Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani82

    senior tag

    válasz littlelion21 #77797 üzenetére

    Hát régebben azert eleg nagy tetelben rendeltem allandoan kintrol, aztan leveleztem sokaig a marketingessel, mert e akartam probalni egy kizarolagos forgalmazast itthon, ebbol vegul nem lett semmi, de megmaradt a jo viszony.
    Aztan fel eve kerdeztek, hogy nem segitenek e a magyar vonal nepszerusiteseben, adnak fizut tapkieg formajaban, kerestunk par nagyobb olvasottsagu fuggetlen bloggert, edzot, stb elinditottuk a myprotein magyarorszag fb oldalt es nemreg instagramot, illetve juniusban kesz lesz az official magyar oldal es elindul az affiliate program edzőknek, akik ha bekerulnek, olyan szisztemaval tudnak dolgozni majdnem, mint pl simeon panda. Lesz tamogatasuk, sajat voucheruk es ha valaki azzal rendel reszesedest kapnak a rendelesbol stb.
    Baromi korrekt ceg, meglepoen ertelmesek, odafigyelnek egy ilyen kis piacra is mint a mienk, ahol a scitec biotech mellett nem nagyon tud senki labdaba rugni, es megis tok lelkesek, áldoznak rá, befektetnek. Nagyon szeretek velük együttműködni.

    userxy: az abaj, hogy nem ismerek igazan ilyen nagy szakikat. Az edzoktol akiket ismerek meg egy aspirin c-t nem vennek, nemhogy koxot ;]

    Dicker: nagyon sokat olvasok, erdeklodok a temaban, de minel tobbet olvasok, annal nagyobb a kaosz az egesz temaban. Tudom nincs ket egyforma szervezet, ami ugyanugy reagal, de gyakorlatilag szerintem 2 egyforma velemenyt meg nem talaltam ugyanazon szerekről :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák