-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Vagyok!
Bár már tini nem vagyok,az újakat meg üdvözlöm,sok kitartást ehhez a topikhoz(fog kelleni néha)!
Mivel ízesítetlen Impact Whey Protein már nem volt én vaníliásat vettem,ma reggel jött meg,most estére kipróbáltam,vanília íztől messze van,de mondjuk nem is ez a lényeg,gyorsan oldódik,állagra is megfelelő,majd kiderül mennyire lesz jó.
Párom kiröhögött most hogy hazahoztam ezt a nagy "zsákot",azt mondta olyan mint a kocatápWalking Dead
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz stranger28 #32907 üzenetére
Azért ha kettőkor is bevágom a 150g rizs+150g husi+75g brokkoli kombómat pár gyak.-nál(guggolás,felhúzás stb.)lehet vissza akarna jönni.
God Vazzeg : Valami ilyesmi lesz,kiokoskodok valami lightos edzés előtti tápot.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz stranger28 #32913 üzenetére
Nem nagy,most hogy nyár végén kezdtem el,gyors ledobtam 6 kg-t,de hát ügye az ősz-tél az tömegelős évszak,ezért ésszel tömegelek picit.
Jelenleg egyébként csak 94 kg vagyok.(meg 175 cm).S e t h : Igaz én elfelejtettem megkérdezni a negatív pados témát Bunny-tól,de más kérdezett hasonlót.Véleményed?
Walking Dead
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vótmán?
-
Kidus
őstag
-
shteer
titán
-
God Vazzeg
veterán
Átértékeltem kicsit a szárazság fogalmát
-
Dicker
őstag
válasz God Vazzeg #32925 üzenetére
Csak élje túl... Ez a veszélyes része, és nem a hgh, meg a többi..
Kicsit elkapkodottnak tartom az időzítés. Sanszos, hogy sok tömeget veszít. Egy másfél hétig még ráért volna ezt elérni.[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Azt hiszem erre mondják, hogy elmebeteg.
-
Tulku
veterán
Ez a trenbolon hatása...viszont sok még a bőr alatti víz, ez sok káliumot megtartó vízhajtójába fog kerülni, persze a szénhidrát feltöltés nagyban segít ezen...
ps: most látom hogy ez olimpiára akar menni ilyen vágással a hasán???
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Tegnapi nap izomromboló napot tartottam.12órat gyalogoltam,kaja nem volt nálam egész nap csak 1liter víz.Ilyen szinten még nem merültem ki soha,ma meg menni se tudok...
(Tudom hogy senkit nem érdekel a siránkozásom de azért leírtam ) -
kolosanyi
veterán
Azt a büdös...
-
Tulku
veterán
válasz God Vazzeg #32933 üzenetére
Növi önmagában nem csinál ilyet...de mikor khmmm...tehát a tren acetát beindult, szétpattantak az ereim...pont így nézett ki az alkarom, a fiam iszonyodott tőlem, nem mert rámnézni...
Tehát ezt egy gyors teszto észter (propionát, fenyl propionát) trenbolon, stanozolol, spiropent és persze növi teszi, megspékelve esténként némi provironnal a szárazság miatt...és ki ne hagyjuk a Masteront, arra mindenki esküszik...Persze július 1 óta mindenki tiszta...így én is
ps: Johnny ugyan ilyen eres volt (csak hatványokkal jobb fazonú)
-
Morris
veterán
Korábban valaki linkelte az edzés után CH visszatöltés fontosságát, mint reklám dolgot. (talán vitargo vagy mi a retek volt) És az volt a fő érv, hogy jobb mint a szőlőcukor, merthogy az édes, meg tömény stb.
Ha olyan fontos a CH visszatöltés akkor a sima tészta erre miért is nem jó? Pillanatok alatt felszívódik, telít is és tele van szénhidráttal.Hülyeséget kérdeztem?
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #32941 üzenetére
Na, igen pont ez lett volna a szempont, hogy egy tömegelésnél azt mondom rendben, de egy hobbigyúrásnál szerintem inkább a tészta.
Szerintem én is inzulinérzékeny vagyok.Coccolino_O: Csak arra gondoltam, hogy abban is gyors felszívódású szénhidrát van. Bár akkor ezek szerint a gyors az igencsak relatív. Én mondjuk nem örülök, ha egy kajálás után az inzulin szintem az egekben van, aztán szépen hirtelen visszaesik. Olyankor nagyon mérges vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Ez még mindig lol.
Főleg a lap alján a kamu facebook fórum"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #32944 üzenetére
egyezik a tünet
-
KoVee84
senior tag
Voltam ma véradáson, azaz szerettem volna vért adni, mert igazából tök jó fej vagyok, de a sok edzés miatt kevés a napi 3-4 liter folyadék amit iszok és magas a hemoglobinom, túl sűrű a vérem. A doki azt mondta, hogy heti 4-5 edzés mellé minimum napi 5, de inkább 6 litert kéne meginnom.
Mi vagyok én, teve?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest