Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Elég jó. Ha nem lennék Pixel fan vennék egyet. Köszi a tesztet!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Doki42
őstag
Az előd se volt rossz, nekem tetszik.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Füleske
addikt
A 90 Hz PWM tönkrevágja a telefont.
-
cs.zs.
veterán
Sovány a kijelző-fényerő. Ennyi pénzért sokkal nagyobb fényerejű megjelenítőt illene beletenni. A 150ezres alsó-közép kategória is átlépte már az 1000 nitet, ráadásul épp azért, mert erős fényben egyszerűen csak KELL. Ez így kevés.
...itt kérem mindenki!
-
kakuk.tamas
addikt
Nincs e-sim. 2023-ban. WHY?
Pedig jó lett volna egy 12/256-os a fiókba, néha előkapni.
Majd talán a harmadik felvonásban.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ridiculous
aktív tag
Nem rossz telefon ez, de ilyen áron azért bőven van kedvezőbb alternatíva.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
manokaki
addikt
Ugyis épitkezek , jó lesz téglának mert akkora
Attila
-
SkyLine3000
addikt
Nekem még most sem adja ez a bazári, összevissza ledes hátlap. Még jó, hogy senki sem tart pisztolyt a fejemhez, hogy vegyek ilyet.
-
T. I.
senior tag
Köszönjük a tesztet! És tech2 Lacinak, hogy átadta a telót. 🤭
A csíkos felsőt viselő hölgyről (ami garantáltan a legtöbbször megtekintett kép a cikkben lévők közül) jöhet majd máskor is teszt-kép. -
realist
őstag
Ugyan bő egy évvel idősebb, viszont nem látom, hogy a LED bazárt leszámítva mennyiben jobb ez mint pl egy realme GT2 pro
Kamera/chipset ugyan az a szint, kijelzőben/töltésben/üzemidőben/ ez gyengébb. Ok, van - lassú - wireless töltés amiben eőbbre jár. -
Hallosz
senior tag
A méretén kívül nem igazán tudok belekötni, nekem kényelmetlenül nagy. De ezt figyelmen kívül hagyva, jó cuccot raktak össze.
Egy Nothing dwarf produkciót meg is vennék. (de biztos nem lesz ilyen)
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyáltalán nem kell, legalábbis oled panel esetén, így is rendesen látható full napsütés esetén is a tartalom. Minél magasabb a fényerő annál nagyobb az esélye a beégésnek, nekem mind az Iphone X mind a mi11 kijelzője beégett, utóbbi igen csúnyán kb a waze egész alsó része látszódott a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ajánlott. Én is ajánlottam már másnak, de ez a 90 hz-es pwm.... oké van DC Dimming, de az általában úgy működik, hogy le kell mondani a magasabb képfrissítésről. Itt nem tudom, hogy ez-e a helyzet, majd megnézem a NC tesztjét is.
Kettős érzetem van.Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Laurh
aktív tag
Köszi a tesztet, jó a készülék. Android fronton a Pixel vonal mellett őt választanám, ha lehetne.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
B Ádám x
csendes tag
Összesítve nem rossz telefon, de egy dolgot nagyon elrontottak..... A fényerő nincs 700nit, a jelenlegi telefonom 900nit-et tud, de így is napsütésben alig látható. Ez nálam kizáró tényező.
-
cs.zs.
veterán
Lécci a JÓT vegyétek már észre mindenben!
A kép lényege, hogy 12 megapixelen is milyen részletgazdag fotó készíthető.
A lényeg a (majdnem) tökéletesen felkent, szép színű rúzs.
Ha a kis drága meglátja a képet, akkor fog tudatosulni benne hogy milyen ütemben fejlődik a képalkotás, és legközelebb a szája bal sarkát nem nagyzolja el [kép]
...itt kérem mindenki!
-
pusszycat
nagyúr
Kérdés, h beleegyezett a képbe vagy esetleg beépített ember. Olyan mintha csak rúzs lenne rajta semmilyen más smink. Mondjuk szép szája van, nem félreérteni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
cs.zs.
veterán
válasz pusszycat #22 üzenetére
Nyilván valamelyikük barinője. Nem gondolom hogy ne egyezett volna bele a fotóba. Ő is tudta hogy jó az a rúzs.
De vissza az eredeti témához:
A saját véleményem az, hogy a telefon összességében jó, és mindenképp egyedi,
az árát ettől függetlenül sokallom,
a kijelző fényerőt pedig keveslem.
...itt kérem mindenki!
-
tomboy0013
veterán
Tetszene ez a telefon, de ennyi kijelző fényerővel egy fabatkát nem ér. Itt bukott meg nálam az első széria is.
-
Linkin1994
senior tag
válasz tomboy0013 #24 üzenetére
Elvileg 1000 nit mindenhol ezt írják annyira nem lehet rossz.Sehol sem panaszkodtak a fényerőre.
NC teszt:
Most akkor mivan?
Gsm aréna teszten is Bright panelt írnak[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Linkin1994 #25 üzenetére
A szokásos módon mértük, nálunk nem érte el az 1000 nitet egyszer sem. Az első nagy frissítés telepítése után lett mérve, kültéren azért olvasható maradt a kijelző, de tükröződik és egy Redmi Note 12 vagy egy Galaxy A34/54 azért fényesebb nála.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
cs.zs.
veterán
válasz viragdani01 #26 üzenetére
...és akkor ne is merjük egy lapon említeni a 2000 nitet is megugró iPhone 14 pro-val...
...itt kérem mindenki!
-
Trailblazer
veterán
Látom, xda-n van bejegyzése, BL nyitható, root lehetséges. Nagyon erősen elgondolkodok ezen, mint következő készülék...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Dél
csendes tag
Akkor most jól értem? Ha szeretnél egy ilyen telefont, akkor inkább a tavalyi modellt vedd meg, mert akkora előrelépés nincs ahhoz képest, hogy egy százassal többet fizess érte?
-
Hurrá, eddig a villogó hangfalak voltak a menők, most jönnek a villogó telefonok. Kéretik felvenni a listára a villogó szíjú okosórákat, villanyautókra küszöbvilágítást,álló és asztali ventilátorokra hangulatfényt, és úgy mindenre, ami kínából jön, valamilyen LED- et. Köszönjük!
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
pusszycat
nagyúr
válasz Jack Hunter #30 üzenetére
Várj elmagyarázom neked. Van aki lenyeli van aki nem. Van aki szereti a LED-et van aki nem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
cs.zs.
veterán
válasz janeszgol #33 üzenetére
A 21-es hsz-t javaslom olvasásra, és leszel szíves pozitívan nyilatkozni 😉
A kiscsaj nagyon ott van rúzsilag!
A következő tesztben meglátod hogy táskailag is, utána meg hogy cipőileg is,
aztán mindegy lesz mit teszteknek a fiúk, csak ő legyen ott!
;-)...itt kérem mindenki!
-
Füleske
addikt
válasz GeneraL_XTX #13 üzenetére
Hogyan tesztelted?
-
-
LazacX
tag
válasz Jack Hunter #30 üzenetére
Volt már ilyen 20 éve is: Nokia 3220.
-
Jé tényleg, a jó öreg Nokia. Pedig osztálytársamnak is volt ilyen. Hú de menő volt a csengőhangra villogó teló! Sőt, olyan cipője is volt, ami minden lépésnél villant egyet a sarkánál. Az megvan valakinek?
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
pusszycat
nagyúr
válasz Jack Hunter #39 üzenetére
Egy olyan cipőre régóta vadászok, kerül amibe kerül. De nem találok. Vicces mert egy 6 évesnek láttam a lábán nemrég.
-
enginev3.0
félisten
Kár, hogy telekomnál nem kapható
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Csasszer
újonc
Jó lett a cikk! A monokróm ikonos részt annyival kiegészíteném, hogy alapból a Nothing téma nem húzza át az összes ikont fekete-fehérré. Ez a telefon első belakásakor nekem is furcsa volt, mert a telefon promójában ezt már nagyon nyomták (nem mintha életbe vágóan fontos dolog lenne ). A Nothing viszont pár hete kiadott egy hivatalos Ikon csomagot ami Play áruházból telepíthető. Na az áthúz minden egyes ikont monokrómmá!
Ilyen apróságokban a fenti stratégiát követik és lassan csepegtetik a dolgokat. A bemutatókor például látszott a Nothing OS 2 bemutatásakor egy frankó Pedometer widget -ami jó pár külföldi fórumban topik volt-, de ez sem elérhető még a telefonon. Valószínűleg egy későbbi frissítéssel berakják egy kis Easter eggnek. -
KISDUCK
addikt
válasz Jack Hunter #39 üzenetére
Villogós cipő nem kéne, de kerekes igen.
-
nagyúr
Nem értem a hype-ot ezzel a telóval bár lehet azért se mert a fő tulajdonságát, az egyedi értesítést nem használnám ki, nekem bőven elég egy értesítrési LED, esetleg változó színű fénnyel. A Snapdragon 8 Gen 1-et se tartom sokra, nagy teljesítmény de minek ha úgy melegszik mint egy ipari kályha?
Thanos was right.
-
Viper26
nagyúr
Kb egy hete használom, eddig nagyon bevált.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával