- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
te viccelsz?? nők is használják ezerrel, gyenge cucc. versenyzők használják verseny előtt víztalanításra,szálkásításra. kezdőknek tömegelésre is jó, sok sok kajával.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
meroly
veterán
válasz Morris #18540 üzenetére
Ha varicocele volt akkor semmi köze a kanossághoz. Nekem is volt, kb 22 lehettem mikor műtöttek, 24 évesen meg megszületett a gyermekünk
A herében megvastagszik egy ér ami melegebben tartja, ergo a spermák fele elhal már bent. Ennyi a lényeg.
Magánvélemény, de baba projekt alatt én teljesen natúr maradnék, teszto fokozót meg főleg nem szednék, az a biztos.Impossible is nothing
-
Dexar007
veterán
Itt vagytok.: [link]
Give me your cum,bull!
-
Casanova*
veterán
válasz spammer #18546 üzenetére
pl. itt 82 kg vok. szilveszter után. télen összeestem. nuku edzés,sok sok bejgli,buli,cigi,pia. többé nem fog ilyesmi előfordulni. egyszer jó volt lazulni... többet nem..
T-bomb tesztó kúrával simán felmentem 87 kg-ig. száraz izmokat pakoltam fel. azért jól is edzek. keményen!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #18557 üzenetére
jó ám! szerencsére kitapasztaltam nekem mi a jó,hogy tudok legjobban fejlődni.
ja és srácok! nem elég a sok kaja. nagyon sok vizet is kell inni,hogy növögessünk. min. 4-5 litert.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
igazad van,az is közre játszik. és igen elgondolkodtam rajta. nem viszem túlzásba,nem kell aggódni..
5 hónap kúrának nemsoká vége,aztán több hónapig semmi kúrát nem tolok.
(#18561) spammer: így van! elég 20 perc..
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Casanova* #18558 üzenetére
"ja és srácok! nem elég a sok kaja. nagyon sok vizet is kell inni,hogy növögessünk. min. 4-5 litert."
De szigorúan csak kaja után fél órával
(#18554) Dexar007: na raktál magadról képet? Jó a forma
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
válasz meroly #18562 üzenetére
én edzés előtt tiramisu tortát ettem. de szerencsére nem ittam rá..
étkezés előtt fél órával, és utána 20-30 percig nem szoktam inni. sokszor kérdezik ebéd környékén, miért. elmondom. bólint a többség, majd lehajtja a fél pohár vizet a leves után.
egyébként egyszerű indoka van. Felhígul a gyomorsav, az emésztés lassul. míg a szervezet kivonja a vizet, a gyomor nem dolgozik, az étel pang, majd erjed. puffadás, kellemetlen közérzet...(#18564) gaborh:
[ Szerkesztve ]
-
-
Casanova*
veterán
így van,sokat számít. írtam is naturálba max 79-80 kg-ig tudtam felmenni. egy kox kúra után mindjárt jobb lett a fejlődés... még 3-4 év elteltével is. mert az izmok átlépték azt a bizonyos ,,természetes határt,, vagy hogy nevezik azt. azért sokan mikor összeesnek,újra és újra koxolnak... én viszont tesztózok naturálba..
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Dani82 #18573 üzenetére
akkor simán iszok rá sört,nem érdekel.
jó tesztófokozók nem placebók. olvass utána,sokan jókat kommentelnek is egyes cuccokról. nekem beváltak.. ja és jók diétába. nehezebben hízol a kúra alatt az biztos és száraz izmot hoz.,,Növeli a zsírmentes testtömeget és segít a testzsír csökkentésében ,,
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Majd két hét múlva beszámolok, talán addigra már csak kell valaminek lennie... (így 4nap után éhesebb vagyok kb. meg talén keményebbek az izmaim, de ez szerintem simán placebo asszonynál meg nem mérvadó, mert ő 3B-s )
Csütörtöktől menni fog akkor a tribu is, rápróbálok egy dobozzalA játék az nem játék!
-
Casanova*
veterán
ezt még nem próbáltam,de jónak tűnik. fórum
Testogen-XR a komment nem tudom mennyire igaz
11990 ft.-ért kapni már..(#18575) Jim-X: 3 hét után fogod érezni igazán a hatását. 2 hónapig kell szedni!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
ha már megvetted az első dobozt,ne sajnáld a lóvét a 2-ik dobozra. 2-ik hónap az igazi!!!! rendesen hat,keményen fogsz edzeni,erősebb leszel és csak úgy növögetsz... csináld végig! remélem azért kajálsz rendesen sokat és keményen edzel a kúra alatt!
-
Casanova*
veterán
válasz Dani82 #18580 üzenetére
Te próbáld ki ezeket! Testogen-XR + TRIB-650. - mi a Methyl Arimatest + Tribulus Fuel teszteljük.
e kúra alatt 3 adag proteint szedjél! napi 3000 mg c vitamin, omega 3-6-9, kálcium,magnézium. más nem is kell!
(#18582) Jim-X: szuper! kíváncsi vagyok neked mit fog hozni! proteint ne sajnáld és igyál rengeteg vizet!
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Látom keményen menni fognak itt a kúrák, mindenki izmos lesz
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Coccolino_O
őstag
válasz Shadowbull #18501 üzenetére
Mikró nélkül is "megpuhul", csak várni kell pár percet a locsolás után.
-
Morris
veterán
válasz meroly #18553 üzenetére
Igen az volt! Viszont mondta a doki, hogy a teszto termelés visszaesése is ennek köszönhető. Sőt, egy időben még tömtek is andriollal, ami be is állította a megfelelő szintet, de ahogy véget ért a kúra, vissza is esett.
Az a szánalmas, hogy másfél évig jártam az Urológiára és ott még csak meg sem vizsgáltak rendesen. Ott csak andriollal kezeltek és találgatták, hogy mitől alacsony a szám. Kérdezte is, hogy nem e szedtem korábban valamit, mert elég masszívnak nézek ki! Persze soha nem szedtem semmit... a sok úszás, foci, egyéb sportok.
A visszértágulatot egy másik doki vette észre magánrendelésen másfél évre rá - ha fizetsz megvizsgálnak- erről szól ez a világAkkor addig hagyom. Utána viszont lehet, hogy kipróbálok valamit. Sőt addig még inkább rámegyek az alacsony tzs%-ra.
-
meroly
veterán
-
Casanova*
veterán
-
Coccolino_O
őstag
válasz Casanova* #18591 üzenetére
A kávé addig jó, amíg meg nem szokod a koffeint. Ofkorz ez vonatkozik az edzés előtti pörgetőkre is. Energiaital függő voltam, nekem elhiheted. A vége felé már bármennyit megihattam, semmit sem éreztem belőle.
#18595: Ennyi. De nem is hiszem, hogyha mentálisan nem vagy ott, akkor a kávé egy hajszálnyit is segíthet pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Coccolino_O #18593 üzenetére
én semmi energizálót nem iszok edzés előtt. megkell tanulni ezek nélkül keményen edzeni,pörögni. agyban dől el az egész!
(#18594) macikos: nem egy faja cikk..
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Coccolino_O #18593 üzenetére
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest