Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Peak Plutonium:

    40 g + 2 kapszula kezdésnek. Nem dobtam tőle hátast. A benne lévő zsírégető az hat egyből, mert ömlik a víz az emberről, de a többivel nem teljesen voltam kibékülve. Picit volt könnyebb a súly, direkt bele is húztam a 200-220-ba egy 6-4-es szettet, de nem szoktam nagy súlyokkal dolgozni már, és ott elfogyott a hatása. Ez a 120-160-as felhúzásokat megdobta kellemesen, így könnyebben, ment a széria, de a 200-tól felfele ez is tripla adag lenne, ha kell is valami plusz hatás, mert így ugyanolyan volt, mint eddig...
    12-ért szereztem be, annyit megért egyszer, de nem leszek törzsvásárló. Haladó terméknek így nem nevezném, ez is kezdőknek van. Adtam másik két embernek is egy adagot, aki elég kezdő, és haladóbb, ott is ez jött ki, hogy a kezdőnél, még a húzódzkódás, is jobban ment. Azt hiszem +3 ismétlést mondott. Míg a másik tesztalany csak izzadott, mint a ló, viszont bedurrant keményen. Edzésben pluszt még nem vett észre, de a héten még teszteljük tovább vállal, lábbal, és jövő héten mellel is.
    Egy doboz ugye 25 adag, ami heti 3-szor edzőknek elég egy ideig, de heti 5-ösöknek már kicsit húzósabb, így én maradok valószínű a saját kotyvalékomnál.
    Vagy valaki még tud javasolni valamit, amit érdemes letesztelni? Mindent beszerzek, mert ha már egyszer belevágtam, akkor végigjárom, hogy létezik e még jó edzés előtti szer. :)

Új hozzászólás Aktív témák