Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz Morris #179050 üzenetére
azer amugy van am bor azon a pofan, miutan a biotech is igazabol kurva(!)draga , ez a cucc majdnem DUPLA annyiba kerul. 850 forint/adag lol az mi ?
szerk: konkretan ha kihasznalom a legnagyobb kedvezmenyt (5darabot rendelek 3 araert) , ami szaros 87ezer forint csak, meg akkor is tobb mint 10%-al dragabb egy adag mint a biotech ami kb az egyik legdragabb marka.
mi ez a myprotein ? ez valami ilyen elit tapkieg marka ?
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
bigmasterg
addikt
válasz Morris #178937 üzenetére
A sima compact whey-ben valóban annyi van, ha lenyitja az ember a tápanyag táblázatot.
-
ztoldy
senior tag
válasz Morris #178835 üzenetére
Ez így van, sajnos sem az alapanyag minőségét, sem a késztermék minőségét nem tudjuk. Azt sem, hogy tényleg benne van-e az és annyi, ami rá van írva.
Azt azért lehet tudni, hogy egy teljesen natúr, teljesen adalékmentes tejsavó, ha vizet kap, akkor összetapad, teljesen csomós lesz, de a boltban kapható fehérjék annyira finomítottak, adalékkal ellátottak, hogy ebből sok esetben semmit nem tapasztal a vevő.
És itt bejön a sűrítő adalék, mert ezt követően hozzáadják a xantán gumit vagy mást, hogy mégis krémes legyen a fehérje feloldás után, mert azt várja a fogyasztó, hogy fincsimincsi, krémes fehérjét igyon.
Pl. ez a mindenmentes pont azt produkálja, amit írtam.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Qtya123
őstag
válasz Morris #178667 üzenetére
Én is dolgoztam néhány évig váltottban, szintén szellemi munkát. Ettem éjjel is, szerencsére nem volt hízás. Akarom mondani az alapban rajtam lévő zsír nem gyarapodott tovább.
Viszont olyan fura volt az éjszakás utáni reggel mindig. Éhes voltam reggel, kb a normál reggeli időpontjában, de az éhségérzet más volt. Ahogy Te is írod, olyan gyomorégés jellegű volt az éhségérzet.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
ztoldy
senior tag
válasz Morris #178526 üzenetére
Lehet, hogy kevésbé hűtik a bolti raktárban, hűtőben, de ki tudja. Több fórumon is írnak hasonló tapasztalatról több termék esetén.
Én hússal jártam úgy többször az utóbbi időben, hogy kibontáskor kellemetlen szaga volt, pedig ugyanúgy tárolom, ugyanannyi idő alatt dolgozom fel, mint régebben.
Én évekkel ezelőtt is tapasztaltam, hogy még bőven lejárati időn belül, amikor kibontottam a fémfóliás túrót, akkor már a fólián penészfolt volt.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Rivaul
addikt
válasz Morris #178330 üzenetére
Döntött nyomásoknál, támaszkodni, támaszték a hátadnak, mellednek, lelógatni rajta a karod bicepsznél stb. Szerintem ha otthonra rendezkedik be az ember, akkor cél hogy minél változatosabban lehessen használni az eszközöket. A teremben is számtalan féle-fajta és szögű gép van.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Morris #178311 üzenetére
Az alsónál nincsenek technikai paraméterek, csak a kerekek vonzóak picit. De nem mozgatod annyit. Felépítésre amúgy jobban tetszik a felső. Ott a 200kg használható súly is bőven elég. Viszont ha rám hallgatsz, kicsit többet rá szánsz és olyat veszel ami állítható. Otthon dezéshez kifejezetten sokat tud számítani az elvégezhető gyakorlatok számának növelésében. Ami a lényeg, a max súly ami számít. Abba benne van a felhasználó súlya is. Tehát ha te 130kg vagy, akkor 70kg a fekvenyomásra való lehetőség. Ezzel számolj.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Dicker
őstag
válasz Morris #88419 üzenetére
Én pár hete benyomtam egy tepsi rétest, meg megkóstoltam mindent egy lakodalomban, mellé ettem kétszer főételt, hogy azért fehérje legyen már benne, erre nem éhes lettem éjfélre?
Legalább jött a virsli, de az kell a kutyának, mentem rántott húsért a konyhára. Ami csirkéből volt, és természetesen salátával ettem kizárólag. (tejfölös krumplisalátával )Szóval szerintem a milka, meg a chips a hibás. Rendes kaját kell enni nem ilyen szarokat.
Ja, másnapra fogytam. Lehet használt a 2x2 óra kardió előtte, és utána nap. Vagy proteinrétes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Morris #88419 üzenetére
mert nem jól csinálod
1,5 kiló tejbegríz, krumplipüré, fél tálca almáspite a hivatalos félreevős kaja, nem ezek a sz.rok[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Eagl3
veterán
válasz Morris #87776 üzenetére
Élőben közel nem mutat ennyire egy ilyen forma, képen nincs viszonyítási alap, ha azt mondja, hogy 85 kiló, kb. az is hihető lenne.
Egyébként azzal a mennyiségű kajával, amit leírtál Nightmare, nem is értem, min csodálkozol, hogy nem nősz. Full ektomorf vagy, tészta, krumpli mehetne ezerrel, hogy jöjjön a tömeg, ennek ellenére annyi kaján élsz mint amennyit én reggelire megeszek kb.
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #87779 üzenetére
Köszi, de
Semmit nem vagyok hajlandó venni, főleg a scitectől nem.
(#87780) GoTReX: szted a 4 év alatt mivel nem próbáltam meg játszani? Lassan körvonalazódik bennem: a kulcs a nagyobb pihenőkben rejlik, a periodizációban. Most ezt próbálom meg.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #87776 üzenetére
Meg is szenvedtem érte anno, jól el is basztam. Én sem ehetek akármit, bár a hosszú évek alatt rájöttem mennyi kalóriát lehet, és mennyit nem. Fogalmazzunk úgy, hogy még lejjebb akartam faragni a tzs-ból, de már nem volt hozzá erőm. Elkezdtem tömegelni, aminek az lett a vége, hogy sokat edzettem---sokat is ettem---eleget ettem ahhoz, hogy hízzak, és túl sokat eddzettem ahhoz, hogy ne erősődjek. Magyarul híztam, de nem fejlődtem, ami feltételezi a túledzettséget, de nem az volt, csak simán sok edzés, amiből már nem tudtam regenerálódni.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Zola007
veterán
válasz Morris #87640 üzenetére
akkor ne adj hozzá
Ami meg "gyárilag" benne van egy természetes kajában, azzal meg nem foglalkozz, ne akard kivonni.
Ha meg akarsz enni 1 almát, akkor edd megMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #87631 üzenetére
Kicsit elértetted, amit írtam. Csupán annyit akartam közölni, hogy azért is van keletje a zero tejsavónak, mert ugymond cukormentes. No, nem mintha nem lenne mindegy.
Most viccen kívűl, nem gondolkodtatok még el azon, hogy valamit rosszul csináltok/csinálunk? Csoda edzéstervek, szuper kiegészítők...mégsem megy úgy, ahogyan kéne. 40 évvel ezelőtt nem voltak ilyen szarok, mégis valahogy izmosak lettek az akkori emberek. Most a valahogy alatt ne mindenáron a kezdetleges kokszot értsük.
A másik. Itt mindenki örülne évi 4-5 kg izomnövekedésnek. Ami leosztva egy napra, nagyjából 3 gramm plusz fehérjét jelentene. Ennek ellenére mégis 20-25 gramm-ot javasolnak edzés után tejsavóból. Minek? Nem értem a logikát. nap 2 gr/tskg fehérje mellett évi nagyon sok izmot kéne építeni(hadd ne számoljak), mégsem történik meg. Tehát felesleges...
(#87632) Alpachino: miért kell edzés után fehérje? Illetve mennyi fehérje kell Neked?
Woodslave Tudom, jó töklengetést.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Morris #87580 üzenetére
Igen valóban drága....nekem is ez a legnagyobb bajom vele, de a múltkor a shop builder-en akcióban volt( 6000Ft/kg) és bevásároltam belőle, bár annyit nem tudtam rendelni, hogy elég legyen legalább év végéig
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Eagl3
veterán
válasz Morris #87104 üzenetére
Akkor viszonylag "szerencsés" vagy, ha ekkora TZS-nál látszik a hasizom formája akkor diéta során marha gyorsan elő fog jönni
Nekem rohadtul be kell fogynom, hogy látszódjon a hasam. Most vagyok 95 kiló környékén, kb. 85-re le kell mennem, hogy látszódjon a has formája. Nagyon vékony a derekam\csípőm és rohadt széles\vastag a mellkasom hozzá képest, szerintem ez az oka, hogy nehezen látszódnak a hasizmaim. -
-
batai15
félisten
válasz Morris #86544 üzenetére
hát amíg rá nem jövök hogyan kell jól csinálni , ja parázom vagyis szeretném hogy ne legyen értelmetlen a dolog.
" kenyeret, cukrot, zsírt (kiváve a kókusz szírt) el kell felejteni."
max rozs, vagy teljes kiörlésű 1-2 szelet, cukor még kávéban sincs már nekem .ugye abból indulok ki hogy napi 5 étkezés is meg legyen , meg ki is tartson.
bízom benne hogy jó lesz ez majd idővel bár vigasztal hogy fogyogatok meg nem is vagyok már mindíg elájulva és gyomor is kisebb
-
Alpachino
veterán
válasz Morris #86236 üzenetére
1x12....25kg
1x8......30kg
1x6......35-37kgElőtte sima padon kétkezes rúddal : 4 sorozat : 80, 90,100,110kg
batai15 : igen beleszámít egy 30g-os tejsavó fehérje( tisztán) kb. 100-120kalória
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
aelod
veterán
válasz Morris #86236 üzenetére
22,24,26,28,30,35kg 12 vagy 14 attól függ mennyire fárasztottam le a mellem a gépen előtte.
Tegnap pont melleztem de nem jutottam el csak a 28 kilósig. Mivel a ferde pados nyomás a 3. gyakorlat volt és az utolsó két gyakorlatot szettben végeztem (időhiány miatt). 45 fokos nyomás + dumpbell pullover.Ezen nyomtam 140-be 6 ismétlést tegnap.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
törölt tag
válasz Morris #85755 üzenetére
Van zabpehely is. Az megy reggelire, néha ebédre / uzsonnára köretnek.
A zablisztet azért vettem, hogy amikor reggel kocogok, utána még rendesen nem tudok enni, viszont nagyon leesik a kraft, ezért a fehérje mellé beteszek 2-3 kanállal. Ugyan ez esti CH nak is jó. Asszem[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Morris #85658 üzenetére
12 és 20 között mozog nálam az elvégzett ismétlések száma adott sorozatokban.
Én nem osztom ezt a véleményt, hogy 6-8 ismétlés hozza úgymond a tömeget. A tömeget a bevitt kalória hozza és a megfelelő agy-izom kapcsolat. Lehet, hogy valaki csinál nagy súllyal 6 ismétléseket de nem ér el akkora izom összehúzódást mint mondjuk egy kevesebb súllyal de szabályosan végrehajtott gyakorlattal. És nagyobb is a sérülés veszély ugyebár.
Pl. múlt héten hoist mell gépen nyomtam 140kilóba 10 ismétlést. Ez volt a "piramis" teteje úgymond. Itt már nem ment a 12.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
qpakcovboy
őstag
válasz Morris #85595 üzenetére
Jól haladsz azért, de úgy tűnik karból is dobtál le
Év elején elkezdtem otthon szobabiciklizni. Úgy voltam vele, hogy inkább tekerek otthon bő egy órát, mint rászánjak két órát a napomból a gyúrásra, mert úgy el is kell jutni a konditerembe és át is kell öltözni...
A bringázást két hónapig bírtam, marha unalmas volt, bár volt eredménye. -
-
Apollyon
Korrektor
válasz Morris #85267 üzenetére
Ezt akárhogy is értetted, nem hangzik valami jól.
Vagy túl nagyok az elvárások, vagy valamit nem jól csinálsz, de a kémia csak átmeneti megoldás, mondjuk a linkeden nem tudom mik vannak.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz Morris #84893 üzenetére
ez most pont önfényezés volt. Amúgy meg ilyen szerény gyerek vagyok jobban szeretem ha mások dicsérnek - kolo ott a pont
amúgy meg maradjunk annyiban szeretnétek ti ilyen jó fényképészek lenni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Morris #84655 üzenetére
Nézz már rá este a híradó után az időjárás jelentésre, kérlek.
Hát ha ott is megerősítik amit most mondok: nyár van b+Ne szoliba járj, hanem kapálni
Attól leszel olyan barna, hogy még a segélyt is megadják bőrszín alapján.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Morris #84471 üzenetére
Leteszteltem ilyen mintadarabokból az edzés előtti energizálókat. Igazából a pow3red az, ami nem annyira erős, de pont jó. Mivel általában este 7-8 körül érek le edzeni, ezért a nagyon erős energizálóval nem tudok rendesen aludni, ami azért fontos. Szóval a coffein, caffein stb dolgokkal nem bánhatok ész nélkül.
Az L Carnitin igen, valószínű azt még beszerzem. Zöld teát iszom napközben egy filtert, tudom, az kb semmire sem jó. -
kolosanyi
veterán
válasz Morris #84418 üzenetére
Dettó.
(#84419) Dexar007
Ez már rajtam marad igaz? Pedig előbb kezdtem el gyúrni, mint erőgimnasztikázni. Igaz, annál is előbb röpizni, még előbb úszni...(#84420) Woodslave
Mondja ezt aki heti huszonháromszor guggolt...(#84423) MMA87
Pontosan. Bár önmagában a teljes testes módszer még nem lesz erőedzés, de én is így vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Morris #84374 üzenetére
fekve meg 200-al szériázol?
tegnap volt egy csávó a teremben. Semmit nem néztem ki belőle olyan Mr. Bean forma csak magasabb. 200 kilót rakott smith keretre azzal guggolt. Ráadásul csak egy kézzel tartotta a rudat. És még azt se mondanám hogy csak rogyasztgatott mint a múltkor a kefehajú kisgyerek.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz Morris #84191 üzenetére
Ez egy nagyon rossz intézkedés volt, ilyenért itthon nem sokáig lenne még állományban az őrmester. Az más kérdés, hogy a baromja mégis hogy gondolta ezt, fegyvernek látszó tárggyal hadonászik a sötétben a rendőrök előtt...
(#84193) Woodslave
Nemtom, legközelebb Berki kivasalt heréit linkelem, azt úgyis szereti mindenki.(#84196) troller
Simán el tudom képzelni, hogy azért nem használtak kényszerítő eszközt, mert látszólag együttműködő volt. Viszont rossz intézkedés volt, mert eleve ruházat átvizsgálással kellett volna kezdeni, továbbá a gyanúsított mögött megy a rendőr, hogy szem előtt legyen, nem előtte téblábol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest