-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz Shadowbull #33299 üzenetére
Egy Bömbi se? Tőled nem ezt vártam
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
BÁ Nutrition
addikt
nálam inkább a másik az.
ez meg csak egy giccsyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Casanova*
veterán
ez az én garazsam [link]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
BÁ Nutrition
addikt
sehol egy szerszám, gép, stb
inkább ez [link]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Casanova*
veterán
válasz BÁ Nutrition #33305 üzenetére
ott meg sehol egy jó kocsi.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Yeffy
veterán
nem rossz, nem rossz, de valóban meglepődtem, h sehol egy propeller?
Casanováé is bejövősBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Coccolino_O
őstag
-
adam_
senior tag
Tömegelés alatt az első hónap alatt feljött 3kg (minimális zsírban szerencsére), ez így ideálisnak számít? Mit várhatok a következő hónapokban, ha odafigyelek a kajára rendesen? Ugyanezt a havi kb. 2-3 kg reális lehet még pár hónapig? 69 kgról mentem most 72 kg-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #33309 üzenetére
Milyen bizarr. Erőlködni egy olyan helyen ahol punnyadni kell(ene).
-
Casanova*
veterán
válasz headhunter #33313 üzenetére
de lassú a gyerek
-
venge
aktív tag
Itt még nem voltatok?
-
Koczó93
őstag
Régebben nem értettem hogy miért edzenek pulóverben néhányan a teremben. Durva hogy mennyit számít a hosszúnadrág-felső kombó
-
Koczó93
őstag
válasz Casanova* #33322 üzenetére
Nem tudom de nekem nagyon bejött. Sokkal intenzívebben tudok edzeni úgy érzem. De lehet hogy mindjárt jönnek a tapasztaltabbak és leoltanak mert én még elég zöldfülű vagyok ebben a témában
Ja nem azért edzek így mert zsírt akarok égetni, nem vagyok kövér.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
5-ös,ülj le!
(#33324) Koczó93: hát én pulcsiba nem tudok edzeni,utálok nagyon izzadni. nem tudsz úgy zsírt égetni,csak vizet hajtod...
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz BÁ Nutrition #33303 üzenetére
valoban giccs, de milyen fasza giccs
(#33304) Casanova*
ez annyira azert nem szupertitkos, kinn van Garchingban, az M GmbH ottani reszlegenek a pincegarazsa Csak amikor mentek az ujasgirok, beraktak nehany erdekesseget
(#33326) Casanova*
meg nem latszik a sok kox miatti rengeteg ragya a boron
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Yeffy
veterán
-
KoVee84
senior tag
válasz Shadowbull #33329 üzenetére
Ne b*ziskodjatok már... Ha már garázs, akkor az legyen Jay Lenoé
nem szar -
Casanova*
veterán
válasz KoVee84 #33332 üzenetére
azta! azért az én garazsam tutibb! van vagy 20 bömösöm.
(#33333) Koczó93 : ne is koxolj! szép lassan megnősz,kitartás!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #33329 üzenetére
hát igen... de megnézném...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
S e t h
nagyúr
válasz Koczó93 #33321 üzenetére
Én 40 fokban is pulcsiban tolom, mondjuk a végére már lerohad rólam, de annyira hozzá szoktam, hogy ha leveszem, akkor szinte olyan mintha nem is melegítettem volna be, sokkal jobban megy az edzés, jobb a vérbőség, az izzadásról nem is beszélve.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Tyer
őstag
válasz stranger28 #33341 üzenetére
Én is próbáltam már pulcsiban, nem volt rossz. Mondjuk én fogyás céllal
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Yeffy
veterán
-
Ijk
nagyúr
-
KoVee84
senior tag
válasz Shadowbull #33339 üzenetére
Nagyon OFF
Itt találod az összes jelenleg meglévő kocsijának a listáját: http://www.jaylenosgarage.com/
Ajánlom figyelmedbe a supercars mappát szerintem elég jó ízlése van a Lenonak autók terén -
kolosanyi
veterán
Pulcsis edzés? No way. Alapból ragyás a bőröm (sajnos evvan, érzékeny, ragyás bőr, erős szőrzet, fasza kombo), de sose érdekelt, hogy mit gondoltak. Nyáron trikó, hidegebb időben póló és kész. Melegítéshez esetleg pulcsi, vagy ha nincs fűtés a teremben, akkor végig. Alapból baromira izzadós vagyok, nemhogy még pulcsiban, ráadásul idegesit fej feletti nyomásoknál, kicsit akadályoz a mozgásban. Ha hideg van és kell, elviselem, de amúgy nem. Szerintem semmi haszna, nem melegszem jobban be tőle, nem is lehet jobban, mindig figyelek a tökéletes melegítésre. Nekem nem jön úgy be na.
-
S e t h
nagyúr
válasz Koczó93 #33340 üzenetére
Mivel komoly súlyokkal dolgozunk és fokozott a sérülésveszély, ezért ezt a plusz védelmet biztosítom ezzel, én úgy vettem észre, hogy jó az izületeknek, folyamatosan melegen tartja őket.
Ha itt a fórumon megtűrt az a magatartás amit folytat, akkor inkább hanyagolom azt a témát, más fórumokon ugyanezt csinálja.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
N.Ferry
senior tag
válasz stranger28 #33349 üzenetére
tudod azt szokták mondani,hogy nem akarok hegyomlás lenni,meg akkora mint Cutler,Arnold,Ronnie stb. ,mintha az olyan egyszerű lenne
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest