- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz wertigo1984 #19345 üzenetére
Más: Amino-ból ti milyet isztok/szedtek/ajánlotok? Lehet veszek egy kiló glutamint aztán jól van...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Casanova*
veterán
válasz NyxNyxNyx #19351 üzenetére
MM Carnivor Beef amino 2x3 kapszula edzés előtt és után. elég jó árba van. egy adagba,3 kapszulába van elég bcaa,glutamin,arginine benne.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Casanova*
veterán
válasz NyxNyxNyx #19362 üzenetére
2x3 kapszula elég. Plusz mellé a protein. Legtöbb amino ennél drágább. Áá,nem gyúrok én. Csak úgy szedem ezeket,mert szeretem.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
RexpecT
addikt
Amúgy meg hülye vagyok mert csak 7 kiló jött fel, 62-ről indultam . Sajna before képem nincs ...
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #19372 üzenetére
pedig nagyon jó protein. én szeretem,édes szájú vagyok. WC-6 proteint kóstoltad már?
(#19370) venge: én nem ismerem,de komolynak tűnik. biztos jó protein.[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
jo beteg vagyok pentek ota...csak tolom a c vitamint tripla adagba, torokfajas, taknyolas kicsi laz is volt.
het kozepeig biztos nem lesz edzes.
hetvegen szulinapi buli volt atta, szombaton galambporkolt+grillezes, ma pedig vaddisznoporkolt volt."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
spammer
veterán
-
Blackhole13
senior tag
Tóth Danis rizsturmixot próbáltátok? Eddig semmi bajom nem volt a zabos turmixszal, de mostanra kialakult, hogy nagyon szarul emésztem, aztán kellene valami reggeli ch.
Előre lefőzött rizs mennyi ideig áll el hűtőben? -
-
Shadowbull
addikt
válasz Blackhole13 #19378 üzenetére
4-5 napig siman elall a fott rizs, de valoszinu tovabb is.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
flierqqq
tag
Itt egy kis szöszenet a méltán híres genetikáról, ami miatt az emberek 50%, az itteniek 100%-a, DAGADT
[ Szerkesztve ]
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Tipo16V
aktív tag
-
RexpecT
addikt
válasz Blackhole13 #19378 üzenetére
Én próbáltam, és nagyon finom, a Power Pronak konkrétan elveszi a szar szója ízét , de tejsavóval is finom nagyon
-
KAMELOT
titán
válasz RexpecT #19387 üzenetére
Hát csak a figyelmedet felhívom. Szója fehérjét ne nagyon fogyasszál. Nőknek jó, férfiaknak inkább hátrányos.
50euro / 4kg jó drága és méghozzá tejsavó + szója. Nemtudni milyen arányban vannak benne ezek.
Igazi szójaprotein összeragad. Én még régebben próbáltam ízesítetlent. Legjobb a KAZEIN ízesítetlen olyan mintha valami vakolatot innál, de annál durvább a hatása. Mind a kettőt még jó pár éve próbáltam KITTY Szlovákia gyártótól. Már nincs ez a gyártó.Jó drága is volt. 0,5kg volt 20euro.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Dexar007
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz BÁ Nutrition #19391 üzenetére
Szegény csávó most bőg! VIccen kvül ő most gyúr vagy nem?
(#19394) Dexar007: Szeretnél elkezdeni gyúrni?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Chosen1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Driven Sports Craze edzés előtti energizálóm, kb. 10 adag hiányzik belőle! Nincs, kicserélve a doboz tartalma, erre GARANCIÁT vállalok! (ezt azért írom le, mert sok ilyenről hallani) Nekem a Jack3d jobban bejött, ezért adom el! Az USA-ban No.1 edzés előtti kiegészítő, de szerintem aki ilyet keres annak nem kell bemutatni!
Ár: 7500 Ft -
Casanova*
veterán
válasz Muscl3Pharm #19397 üzenetére
nem próbáltam,még sose ittam rizs turmixot
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #19399 üzenetére
ha heréje is rossz,azt is le kell vágni a g@cibe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vicces képek
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok