Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
üdv
ki hogy hízott vagy nem el a pandémia miatt? én fogytam 4 kg-ot, leszoktam a cigiről, és a piáról (tömény). kezdek formába lendülni, igaz, ez köszönhető a sok toronyra mászásnak is. bár, most, hogy egyre hidegebb és nyirkosabb az idő, sajnos ez csökkeni látszik. de a kkp állandó közlekedési eszközöm maradt.
de amiért jöttem, [link] a GAL termékeit ismeritek? megéri a pénzét? mert ez csak 30 adag.
szeretem folyamatosan változtatni a multivitamin gyártóját, megnyugtat. (lehet túl parázom)
most fogyott el a pharmaton, ezta fajtát még a pandémia elején vettem 3 dobozzal.ez is szimpatikus, 180 darabos, [link]
-
brownus
veterán
istenem, pár havonta benézek ide hozzátok, de mindig szakadok a röhögéstől, köszönöm
nem azé' mondom, mert buzulás az nuku, de szeretlek benneteket, nem csak a motiváció de a jókedv miatt is
-
brownus
veterán
válasz patex1983 #156695 üzenetére
szoktam zsidó tojást is, az is eláll pár napig, itt egy recept, én kacsazsírral szoktam, az van otthon... (a hagymát imádom, egy kis zsír meg kell minden nap :d)
még egy tipp, mert ezt is szeressük
kacsa rillette , lidl-ben 1000-1200 két darabb melle, ahhoz a végén jóóó sok zsírt teszek, ahogy a recept is mondja. szóval max 1500hufból van egy hétre való krémed ami mehet a szendóba. és te csináltad, tudod mi van benne..még egy, ha nem akar valaki húst enni, vagy állati eredetű cucmákot:
hummusz, ez is napokig eláll a hűtőben, arra kell figyelni, hogy a tetejére önts olivaolajat.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz CptAdamica #156690 üzenetére
most rendeltem először, húgomék már többször és szép és jó tojások, aztat mondták.
nekem a szatyor bolt meg tök közel van. í]y most van két tyúkom :d heti 10 tojásomjahh, drága, én kb 50Ft per tojás áron szoktam venni általában...
meg Zsu szülei tartanak kabán tyúkokat, ha megyünk, vagy ők jönnek akkor hoznak házit (aminél nincs szebb és sárgább) de mostanában azok a kis gecik nem tojnak (még)...én heti 10 tojást szoktam megenni, általában hétfőn lefőzöm, és a reggeli szendvicsbe megy kettő..
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz CptAdamica #156687 üzenetére
:D az meg szép lenne
-
brownus
veterán
Tojás szeretőknek, youtyuk, [link]
-
brownus
veterán
válasz Radnix #156661 üzenetére
nem jó válasz, mert akkor e szerint nálam minimum 25-30 van
amúgy bódottá van, mert kurvára odafigyelek a kajára (a régi önmagamhoz képest), nincs étkezések között nasi, cukrot csak a kávéba teszek. +nicht fehér liszt, ellenben van sok zöldség és gyümölcs. minőség a mennyiség helyett a jelszavam!
és kb 4-5 hónap alatt lement ~5kg. most 70-71 között mozgok. kezdek jól kinézni, apu testnek búcsút inthetek pár hónap múlva, sztem a strandszezon végére meglesz
a fesztiválok idén sajnos kimaradnak, se ozora, se samsara. a kis goagidácskák az idén talán egy-egy 3 napos kisebbre eljutunk Zsuval. meglátjuk, bár annyira nem hiányzik már...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
Ezt most olvastam az instan: de ki vagy tesizve boi!
Vágod :dd
sry, offba is teszem :d
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz S e t h #156525 üzenetére
Az a furcsa, hogy oldal irányú mozgás nem fáj, még terhelés alatt sem. Csak ha előre emelem a karomat. Meg pl. a felvők.
Ha a karomat mozgatom a másik váll felé az már könnyebben megy, a mozgás tartomány végén érzek fájdalmat. De napi többször csinálok speciális gyakorlatokat.
(Gumival szét húzás, körkörös mozgás oldal irányban, stb)Kíváncsian várom a ultrahangos kezeléseket.
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
a bal vállam miatt tegnap voltam a reumatológia szakrendelésen, a doki felírt XEFO 8 MG bogyót, napi 2x, egy hónapon át. ezt szedte már valaki? elég szép mellékhatásai vannak, most nemtom féljek-e... :d
+ ultrahang kezelést, 10x 20 perc az aurórában.kérdeztem a kollagén segít-e, azt válaszolta, hogy ártani nem árt
amúgy minden ok a vállammal, a csontokkal, inakkal, csak be van gyulladva. és a nap végére a fájdalom kicsit szét is terjed...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Apollyon #156484 üzenetére
Ergo, ha most brownus fórumtársnak a jegye átkonvertálódna rendes, 21. századi forintba, akkor meg tudta volna venni azt a csökött fehérjét. - mondasz valamit, de nem, mert elbaszt.m volna másra
pl. a dandár gyógyfürdőbe (meg az összes többibe bp-en) bármelyik alszámláról fizetheted a jegyet/bérletet!
nekem jó ez a szép kártya cucc, mert így nem verem el hülyeségekre. deez az én akaratgyengeségem....
btw, idén már ilyen 1,4 szorzók voltak a béren kívüli juttatásokra... durva... kábé csak a szépkártya éri meg...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz nepszter1 #156419 üzenetére
pl. ők: http://www.viszlaysport.hu/ / a sportbolt mellett van kb 50 méterrel a kis biotech boltjuk..
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
fuj, bassz.tok meg, kiviak, de rohadt undorító
Woodslave, az a hal is,ááá, asszem hánynom kell
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Nordik #156315 üzenetére
összefoglalóban ott van, sárgakapszula
-
brownus
veterán
válasz Nordik #156309 üzenetére
AbsoRice Rizs fehérje (0,5 kg)
https://biopont.hu/vegabond-vegan-rizsfeherje-natur-400-gvan a biotechnek is rizsfehérjéje - ezt próbáltam régebben, oké.
akkor van még ez, ezt nem ajánlom, bár egyénfüggő, de ez olyan gázokat csinált bennem, hogy brutális. szétfingtam mindent is. borsófehérje, borsó
de a rizses cuccokkal minden ok volt, csak naturt vegyél. amiben cukor van az rohadt édes, nem bírtam meginni. el is ajándékoztam...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz benfolds #156274 üzenetére
de a rossz derekam miatt sok gyakorlatot nem szívesen végzek, - akkor csináld ezeket:
plankek mindenféle verziókban, guggolások, (core izmok erősítése) pl. vedd meg ezt, 1000huf, tök jó gyakorlatok vannak benne, 7 Perc Edzés csak saját testsúlyos gyakszik..emellett, pl. dagály/lukács fürdő csillezni. + úszás.
én a helyedben ezekkel kezdeném, hagynám a súlyzózást. vagy ahgyo tamoo mondja, két egykezessel...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
halp me! én ezekhez hülye vagyok, kollagén
most akkor a zselatin is jó? és a pöcsömet kell belemártani, és ott szívódik fel?
mondjátok meg melyiket vegyem meg: [link] Köszi!
Zola linkelt ilyeneket is, kell nekem ez is?
ez meg ezegy hétig toltam a flector rapidot, volt, hogy napi 3x. sokat segített. (fájd, és gyull csökkentp)
tegnap voltam gyógymasszőrnél is, ő tanácsolta a kollagént.voltam röntgenen is, minden ok, az életkoromnak megfelelő a csontozat állaga, sűrűsége, stb...
ac és hum, scap ízületek is ok.április 1.-én megyek reumatológiára.
de addig is mit szedjek? -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz marked one94 #154742 üzenetére
pont tegnap voltam lokodi úrnál, azóta újra tudom mozgatni a bal vállam hihetetlen mikre képes egy profi...
-
brownus
veterán
válasz flash- #154101 üzenetére
két vagy három nyelv, minimum középfokon, 15 év, úgy tűnik ez az átlag bér. én is csak 300 nettót tippeltem...
nővérem nagyobbik fia, (NE kérdezd miért, még én se kérdeztem de megfogom ) 21 évesen ide költözött BP-re stockholmból, és valami h betűs nemzetközi cégnél (mindig elfelejtem a nevét a cégnek) call centeres vagy valami ilyesmi...
kezdő fizuja 300 nettó, plusz cafeteria, meg egyéb juttatások... -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz BÁ Nutrition #153902 üzenetére
hallotta, és már láttam is ilyet!! pl. a raid2-ben egy 50 kilós csaj szanaszét vert meg szabdalt vagy 10 harcost!!
Zola., az a gifszég mentem is lefele
-
brownus
veterán
ez a topik, love ya all
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
napi csaj, és azok a lábak...
[link] -
brownus
veterán
válasz Apollyon #151183 üzenetére
https://huswebaruhaz.hu/ - én innen is szoktam
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
tom itt sok a vegán meg a vegetáriánus: https://www.rizsfeherje.hu/ most dobta fel a fácse. lehet kipróbálom majd, mert a bioteches rizsfehérje rohadt édes, ihatatlan
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz tibcsi0407 #150568 üzenetére
nem, nem. egyszerűen nekünk még van szépérzékünk
meg persze ízlés dolga is. kinek mi, hát nekem nem
a lentebb linkelt videón aki dob egy hátra szaltót, na, az a fasza gyerek mert még izmos is. tudom, nektek ő már kicsi....
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
Arnold Schwarzenegger Wins Mr. Universe Bodybuilding Contest (1969) | British Pathé
nálam ők voltak szép és arányos testépítők, nem ezek a mai amorf lények...
-
brownus
veterán
sose leszek nagyon izmos f@szom akar ilyen korán kelni, 6ko is nehezen megy
Mark Wahlberg, 47, baffles fans as he shares insane daily schedule that includes two workouts, cryo chamber recovery and a thirty minute round of golf... and it all starts at 2:30 am -
brownus
veterán
válasz mike1334 #149978 üzenetére
én innen rendelek, ezeket legutóbb: (plusz aszkorbinsav)
/sajnos már kicsit drágább mert szar a huf... de még így is megéri, nekem... tesoméknak is rendelek és felezzük a postát/c vitamin
5-htp
Cal Mag Zinc + D3
e-400
Ashwagandha
Omega-3
Vitamin D-3 & K-2, 1,000 IU / 45 mcg
Daily Vits, 250 Tabletskb ennyi... de nyáron én se nagyon szedegettem, mert rengeteg idény gyümölcsöt/zöldséget ettünk.
amúgy ha pesten élsz, és még dohányzol is, akkor kell a plusz vitamin. szmog, füst, pia, drogok, stb...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
https://huswebaruhaz.hu/ most találkoztam velük, rendelek majd tőlük.
-
brownus
veterán
válasz aelod #147666 üzenetére
ki nem szarja le, több jut nekünk amúgy ilyen dög melegben, nyáron én se kívánom a húst, szinte csak csirkét eszem, szinte semmi vörös hús. pesze néha lecsúszik egy-egy burger a pesti burgerben vagy a black cab burgerben
és én, ha már szóba került, pánszexuális vagyok! így kell engem elfogadni és szeretni!
csók
(#147669) Zola007 degeci
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest