-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
a tescoban most lesz akciósan 2 db kézi súlyzó "rúd" meg egy egyenes rúd + 50 kg súly 14e ft, ha valaki otthonra akarna venni
-
-
Cassidey
senior tag
De ha már elkezdi a két nem, akkor nyilvánvalóan könnyebb a férfiaknak. Többet ehettek, gyorsabban építetetek izmot, ez nem számít? Egyébként a nők többsége szerintem megelégedne ennél jóóval kevesebbel is mint a képen látható pasi, fele ilyen jól néz ki póló nélkül bőven jók vagyunk. ÉS nem mintha a zsíros/vékony pasik nem csajoznának be.
Ja, és már a nőknél sem igazán ez a menő.. inkább ez, minden ezekkel a squat motivation képekkel van tele. [link]
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Cassidey #64241 üzenetére
Ezek a képek amiket linkelsz barátnőid? Összehozhatnál valamelyikkel.
Húznánk tolnánk egymást edzésben (is)!
"A mellem nem megy sehova, mert megcsináltattam ezer éve, seggre meg gyúrok."
Na azt hiszem eljött az a pillanat, hogy rákeressek a nevedre és megnézzem raktál-e fel saját képet.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
corres78
tag
válasz Cassidey #64248 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy fitness kategóriától felfelé egyértelműen a nőknek nehezebb, de a kémiát is (talán) biztonságosabban használhatják. Viszont átlag ember által vágyott testalkat tekintetében a férfiaknak van nehezebb dolguk, hiszen a diéta során minden gramm izom megőrzése fontos, míg nőknél csak átmeneti az izomvesztés a diéta során, de jól adagolt fehérjés étrenddel az elvesztett 1-1,5 kiló izom pár hét alatt visszahozható, ami elég is lehet ahhoz, hogy ne legyen az illető löttyedt.
(#64259) Woodslave: (Na erről van szó) x 2 = ölöm é bódottá
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Osszezavarodtam. Most mi a konklúzió, zsírból lesz zsír vagy nem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nuke7
veterán
Nagyreszt igazad van.
Amit en mondok az inkabb az, hogy meddig egészséges megtartani az izmot.
En olyan "rendszert" szeretnek építeni ami tartható, egészséges, jol nez ki es jol is
Hasznalhato.
Ahol nem vagy gúzsba kötve a kajalasokkal mert jol mukodik
A szervezeted es ezt tudod is nyugodtan hasznalni.
Amikor egy-ket kimaradt kaja - vagy nem "diétás" - nem
Okoz gondot vagy 1-2 het kihagyás nem nyomja ra a
Bélyeget a fizikumodra... Stb.
Es ezt tudod tartani 50 eves kor felett is, szteroidok
Es mindenfele hókuszpókusz nelkul.https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz N.Ferry #64228 üzenetére
A linkelt képeket meg nézted egyaltalan?
Egyértelmű, hogy lehet formálni - nekem is nőtt.
De kerek nem lehet, mert nem ugy tapad az izom.
Anatómia alap. Lehetne hormonnal ( mert akkor uj
Tapadási helyek jonnek létre ) de azt nem akarom.Ugyanúgy ahogy van egy homeosztazis a testben.
A legtöbb testépítőnel ez felborult es nem tartható
Állapotot hozott létre, amit mindenfele maceraval
Tartanak fenn.https://youtube.com/user/nuke7
-
Ijk
nagyúr
válasz Cassidey #64257 üzenetére
Így van, ehetünk több húst. A csirkeboltosnál már törzsvásárló vagyok, garantálom hogy dupla annyit elköltök havonta kajára mint egy fitneszlány.
Az izomépítés hormonrendszertől függetlenül sok munka, ami minden embernek büdös. Ezért sincsenek jó fizikumú férfiak minden sarkon./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dicker
őstag
válasz Cassidey #64275 üzenetére
Nagyjából 1,5 év alatt ez megvan, ha átlag testalkatról indul. Ebben benne van a 3 hónapos diéta eddig a fotóig. Ha előtte gyerekként csinált valamit táncot, fitneszt, vagy bármi sportot lehet kevesebb is. Persze szűkebb vállal tovább tart, és a fenék is kényesebb lehet, de a többi részen nem olyan "erős". Neked sem volt vészes egyik kritikusabb pont sem, ha jól rémlik. Persze a vállon lévő izomzatot nehezebb megtartani, mint a többit, az majd a diétád után kiderül.
nuke7:
Akkor most én ehetek sajtburgert? Vagy attól nem leszek soha izmos?
-
-
venge
aktív tag
130 kiló. Kétszer.
-
Shadowbull
addikt
válasz Cassidey #64241 üzenetére
ez egyertelmuen 15% alatt van, kozel a 10%-hez. Ezt a fitneszmodellek is mar kemiaval erik el. Rubint Reka amikor belehuz, van ilyen testzsiron, es o bizony tele van mint a deli busz.
Arrol nem is beszelve hogy a hormonhaztartas is fejreall, kiesnek menstruaciok esatobbi. Nem egeszseges.
Ferfiak gond nelkul maradhatnak 10% alatt.
Hogy kinek konnyebb? Fiatalon a lanyoknak, mert tenyleg csak arra kell odafigyelniuk hogy ne zabaljak halalra magukat, es ugy is nagyon csinosak szoktak lenni, a fiuk meg ilyenkor altalaban vekonyak mint a cerna, semmi izomtomeg.
Aztan 30 felett fordul a kocka, a noknek egyre nagyobb energiat kell beletolni, 40 felett meg el is vesztettek a harcot, egy 40es ferfi meg siman nezhet ki kurva jol. A ferfiakat ekkor karpotolja a sors
venge
oszt mit csinaltal vele?
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #64288 üzenetére
Fekve nyomogattam!
Mer erős vagyok! -
ludsimon
veterán
Kurvajól nézek ki!!
Pedig csak 2 hete csinálom.undefined
-
nuke7
veterán
válasz Woodslave #64285 üzenetére
"They increase protein within cells, especially in skeletal muscles."
"Because of its ability to cause growth in a person’s body, some users report joint pain while taking HGH. This side effect is usually temporary."
"Improved production of new musclesHGH effects on bodybuilding
Burning down of body fat making way for new muscles
Improved density of bones which make them stronger
Slowing down of aging which helps in improving muscle loss from the body
Reproduction of tissues enhances the recovery timing
Enhanced stamina and endurance"ezekből szépen össze lehet rakni, hogy a csontjaid is nőnek - ami miatt az ízületek is változnak a testedben.
amikor annyi plusz izmod van, hogy "nem fér el" - mert ugye az is termelődik a túlkompenzáció miatt - muszáj a megnyúlt csonton, arrébb lévő ízületen valahova tapadnia.Lehet, hogy rosszul fogalmaztam először, de azért szerintem neked értened kellene.
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest