Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz Tenken #118329 üzenetére
Jaa én nem olyanról beszélek, hogy berakni más gyakorlatot az egyik helyett.
Azt alkalmazom persze, meg gyakorlatokat szoktam variálni.De arról beszélek, hogy az egész edzés stílusát variálta. Volt hagyományos testépítős, szétbontós, durrantós, (ezekből is volt variácó, normál tempós, meg volt a kisebb súllyal nagyon lassú negatív szakaszos),volt erőemelő jellegű, teljes testes, push-pull, volt amikor behozott 1-1 gyakorlat erejéig egy kis crossfit jelleget, vagy mászókázást (pl front lever-t gyakoroltuk)....
Woodslave:
Igen, mondjuk az volt a hátránya a mostanival szemben, hogy most idővel összeválogattam azokat a gyakorlatokat, amik legjobban bejönnek, leginkább érzem és mindegyik edzés végére durrank.
Ott ez nem volt meg, néha atta" néha meg nem. Persze lehet, hogy jobban nőttem tőle, tudja a fene, úgysem lehet összehasonlítani.(#118315) dybo :
Neked most hogy néz ki a HST edzésed, hogyan építetted fel? Vagy egy kész edzéstervet követsz?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Tenken #111644 üzenetére
Aki magas igf-1 válaszú élelmiszereket fogyaszt, az olyan, mintha időkapszulában ülne, számára egy élet pontosan annyival lesz rövidebb, amennyivel átlagosan magasabb az igf-1 szintje, számára az idő gyorsabban halad és ez küllemében is látható. Az igf-1-ről már bizonyított tény, hogy öregítő hatású. Nagyon rövid életű nép az eszkimó, pedig lett volna módjuk és lehetőségük adaptálódni és nem is tekinthető túlontúl stresszesnek sem az életük. Általában is igaz, hogy jóval magasabb kort érnek meg azok a népek, ahol alacsony a zsiradék és az állati fehérje bevitel.
Excluding infant mortality, about 25% of their population lived past 60. Based on these data, the approximate life expectancy (excluding infant mortality) of this Inuit population was 43.5 years
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Tenken #108192 üzenetére
igaz éljünk veszélyesen
nem is arról van szó, csak ha nem feltétlenül használ akkor miafaxnak egyek/költsek stb. Ez a gondolatmenet igazi kiindulópontja. Az egy dolog hogy szeretem, de minden nap már nem biztos hogy ez kell legyen a szempont.
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #104371 üzenetére
nem kell ezt túlagyalni
Az átlaggyúrós fejlődésének kulcsát le lehet írni 3 sorban:heti 4 x 2 óra edzés (2 fő erőgyaki 6-8 ism + 2-3 izolációs 8-12 ismétléses súllyal)
3000-5000 kcal 4-5 részre, 2-2,5g/ttkg fehérje, 1g/ttkg zsír, maradék CH
napi 8 óra alvás és 5 liter vízEbből jellemzően a hobbigyúrósok 90%-nál hiányzik legalább 1 tétel
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Cassidey
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #94114 üzenetére
Hát nem is tudom , két csöcs meg némi csont
Megjött a hétmérföldes Adidas birkózócsizmám. Ez a jó hír
A rossz az, hogy b.ssza meg az Adidas is, hogy nem konstansan méretez, mert kicsi.
Sajnos helyben ilyesmit nem forgalmaznak a sportszerboltok így csak rendelni tudtam.A baloldali edzőcipőm kicsit nagy rám (44 - 280mm talphossz), gondoltam rendelek eggyel kisebbet az Adidas mérettáblázat alapján (43 1/3, 275mm talphossz).
Szerintetek a jobboldali 5mm-el kisebb? [link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Alpachino
veterán
válasz Tenken #93308 üzenetére
Szerintem 20kg is egyébként van ott izom is hidd el Az a 43cm-es kar azért már ilyen TSZ mellett bizalomra adhat okot....nem ?
De várok rólad is már egy képet, és meglátjuk, mert a kritika az megy nálad, de produktum az 0...eddig
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Tenken #90983 üzenetére
Ennek meg mi köze hozzá ? 3 hete diétázom...de lökj egy képet magadról, glutamin nélkülit persze oszt meglátjuk Egyébként meg 45 évesen, azért már jobban vigyáz az ember magára...szóval kell az a glutamin, meg Bcaa
aelod : pont erre gondoltam...hogy szerinte 63Kg körül már jó lennék
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Tenken #90962 üzenetére
Hja, tanulj meg japánul. Mintha az olyan egyszerű lenne. Igyekszem, de mivel általánosban oroszos, szakközépben németes voltam, így kimaradt elég sokminden. A forrásokkal kapcsolatban meg csak annyit, hogy mindenre van igazolás, és annak a cáfolata.
A 20 kg-ot hagyjuk már, de ezen pattog mindenki. Amikor írtam a 154 kg-os felhúzást, azt meg nem hitte szinte senki. Lábazást sem tudom honnan szeded, fél éve guggolok, mondjuk azt sem értem, ha olvasod amit írok, akkor rendesen tedd, mert elsiklottál felette.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Alpachino
veterán
válasz Tenken #90497 üzenetére
Kár volt ennyit írnod, mert teljesen megértettem elsőre is, ráadásul úgy sem tudsz meggyőzni... tudod miért ? mert inkább hiszek a saját testem reakcióinak mint bárki másnak, nem hogy még neked...ezt megérted ugye ?
-
válasz Tenken #87439 üzenetére
Ez nem lenne külön motiváció. Így is dugnám. Van rajta egy pár kiló felesleg, de kurva arányosan oszlik el, ott kerek, ahol kell. Konkrétan valami edzéstervre gondoltam, ami deklaráltan vezet valahova...
(#87440) Dicker és (#87441) t1
Lehet, hogy nem jól írtam le. Nem a futáshoz nincs motivációja. Hanem azt lehet, hogy nem fogja tudni csinálni a bokaszalagja miatt. És kéne valami más, amiben ugyanilyen motivációt talál, mint ebben a futós edzéstervben. Aminek van valami végső célja.(#87444) -Mike-
Csak gondoltam, ha valakinek van valami jó ötlete, bedobhatja, nem kell azért idegeskedni[ Szerkesztve ]
-
válasz Tenken #87416 üzenetére
Ha nem csak a tükör jó, akkor nincs ezzel semmi baj. Odalógathatod a strandon a csajoknak
(#87415) aelod
Erőemelésben pont a felhúzás és a guggolásban kell erősnek lenni. Én 18 évesen csináltam 500 kg-s összetettet. Ha neked ezek nem mennek, akkor inkább csak simán fekvenyomásban versenyezz. Ott még lehet esélyed. -
törölt tag
válasz Tenken #84468 üzenetére
Ha nem is ennyi kiegészítővel, meg nem is ennyire komolyan, de ezt csinálom már 2 hónapja. De ebben a 2 hónapban volt azért alkohol, meg fagyi. De a többire igyekeztem figyelni.
Igazából ezt 2-3 napja csinálom így, ennyi CH val, lehet hogy 2 hét múlva beájulok az árokba a patakparton futás közben
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz Tenken #80286 üzenetére
Alapesetben amúgy nem iszom ennyit, de most elég nagy a hajtás és keveset tudok aludni. Bajom nincs tőle, azt érzem.
(#80287) gianni85
Miért kéne abbahagyni? Pár csészétől nem lesz baja senkinek, amit fentebb meg is erősítettek.(#80288) Zola007
Egyszer túltoltam egy vizsgaidőszakban, egész éjjel fent maradtam tanulni, közben vagy 5 csésze kávét, meg 2 zöld teát ittam. Reggelre hányingerem lett, kiszáradtam, émelyegtem, szédültem. Nyilvánvalóan nem tudtam bemenni végül a vizsgára és megbuktam. Pedig nem is olyan vészesen sok ez a mennyiség, csak elég rövid idő alatt toltam be ennyit. -
Zola007
veterán
válasz Tenken #80286 üzenetére
akörül taksálnám és is a régebben olvasottak alapján.
Egyébként nem is a súly számít, hanem dozírozás, az érzékenység és a megoszlási térfogat.
Tehát az sem mindegy, hogy milyen nemű, mennyi idős és mennyire túlsúlyos valaki.
Kajával iszod, vagy külön, stb.
600mg az 3-5 csésze espresso (100-200mg) vagy 6-8 kisdobozos energiaital (80mg/250ml)
Akinek ez nem elég egy napra ott már más gondok vannak.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #80039 üzenetére
nekem több kifogásom lenne a reggel kardió mint az 14 órás koplalás ellen.
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #79893 üzenetére
jól áll a fehér!
#79885) madle: te meg r0hadj meg
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz Tenken #78425 üzenetére
Ha tudja a Bt 4.0-t a telefon, akkor igen. Nekem Polar H7-em van (kettő is, egyet karácsonykor vettem használtan, egyet meg a Polar órámhoz adtak), arra se írják külön, hogy WP kompatibilis, de működik azokkal a fitness appokkal, amik kezelik az ilyen tartozékokat. Endomondo, Runtastic, Sports Tracker stb.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Tenken #77521 üzenetére
Eddig sose foglalkoztatott a kérdés, de most megláttam a topicot és gondoltam felteszem a kérdést: az itthon kurvára agyon hypeolt Scitec végülis milyen nemzetiségű cég?
Megnézni egy dobozon most hirtelen nem tudom, mert idejét nem tudom mikor vettem utoljára tőlük valamit terméket (bár egy-két edzés előtti cuccuk nem volt rossz), de mintha egy Miami, FL postafiók cím lett volna a dobozon.Annyit látok, hogy a legtöbb szponzorált magyar, de van egy-két külföldi is. Jól gondolom, hogy valami wannabe amerikai, de valójában magyar cég?
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
válasz Tenken #77377 üzenetére
Ha engem arra köteleznének, hogy minden nap guggoljak, akkor mosolyogva vágnám el a saját torkom.
(#77409) Dani82
Glükozamin-szulfát
Kondroition-szulfát
MSM
Ez a 3 kell egyben.(#77423) madle
Én a Pharma First 8:1:1-esét tolom. De ha keresel, biztos találsz sok más hasonlót is.[ Szerkesztve ]
-
macera2
aktív tag
válasz Tenken #77386 üzenetére
A legenda szerint, egyes néger törzsek hajdanában, úgy gondolták, hogy a szex meg a gyerekáldás közt nincs összefüggés. Ugyanis a falujukba volt néhány olyan ronda nő, hogy azokkal biztos nem feküdt le senki. Viszont mégis volt gyerekük.
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Woodslave
félisten
válasz Tenken #75892 üzenetére
jó lenne már ha végre valaki előjönne a tutival Még jó hogy ilyen szinten már nem érdekel. Ugyanúgy vagyok vele mint az edzéssel. Mondhatja nekem bárki hogy 5x5 vagy madcow akkor se fogok úgy edzeni. Mondhatja nekem bárki hogy nem kell ch edzés után akkor is enni fogok, meg azt is hogy előtte nem fogok. Tényleg lexarom
azt is aki beírja hogy nem is leszek izmos
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Tenken #75806 üzenetére
Lett volna harmadik is. Sorry, besüvesztettem oda csak fél órán át nem nyúltam a géphez és átolvasás nélkül kiküldtem.
Az a baj hogy tényleg nehezen jönnek fel a kilók. Karácsonykor is alig jött fel 1-2 kiló, pedig akkor tényleg sokat ettem...
Nagyon szarul alszok, örülök ha a napi 5-6 órám megvan. Edzeni meg hát... nem tudom. Addig nem akarom elkezdeni amíg nincs meg a 60-65 kiló. Esetleg ilyen bemelegítés szintűre gondoltam addig hogy a kilók normálisan elterüljenek rajtam, fekvőtámaszra, húzódzkodásra meg futásra. Azzal még be is járatnám az izmaimat addigra.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kennystyle
aktív tag
válasz Tenken #75581 üzenetére
Nekem is rárakták mert Eurora volt állítva, írtam 2 sort az ügyfélszolgálatnak és rögtön jóváírták, mondta hogy az csak GBP-vel működik sajnos máshogy nem megy.
Nyilván simán meg tudnák oldani, csak úgy vannak vele hogy az emberek legalább fele benyeli és valószínűleg így is van...
-
nagyúr
válasz Tenken #75464 üzenetére
Erről egy minapi beszélgetés jutott eszembe, ettem a Body Builder tálam a Westendbe (meat point), és mellettem ül két ilyen 30 körüli nőci.
Azt mondta az egyik: Te tök jó a teremben van ez a gép csa rá állsz és rezegtet és alig kell csinálni valamit.
A másik: Tényleg az tök jó majd kipróbálom. (Közben Burger king hamburgert zabált.)
Egyik: Jaja... tök jó, nem izzadsz le se meg egész kényelmes...Én meg magamba azért jó mert le se izzadsz meg kényelmes? WTF?
Mentségükre szóljon amugy egyik se volt kövér... szóval még azis lehet tényleg hatásos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74280 üzenetére
oké, én nem akarlak meggyőzni
Az alapegyenleteket meg felejtsd el, hülyeség az egész, még jó hogy ingyen tanultam, mert különben most mennék visszakérni a képzés árát.
A net a lényeg, meg amit ott írnakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74278 üzenetére
akkor közelítsük meg másként a dolgot:
az étrendedre rajtad kívül mondta valaki, hogy jól van összerakva?Így van, nem olvastam el a linket eredetiben, viszont bejártam élettan előadásokra és a karbonát-szint olyannyira jól szabályozott a vérben, hogy egész pufferrendszer épül rá.
Velem lehet kötözködni nyugodtan, én csak jót akartam.
Nekem nem érdekem itt "imázst" fenntartani a topikban, lévén semmi előnyöm nem származik belőle és nem fogják a fejfámra se rávésni, hogy "Itt nyugszik Zola007, PH! addikt"
Szóval innentől kezdve ha szilikonos ciciket linkelek kizárólag, akkor csak nekem lesz jobb, mert több időm marad másra.
De a kedvedért elolvasom.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74271 üzenetére
nem váltottad ki a bemelegítést
azt nem lehet kiváltani és a hiányát sem most fogod észrevenni, hanem majd évek múlvasutyesz96: mU/L-ről beszélünk? tiroxin mennyi volt és most mennyi?
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74268 üzenetére
Valóban nem krumplira
vízben:
NaHCO3 + H2O <-> Na+ + HCO3- + H2O <-> Na+ + OH- + CO2 + H2O
Tehát túl sok mindenre nem mész a karbonáttalerősen savas (gyomorsav -> sósav) közegben:
NaHCO3 + HCL -> NaCl + H2CO3 -> Na+ + Cl- + CO2 + H2OTehát szénsavra, ami tovább disszociál vízre és CO2-re. Pont ezért használják a szódabikarbónát gyomorsavtúltengésre, mert közömbösíti a gyomor savtartalmát. Megint nem mész semmire a karbonáttal, csak edzés közben nem fog égni a gyomrod.
Azaz az egyetlen hasznos része a szódabikarbóna fogyasztásnak a nettó elemi nátrium bevitelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74264 üzenetére
akkor nézd meg, hogy a NaHCO3 mire disszociál vizes (pohár) és erősen savas (gyomor, pH= 1-1,5) közegben
-
Zola007
veterán
válasz Tenken #74249 üzenetére
Nem csodaszer, csak a vérnyomásod, keringésed felpaprikázza.
Ha bármi mással benyomsz edzés előtt 2.600 mg Na-t, ami a napi optimális bevitel 60-80%-a, akkor ne lepődj meg hogy jobban mennek a dolgok
Blogspot-os cikkek helyett inkább a tizedikes biológiakönyvet kellene felütniEgyél sósat előtte, annak nem olyan sz.r az íze és még olcsóbb is
Edzés előtt 2 órával 20 deka főtt krumpli erősen megsózva + 1 banánnal leöblíted és mehetsz vasat gyúrni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tenken #71193 üzenetére
Branch Warren kb 20 éve legalább 10UI HGH-n él és csak 170cm, Flex Lewis 166, de még Phil Heath sem 3 méter. Biztos nem fociznak.
De ha fellapozol egy tizedikes bioszkönyvet abban is feketén-fehéren le van írva hogy a növekedés lezárta után egy milliméterrel sem lesznek hosszabbak a csontjaid (sem a csigolyáid és a köztük lévő hely ami a magasságod nagy részét teszik ki). Itt nincs "genetikai határ", legalább nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest