Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    Na fiuk lanyok,

    a mai nappal lezartam a februar ota kis megszakitasokkal tarto fogyasztasi ciklust. 110 kilorol indultam, a merleg ma reggel 98,8 kilot mutatott.

    A celom a 15%-os testzsir elerese volt, a ma reggeli caliperes meres szerint 14%-on allok, ugyhogy ezt kipipalhatjuk, bar ettol az ertektol azt vartam, hogy latszani fognak a hasizmaim, de nem teszik. A kulso korvonalak latszanak, aztan ennyi.

    Az utolso masfel honap carb back loading volt, annak is a fogyasztos resze. 100,9-rol inditottam, azaz ket kilot adtam le a segitsegevel, mai lathatoan nem egy eszveszejto utem, viszont az eroszintem novekedett, es talan izmot is szedtem fel. Ezek alapjan ugy itelem meg, hogy a cbl tenyleg mukodik.

    Az edzest es a rendezett kajalast ezennel felfuggesztem, jovo het kozepetol Olaszorszagban doglok a tengerparton 10 napig, pizzan es fagyin fogok elni, utana meg jon a hazalatogatas. Legkozelebb sulyokat szeptember kozepen veszek a kezembe. Par kilo biztos visszaugrik, de nem erdekel, a nyari szabi a kikapcsolodase minden teren.

    Szeptembertol kezdek egy ovatos tomegelest, valoszinuleg megint cbl modszerrel. Jovo nyarra pedig +2-3 kilo izom a cel es 10% testzsir.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák