-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz deniro2 #42348 üzenetére
Tavaly játszottam én már sok mindennel. Ha CH-t levittem 100-150g körülire, fehérje megy mondjuk 150-180g volt, akkor meg egy dekát se híztam, a mérleg szerint. Tudom hogy a forma számít, felejtsem már el a kurva mérleget, de ezaz, hogy a forma se lett jobb
Egy helyben topogtam, és azt meg kvára utálom. Nem 2 nap alatt akarok izmos lenni, de mikor már 2 hónapja sehova nem mozog a mérleg nyelve, és a forma se lesz jobb, akkor ideges vagyok. HA meg elindulok hízni, k*rva isten hogy zsírban jön.
Ezért is toltam tavaly év vége felé a teszto fokozókat a kreatinnal, hátha "élesedek" picit, de semmi. Azonkívül h mindig állt a cerkám, és a piros lámpánál ha 30 másodpercet kellett várni, már felbaszott és ölni tudtam volna, azon kívül semmi.....
Heti 2 súlyzós edzésem van az ugrálás mellett, rohadjon meg a befőttje annak aki ennyivel is tud fejlődni....
Kisírtam magam, gyártok valami sztereotípiát, és zárható is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest