Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz Coccolino_O #9105 üzenetére

    Félreértesz...közel sem vagyok elszállva, és tudom hogy "sehol" sem tartok...nem versenyre készülök ez egyértelmű, de szeretem a sportot...

    Azt is elhiszem hogy Sotho nem ártana a légynek sem, de pl. Aydan elsőre meg tudta velem értetni azt, amit Sotho elmondott a sajátos stílusában...az alapvető különbség is itt rejlik: stílus... Talán nem kötelességem hogy tetsszen az a stílus ahogy válaszolt, de az is lehet ha régebb óta lennék itt akkor nem így reagáltam volna...a tanácsán mindenesetre ettől függetlenül elgondolkodtam!

    Attól még mert valaki veterán ebben a sportban, attól még nem mindegy hogy milyen stílusban társalog a másikkal...mert mindenki elkezdte valahol, és ezt nem lenne szabad elfelejteni (főleg 1 sportembernek)...

    Nem kell nyalni senkinek a seggét, de emberrel emberi módon beszélgessünk már (és ez most nem Sotho-ra vonatkozik!!! Mert igaza volt!! De néha amikor olvasom a topikot, akkor már nem tudom hogy kínomban röhögjek, vagy "sírjak"...).

    Kezdőként adtam tanácsot egy szintén kezdő edzőtársamnak...ebből indult az egész cirkusz, mire beírták még jópáran hogy bizony ők is a mínusz fokokban kint húzódzkodnak... érdemes ezt a lufit ennyire felfújni? Én is felfújtam eléggé, de már megbántam...fújjuk még tovább, vagy pukkasszuk ki?

    Részemről lezártam a témát mert nem akarok se többet OFFolni, se ezzel teliszarni a topicot...

    Ha valakit zavart a dolog akkor meg bocsi emiatt...

    További jó edzést mindenkinek!

    #9106 Spyd: Ez kellett! :DD

    [ Szerkesztve ]

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák