- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #19698 üzenetére
Öreg gyúrós, oszt nem tuggya?: Szégyen. Viszlát.
Öreg???, most kezdtem 3 hónapja!
Na, ez nekem új. jó a lenmag. Olcsóbb, mint a hülye kapszulák.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Morris
veterán
válasz meroly #19704 üzenetére
Lábazás azért fontos, mert valóban az emberi test egyik legnagyobb izomtömege (mármint a combizom). Így ha azt megmozgatod kicsit, akkor sokkal jobb lesz a vérkeringés, gyorsul az anyagcsere, ezáltal könnyebb a zsírégetés, jobban hasznosulnak a tápanyagok.
Nekem nincs szükségem lábazásra, mert ki van gyúrva szépen, de kicsit mindig megmozgatom.
Ellenben fölül van mit leadnom, de szépen haladok szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19701 üzenetére
nem arról van szó, hogy egészségtelen, de omega 3 forrásnak nem jó, az ALA --> EPA, DHA konverzió alacsony szintje miatt... De nekem qrvára mindegy.
Sztem itt még nem volt olyan kérdés - válasz, ami alapján történt volna valami változás
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
kennystyle
aktív tag
Ne is mondd a tökmagot vazze, szerintem az a fő bűnös hogy idén sem lesz kockás a hasam.
Most sikerült addig eljutnom, hogy kimérek magamnak egy 30gr-os adagot és ott vége, egyébként egy fél zacsit betermeltem egy jó fél óra alatt, és nem a kisebb változatból... átok a tökmagra[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Morris #19705 üzenetére
Nekem se lenne szükségem rá, mert arányaiban a combom és a vádlim is fejlett (valószínű mert ezek cipelték anno a 100 kilómat, meg kocsim sincs túl régóta tehát mentem rendesen gyalogosan), de ettől függetlenül én is mindig legyilkolom.
Múlt péntek óta van vádliban izomlázam, ilyen még sose voltImpossible is nothing
-
Casanova*
veterán
egyetek sok fejes salátát! Én szinte minden nap eszem ebédhez,vacsihoz. Nézzétek utána! Rengeteg jókat írnak róla. Olcsó és fincsi. Ettől izmos leszel Morris: tudod,te mi a jó
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #19707 üzenetére
akkor nem szótam
ha már oda vanírva, hogy hatásos adag, ott már baj van, mert az omega 3-nál nem a "hatásos" adag a lényeg, hanem a omega 6- és omega 3 arány, de ehhez megint qrvára figyelni meg számolgatni kellene, ezért ajánlanak egy mittomén 3-5gramm omega 3-at. A legmagolaj attól még jó zsír, csak nem áltasd magad hogy omega 3 pótlásra kiváltja a halolajat. De öntsd a rizsre, pár extra kalória.
Amúgy nekem úgy rémlik, hogy valami kegyetlen keserű cucc, el se tudom képzelni hogy nem teszi ehetetlenné a dolgokat. Bezzeg a tökmagolaj
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
brownus
veterán
elírtam, frissítőnek a menta tea jó sry
jobban szeretem az ilyen természetes kiegeket, inkább ilyeneket mint amik már láttak kémcsövet is... nem beszélve arról, hogy olcsóbbak, hatásra meg un. sztem.
pl. itt van a kóladió/cola vera:
Használják afrodiziákumként, ébrenléthez és fogyást elősegítő szerként. A Kóladió a kávéhoz hasonló, annál azonban erőteljesebb stimuláns. A szervezetet többek között zsírégetéssel bírja a tárolt energia felszabadítására, viszont elűzi az éhségérzetet is, így kiváló fogyasztószer. Mentális frissességet vált ki, erőt ad a munkához, a sporthoz, enyhén pszichoaktív. -
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #19715 üzenetére
Olyan az íze, mint a halnak. De ha ráteszed vmire, rizs, hús, köret...nem tudom leírni milyen finom lesz. Anno diétában semmi más zsírt nem ettem csak ezt. Napi 20 gr ment le. 4 gr, per kaja. 1 korty, vagy egy kicsi. Egy ideig grammra mértem, aztán csak ittam, öntöttem.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
-
Zomb€€
őstag
válasz drogery #19671 üzenetére
Már megint bogarat ültettél a fülembe...
Már egy ideje gondolkozok, hogy megreformálom az életem, úgy hogy háttérbe szorítom a kondit, és valami más sport kerül előtérben.
Konkrétan visszamennékbalettoznithaiboxolni, ami heti 2-3 edzés, viszont mellette végeznék valami minimális súlyzós bohóckodást. Ehhez pedig ez a sztórtingsztrenh tökéletesnek tűnik.
Viszont! Eddig ez azért nem történt meg, mert folyamatosan fejlődtem a konditól, és szarul érintene, ha mindent elbarmolnék ezzel a reformmal. Tanács?Ilyk: Izmos harcos
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Nightmare
senior tag
Az én szavam itt nem számít úgyse, de ha rám hallgatsz kompletten edzzen le mindent. Mint a férfiak. A nőkben is van tesztó, csak sokkal kevesebb. Fog fejlődni. Asszony se akarta, most meg nem tudja abbahagyni.
-
Nightmare
senior tag
válasz Shadowbull #19721 üzenetére
Zabra, és turmixba minek?
-
Nightmare
senior tag
válasz Shadowbull #19727 üzenetére
ja, én azt hittem az edzés utáni turmixba megy.
Mán értem.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
drogery
tag
válasz Zomb€€ #19723 üzenetére
szerintem heti 2 súlyzós edzéssel lazán lehet tartani a tömeget. akár még fejlődni is.
küzdősportolóknál, labdajátékos atlétáknál is elég jól működik. főleg ha van on/off szezon.
ahhoz, hogy jó teljesítmény legyen a ringben és kinézet mellé, ahhoz kell a genetika, ami neked pipálható.
a starting strength is jó választás lehet vagy hasonló minimális periodizációs program kevés alapgyakorlattal. az neked kell tudni, hogy mennyire rúgják össze a combod karod.(#19722): úgy gondolom, hogy a tested egy komplex szerkezet aminek az edzését nem izmokra, hanem mozgásmintákra kéne bontani.
[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
A csirkére mennyire lehet tenni szecsuáni szószt? Ezt a sima csirkét kezdem már unni...
Azér ez baromi nagy... Elolvastam tegnap a sárga kapszulát erre ma azt irjátok, hogy szart se ér a lenmagolaj -
Ijk
nagyúr
válasz drogery #19731 üzenetére
Azért mondtam neki döntse el mit preferál. Mindkét irányon elindulva fel kell adni egy keveset a másikból.
fesii: Nyugodtan tehetsz rá szószt, senki nem eszi szárazon a csirkét csak a versenyzők ON szezonban, meg a szentírás mondja csak. Próbáld meg a fenntartható aranyközéputat megtalálni, a szart érő és a tökéletes testépítő kajálás között.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Morris
veterán
Majd amikor eltelik 1 hónap, netán 2 és még mindig nyomni kell a szénhidrátmentes kajákat. Na akkor fog elszakadni a cérna igazából!
Kitartás, elszántság kell! Meg lehet csinálni bármit, de idő kell mindenhez. Én egyébként most tartok -15kg-nál.
105 vagyok. Február tizenikszedikén kezdtem.
De mindennek az alapja, hogy megtanuld, mit miért teszel, mi miért van! Ha ez megvan, jöhet a gyúrás, a kardio, a kiegészítők, a zsírégetők stb stb... természetesen mindezt diéta mellett.Szar érzés lesz, hogy
- erőben egy idő után megállsz
- kieg nélkül az intenziásod a felére csökken
- fáradt leszel
- éhes leszel
- ideges és ingerült leszel
- mindent úgy csinálsz ahogy szoktál és mégis felugrik a súlyod 1-2kilóval
- megáll a súlyvesztésed akár 2-3 hétre is.Na ezeket lesz szar elviselni. Mindemellett azt az étrendet tartani amivel elkezdted ezt az egészet!
Megéri?MEG!!!
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #19737 üzenetére
3 hónap -11 kiló napi 45 deka csirke natúr, barna rizs, brokkoli, lenmagolaj, zab, protein, túró. Na, ez unalmas volt...
Nálam nem volt ilyen. Nem állt meg, nem ingadozott, szépen ment lefelé. Mondjuk be is tartottam mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Nightmare #19738 üzenetére
Az is szép!
Mennyiről kezdted?Én igazából csak a cukrot és a fehér lisztet mellőztem. Minden eszem a mai napig amit korábban, de jóval kisebb adagot és jóval ritkábban!
Csirkemell - saláta - barna rizs - protein turmix - főtt tojás/rántotta - teljes kiörlésű kenyér - paradicsom, paprika - ásványvíz - Az étrendem 80%-át teszi ki!Vettem most egy csomag spáros zabpelyhet. kipróbálom majd milyen...
[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
válasz meroly #19735 üzenetére
Én 6 napja csak natúrba eszem.. Ugyanez amugy olaj meg víz. Amire már rájöttem ,hogy jobban szeretem ha nem csíkozza fel hanem egybe csinálja meg...
Ami nekem baromi fura ez a három óránkénti evés aki ezt betartja le a kalappal előtte. Én 3óra mulva még k@rvára nem vagyok éhes bár lehet kevesebbet kéne kimérjek... 100g-okat mérek ki...
Ja egyébként barna rizs, csirke meg mexikóit eszek a legtöbbet...[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #19740 üzenetére
Végülis? Nekem nagyon megszaladt a tömeg, pontosabban a zsír. Fontos volt "hamar"
Morris: 82 volt 70-71 most. 3 óránként kaja, grammra pontosan kimérve, napi 6 étkezés. Átlagban 0.8 kiló ment le hetente. Erőveszteség nélkül. 200 gramm ch-n voltam ezalatt. 6 órai kaja már csak csirke broki lenmag, túró elalvás előtt. Edzés után nincs ch visszatöltés, csak fehérje, majd csirke és túró.
Nice!
[ Módosította: Morris ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #19740 üzenetére
Belegondolok, mielőtt elkezdtem bármit is sportolni 4 éve, voltam 92 kiló. Nem néztem ki dagadtnak a magasságom miatt, de már szép belem volt. Sok nutelláskenyér meghozta a tömeget.
Pedig nem ettem soha sok szemetet azelőtt, Misi korában voltam 72 kiló ehhez a magassághoz, gyerekkoromban is kis vézna voltam. Ovodában meg is húztak a termetem miatt.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Morris
veterán
De megint átesel a ló túloldalára. Nem csak csirkét kell enned és nem kell 3 óránként tenned mindezt. Ehetsz mindent délelőtt, de jóval kevesebbet (tésztát ritkán és keveset, cukrot és fehérlisztet netán fehér kenyeret soha többé).
csirkét én inkább az esti órákba javasolnám mondjuk vacsira.Én naponta 3-szor étkezem. Van, hogy kétszer.
És milyen érdekes még mindig élek a 100-on fölüli kilómmal. Szóval nem fogsz belehalni a kevesebb kajába.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Nightmare #19738 üzenetére
6 hónap, nulla sport, kalóriaszámlálás -40kg (voltam vagy 16 kb)
(#19742) fesii: nálam az jött be hogy minél kisebb darabokra vagdossa és minél jobban szétfőjjön
De ehetsz halat, sertéstkarajt, rántottát, túrót stb is, nem kell olyan véresen komolyan venni.(#19741) Morris: Én eddig sparosat ettem, most vettem a kék csomagolású lidl-t, kíváncsi leszek, az van ráírva, hogy különlegesen finom
(#19747) Nightmare: nem, izom nem volt rajtam, csak nagyon minimális. Úgyhogy a 40kg az tömény zsír volt
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
fesii
aktív tag
válasz Morris #19745 üzenetére
Reggelire zabpehely +tej
Tizóraira szoktam teljes kiörlésű kenyeret csirkét meg paradicsomot enni utánna már csak csirke meg rizsa meg mexikói köret...
Persze a napi 1 turórudim megvan Ha ezt elkéne hagynom, hogy foggyak akkor se tenném megmeroly Halrúd is jó? Mert a halér nem vagyok oda..
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
Más: nálam sokkal tapasztaltabbakat kérdezem, ha válaszolnak. Lehetséges, hogy 420 gr ch-val, hogy 3 hónap alatt esett a súlyom 1 kilót, de az erő nőtt? Meg a karom is eresebb lett. Ez az testkompozíciós marhaság, vagymilyafasz?
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest