ma nyílt meg és ha jól értem ma ingyen lehet edzeni...
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #59835 üzenetére
A jobb oldali csaj a Vörös Zoli nője. Ahogy elnézem az állkapcsát, a Vörös Zoli nem csak hagyományos módon szúrogatja
-
Champipi
aktív tag
válasz deniro2 #59683 üzenetére
"a a pénz nem számít, akkor a furazabol fury-t tudom ajánlani, most használom épp és nagyon bejön, 0 mellékhatással."
Szétkúrja a koleszterined. Pont a jó koleszterint csökkenti. A szar koleszterintől epekövet lehet kapni. Elég szopó, mert nekem van, és most próbálok megszabadulni tőle, pont a jó koleszterin növelésével és a rossz koleszterin csökkentésével.
Meg a wikipedia szerint attól, hogy nem methyl-es még cseszi a májat.
Most toltam Ostarine-t, amire mindenhol ahol árulják azt írják, hogy semmi mellékhatása nincs. Faszt nincs! Zsugorodott tőle a mogyi, és elkezdett a bicepszemen is szőr nőni. Izom talán ha 0,1 kg feljött. Hű de jó, bassza meg! Pedig erre is azt írják mindenhol hogy semmi mellékhatása nincs.
-
Champipi
aktív tag
Ha megnézel egy 70-es évekbeli átlag embert akkor azok se voltak ennél izmosabbak. Csak eluralkodott a világon ez az izomépítö verseny és egyre nagyobb izomzat számít csak megnyerönek.
Én ha így néztem volna ki fiatalon, soha nem kezdek el gyúrni. Nem azt mondom, hogy kigyúrt, csak természetes a felépítése. A haján kívül persze.
-
Champipi
aktív tag
válasz panizzi #59249 üzenetére
Nézzük a MuscleMax összetevőit hogy hány kg szítiszta izmot fogsz felszedi vele 1 hónap alatt:
Taurin: 2 gramm izom
GABA: 3 gramm izom
L-Karnitin: 1 gramm izom
Inozitol-hexofoszfát:2 gramm izom
L-Arginin:3 gramm izom
BCCA:2 gramm izomVagyis összesen havi 13 grammal leszel izmosabb, ha MuscleMax-ot tolsz.
Az adatokat hasraütésre saccoltam. Igaz Gaba-t még nem ettem, de az összes többit igen, és garantálom, hogy grammban mérhető az ezektől keletkező izomnövekedés.
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #59005 üzenetére
Ezek a fitness buláták hogyan csinálnak ilyen lapos hasat?
Toljk a T3 pajzsmirigyhormont?
És amikor abbahagyják, hogyan állítják vissza a saját termelést? Vagy akkor elmennek duci modellnek?
-
Champipi
aktív tag
-
Champipi
aktív tag
-
Champipi
aktív tag
Nekem Arnold a kedvencem. De megnéztem ezt a videót és most egy kicsit nem a kedvencem, amíg elmúlik. Csak egyet emelek ki: nyak mögött nyomást propagál Arnold a videóban.
-
Champipi
aktív tag
Itt egy rohadt egyszerű, de rohadt finom (szerintem) recept:
Egy tálba belecseszed:
- Tonhalkonzerv
- 2 keménytojás felszeletelve vagy Caprivius tojásrúd darabkák
- Konzerv uborka darabkák
- Majonéz vagy mustáros tejfölÖsszetunkolod egy villával és: kész.
Nem gondoltam, de rohadt finom számomra. És elvileg tápanyag tekintetében is korrekt cucc.
-
Champipi
aktív tag
válasz FollowTheORI #56943 üzenetére
Ez a T3 pajzsmirigyhormonnal lepucolt női has tökre lelohaszt. Egy nőn legyen már háj, kapaszkodni. Hátulról tolni egy aszott segget eléggé "B". Egy csajnak legyen anyag a seggén. Nem löttyedt, de massza.
-
-
Champipi
aktív tag
válasz Shadowbull #53466 üzenetére
Tudnátok olyan Shaker-t ajánlani, ami nem csavaros kupakos, és 700 ml-es?
MyProteinnek van ilyen, de csak az angliai oldalukon: Myprotein MixMaster Shaker
-
Champipi
aktív tag
válasz PowerBuldog #52685 üzenetére
Toltad a Whey-t évek óta, alig fejlődtél, aztán egyszer csak átváltottál Beef-re és 3 doboz után elkezdtél repedni? Nem túlzás ez egy kicsit? Semmi más nem változott az étrendedben, csak annyi, hogy Whey helyett Beef lett?
-
Champipi
aktív tag
Hallottatok mar a xenoandrogenekrol?
Ha rakeresel, eleg durva dolgok derulnek ki, hasonlit kicsit a prohormonokra.
-
Champipi
aktív tag
Ebben a videóban Báni az ösztrogén blokkolásról is beszél és megemlíti a Chrysin nevű flavonoidot.
Csak kiváncsiságképp rákerestem erre a jó kis Chrysin-re, hogy ez mégis mit tud, mennyire jó aromatizáció gátlásra.
Ezt találtam Wikipedia-n:
"Studies show that chrysin has no effect on estrogen levels in either animals or humans"
"the mice treated with chrysin became considerably fatter, possibly due to chrysin's ability to disrupt thyroid function"
Wát de fák? Köszi bazmeg, ha ez igaz, akkor elállítja a pajzsmirigyem, és dagadtabb leszek tőle.
Az a baj, hogy ezeket a növényi kivonatokat, meg egzotikusabb, de természetes anyagokat nem nagyon kutatják a tudósok, mert hát itt nem lehet levédeni semmit ha esetleg hatékonynak bizonyulna, és a drága kísérletek hazsnát a többi gyártó fölözné le. Akkor meg hülyék lesznek kutatni.
Inkább keresnek valami kibaszott délamerikai cserjét, ráhazudják, hogy már az indiánok is szopogatták a gyökerét, és full izom leszel tőle, nulla zsírral. Azt mégse.
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Budapesten hol érdemes húst venni?
Vettem Aldi-ban szeletelt Fin-Csibe csirkemellet, azt amikor grillezem egy deci víz kifolyik belőle, pedig így is 2000 Ft/kg-ra jön ki az ára, kissé felbasz, hogy felvizezik.
Most vettem fagyasztott lazacot, kiváncsi leszek az is ilyen vízesített-e...
Addig is ha van tipp jó hús-forrásra, annak örülnék.
-
Champipi
aktív tag
Ez a CT Fletcher kiabszottul vicces.
Jó van benne egy nagy adag pojácaság is, de nekem vicces ahogy kidülledő szemekkel káromkodva emelgetik a súly:
https://www.youtube.com/channel/UCBDWo0g9N8pL8c9QhE8Lxxw
-
Champipi
aktív tag
válasz Woodslave #48621 üzenetére
Azért ez az edzés előtti szénhidrátozás érdekes, mert Bunny szerint pont edzés közben fog leesni a vélrcukrod, és gyengébb leszel, mintha nem is ettél volna semmit edzés előtt.
Viszont gyakorlatban meg azt figyeltem meg, hogy ha egy cukros üdítőt kortyolgatok edzés közben, akkor nagyon nagy súlyokat tudok használni. Igaz, ilyenkor a glikogén raktár nem ürül ki edzés közben. Ez vajon gond?
-
Champipi
aktív tag
Ez a viszintesbe logaszkodas a korlaton (Barstars vagy mi) mennyire cseszheti szet a gerincet?
Mert szerintem a porckorongoknak ez nem a legjobb gyakorlat...
-
Champipi
aktív tag
válasz kolosanyi #48130 üzenetére
pedig én a széntablettára esküszöm. Mert annak a szénatomjai természetes úton magukhoz kötnek minden vackot. A konyhai elszívóban is azért van szénszűrő, mert az elkapja a bűzt is.
Smecta az már egy gyógyszer telecseszve mindennféle szarral:
A készítmény hatóanyaga: 3,00 g dioszmektit tasakonként.
Egyéb összetevők: vanília aroma, narancs aroma, szacharin-nátrium, glukóz-monohidrát.
Vanília aroma összetétele:
Maltodextrin, szacharóz, gliceril triacetát (E1518), szilikon dioxid (E551), etil alkohol, szója lecitin (E322), vanília aroma.Mi a faszér vigyek be mondjuk gliceril triacetát-ot, amikor azt sem tudom mire jó, de hogy hasmenéskor nincs rá szükségem azt megelőlegezem.
Szóval sztem Széntabletta a király.
Ehhez hasonló: ha ég a gyomor vagy savasat büfög fel az ember, akkor minek venni Rennie-t, mikor csak egy kanálka szódabikarbóna kellene, vagy almaecet és ezek kibaszottul természetes cuccok és hatnak is.
Nem vagyok bio-buzi, de ha van természetes és hatékony megoldás, akkor én próbálom azt tolni.
-
Champipi
aktív tag
Ezt olvassatok: homar cikk szteroidrol:
http://homar.blog.hu/2014/03/12/gennyes_talyogot_kapott_a_szteroid_melle
-
Champipi
aktív tag
válasz littlelion21 #46321 üzenetére
"Urak, edzés előtti mentális fokozó gyanánt mit ajánlotok ami nem tartalmaz koffeint?"
Tirozin. Nekem geci jó kedvem lesz tőle, akármilyen punnyadt is voltam. Felnyomja a Domapmint. Nekem bejött.
-
Champipi
aktív tag
Bedobnék itt egy témát, kiváncsi vagyok a véleményekre: Bp-en edzek egy teremben és elég szűkös az öltöző, és sokszor kell fuldoklanom, amikor a sok "paraszt" elkezdi dezodorlálni a kis hónalját.
Én már 10 éve csak illatmentes stiftet használok, ha meg alkalom van, akkor külön parfűmöt.
Namost nem fér a fejembe, hogy mekkora csóringer tulkoknak jut még eszébe megvenni az illatos Axe-ot és fél méterről permetezni magára, hogy közben bűzlik már az egész öltöző, de ezek meg csak fújják orrba-szájba.
Szóval: stift vagy fullasztó dezodor?
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Valaki próbálkozott már "selective androgen receptor modulator"-al?
Egyik ilyen cucc az Ostarine, de sehol nem lehet kapni.
Állítólag csak anabolikus, az androgén mellékhatások nélkül, de ami fórum tapasztalatokat olvastam, leállítja mégis a heréket...
-
Champipi
aktív tag
Multivitamin témához: itt csekkoljátok (iherb.com), innen szoktam rendelni cuccost, elég jó. Posta kb. 3000 Ft, de ha már két dolgot rendelsz, akkor már olcsóbban jössz ki, mintha itthon vennéd úgy átlagban. SzájTek és BioTök helyett jó a választék.
Más: nem tudnátok véletlenül a Gyúrós Józsi edzés tervét megosztani?
-
Champipi
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #44592 üzenetére
Dobozára rá van írva
-
Champipi
aktív tag
Tolja itt még valaki a SzájTek HOS-t?
Benyomtam már vagy 6 csomaggal, most tartottam szüntet 2 hétig és most megint nagyon leviszi a hasam.
Nekem olyan, mintha nem is s tesztót állítaná feljebb, hanem a növekedési hormont.Vélemények?
-
Champipi
aktív tag
Ez mond valakinek valamit?
"7-KETO"
Állítólag bontja a zsírt, és építi az izmot, gyorsítja az anyagcserét. Ha fele is igaz, már az isten ajándéka. Itt is van az asztalomon iherb.com-ról 4 nap alatt ideért, csak épp lebetegedtem, és nem akarom addig elkezdeni.
A WebMD-ről a csoda ígérete:
- Promoting weight loss. Developing research suggests that 7-keto-DHEA might significantly help obese women
- lose weight and fat.
- Improving lean body mass.
- Building muscle.
- Increasing activity of the thyroid gland.
- Boosting the immune system.
- Enhancing memory.
- Reducing signs of aging.Jó mi, és nem Szájtek, nem is Biotök, és nem is MájProtein, mégis milyen hangzatos.
-
Champipi
aktív tag
Nekem is tök jól ment múltkor az edzés, amikor csak tökfőzeléket ettem pörkölttel ebédre. Tök friss és energikus voltam, szinte kívántam a konditermet kaja után fél órával.
Máskor meg ha direkt jl bezabbantok rizst, krumplit meg tömegelősebb kajákat, akkor úgy vánszorgok, mint egy sertés az udvaron.
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #42309 üzenetére
A Bunny azért egy suttyó, mert hagyja hogy beírkáljon mindenki akit utána leolt nagy élvezettel.
Miért nem tesz fel három kérdést a Sárga Kapszulából és csak az írhat a fórumára, aki azokra tudja a választ?
Azért, mert direkt élvezi, hogy bunkóskodhat.
Elhiszem, hogy megcsömörlött az élettől, de attól még nem kellene direkt bevonzania a balfékeket akiket utána méltatlan stílusban leolt.
-
Champipi
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #42281 üzenetére
A MájProtein mitől jobb SzájTek proteinnél? Olcsóbb? Jobb? Egyszerre e kettő esetleg?
-
Champipi
aktív tag
Erről tapasztalat? -> Megabol InhAR
-
Champipi
aktív tag
Állítólag ez a legújabb és legütősebb armiatizáció gátló, van tapasztalat vele? Én csak gyanús webshopokban és ebay-en láttam eladót:
Megabol InhAR
-
Champipi
aktív tag
Bőrön keresztül bevihető kenőcsökkel van tapasztalat? Például RS Transdermal vagy más egyéb?
-
Champipi
aktív tag
Erről mi a vélemény?
ruthless supplements - RS Transdermal
-
Champipi
aktív tag
Lehet, hogy napi 100 mg DHEA lekapcsolta a saját termelésem?
Először rohadt jól durrant tőle az izmom, most meg totál le vagyok törve hangulatilag és már nem durrant lófaszt se
-
Champipi
aktív tag
Mi a vélemény erről: Myprotein?
Jobb ez mint a Scitec?
-
Champipi
aktív tag
válasz deniro2 #20461 üzenetére
D-Aspartic-Acid-ról kérdeztél, én próbáltam már, a Scitec HOS és Testomump termékekben és tényleg hozott erőt, (nem röhög, de fekvenyomi ment 65 kg helyett 80 kg-al).
De kell mellé szerintem olyan cucc is, mint az Estro-Dim volt, mert a Testo-ból Ösztró lesz (aromatizálódás) és az meg nem jó. Szóval ez egy ördögi ciklus, felnyomod a tesztót, de akkor feljön hozzá az Ösztró is, és valahol meg kell eszt szakítani. Legalábbis nekem marhára érződik, az aromatizáció.
-
Champipi
aktív tag
Tegnap ittam Carnivor marha fehérjét.
Majdnem odahánytam, olyan mellékíze volt.
-
Champipi
aktív tag
válasz #11527168 #14568 üzenetére
Az andrológus már jó lehet, csak az úgy kezdődik, hogy 10 000 Ft a vizit, és akkor még egy paramétert sem vizsgált, csak csacsog veled 3 percet, de már érezteti, hogy jó lenne ha húznál a picskuba. Ha erélyes vagy, akkor talán beutal vérvételre, ami 10-40 000 Ft között van érzésem szerint attól függően, hogy hány paramétert kell mérni, például egy Interlab jellegű helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest