Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
Ennyi pénzért pakolhatnak hozzá valami értékes és hasznos kütyüt, mint pl roller vagy air fryer. De nem így lesz cserébe lesz nekünk zseb nyomtató. Hurrá
Xiaomi mi 8 6/128
-
gulyasa
őstag
Ez a kijelző háttérkép...
Először azt hittem, már most be lett törve a kijelző üvege, aztán második megtekintésre már észrevettem, hogy a "repedés" nem látszik az ikonokon.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1, JLB REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
joey04
titán
Ameddig jóval olcsóbban adták a cuccokat addig belefértek hibák (na nem a párásodás), de ezen az árszinten már túl sok. A miui eddig bugosabb volt a többi márka felületeihez képest, erre most itt bam ez az "új". Mondjuk szerencsére csak nevében új, de ez a csomag így nem lett nagy durranás semmiképpen.
-
janeszgol
félisten
Ez sokkal jobb telefon, mint az S24. A Huawei Magic 6 Prónál nem is beszélve.
Még párásodó kamerával is erősen ajánlott. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... az 5.4-es Bluetooth is minden bigyómmal hajlandó volt beszélgetni ... "
Arról lehetne tudni, hogy a "beszélgetéshez" milyen codec-eket képes használni?
Pl.: LC3 codec, aptX Adaptive, LHDC ... hogy csak azokat említsem, amit a konkurencia (Samsung) nem nagyon szokott tudni. -
Ezért a pénzért többet vártam. Nem hozott áttörő újdonságokat a HyperOS, a kamera képességei ezen az árszinten kérdőjelesek, az akku kapacitás sem egy hűha. Nincs túl sok értelme az új processzornak sem, ha masszív terhelésen egy hároméves készülék sebességére csökken. Plusz lassan jönnek hozzá a kiegészítők. Pl. 13 Note hoz még mindig nem lehet kapni kinyitható tokot.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
juuzer
addikt
Nem tudom, én is többet vártam. Plusz renderképeken jobban nézett ki szvsz.
Reméljük azért, hogy a párásodás tényleg csak egy first batch hiba.
Vamos a la playa.
-
őstag
válasz Jack Hunter #6 üzenetére
"kamera képességei ezen az árszinten kérdőjelesek"
Dehogy kérdőjeles. Csak nem volt még Samsung S2x telefonod (a sima S, nem az ultra) -
janeszgol
félisten
válasz Jack Hunter #6 üzenetére
Nem jó a kamera?
-
Predatorr
őstag
A Samsung hosszú terméktámogatását hagyjuk, 3. főverzió frissítéstől az S8-am és az A52S is átment lagphone-ba. A Xiaomi később sem javít semmit, de legalább nem cseszi el, ami addig működött. Ettől függetlenül, amelyik készülék nem ad 3,5mm jacket és SD-bővítést, az kuka, fotózhat akárhogy, szóval a 13T Pro-t is bebuktam.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
koshmar
őstag
2. oldalon a kijelző tesztnel nem Xiaomi 14 van legelöl, mindig a teszt telefon szokott ott lenni
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
milkabrams
őstag
válasz Predatorr #10 üzenetére
Ha ezt a laggolós dolgot elsütik az 24 ultránál, akkor ez már nem fog beleférni a szemcsés kijelző és sokkal sötétebb képet adó 5x lencse mellé.
A tab s7 szép laggokat tud produkálni az android 13 óta.[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
-
Rayyy
senior tag
Az akksi üzemidő mintha el lenne írva a végén... 461 000 mAh akar lenni, nem?
Minden a legnagyobb render!
-
-
zsolt501
nagyúr
A párásodó kamera miatt óriási fekete pont a gyártónak ekkora hibát hogy engedhetnek meg maguknak, kérdés ez a párásodás a lencsére és az érzékelőre ezek után milyen hatással lesz (van egy gyanúm, hogy nem sok jóra lehet számítani hosszabb távon).
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kurtuzov
senior tag
Itt a kérdés az, hogyan reagálnak rá most és a következő években. Lehet Samsung módon túlaggódni és túlbiztosítani (ez lássuk be odafigyelést mindenképp jelent a cégtől) vagy hogy a kínai arcvesztés fel se merüljön, mintha tudomást se vennének a dologról. A semmitmondó Xiaomi márkaképviseleti válaszok rendben vannak addig, amíg a központ ki nem adja erre a kommunikációs panelt. De lesz-e két év múlva tuti száraz lencsés telefon? - ez mutatja meg a gyártói hozzáállást.
[ Szerkesztve ]
-
pbando
csendes tag
Furcsa hogy a szerző nem vette észre hogy csak egy értesítést jelenít meg az értesítési területen HyperOS. A többit három ponttal jelzi...gáz
-
Örni
senior tag
Kínában már 4 hónapja árulják, ott nem párásodott a kamera?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
veterán
Szerintem űberbrutálállatihiperszuper jó benne a kamera, ha bepárásodva ilyen képeket csinál
Képzeld el, hogy milyen jó képek lennének, ha nem a vizes Budapesten, hanem a száraz Dubaiban tesztelték volna
(Még jó, hogy -papíron- IP68 minősítése van a telcsinek )
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
janeszgol
félisten
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Oké, tök gáz a párásodás. Megkockáztatom, hogy emiatt használhatatlan a készülék.
Itt lett volna az alkalom, hogy a Xiaomi lelépje a Samsungot (tavaly csak fej-fej volt), erre beüt ez.
Amúgy ne feledjük el, hogy ha nem is párásodás, de szériahiba volt az AF elalvása a Galaxy S8, Galaxy S10e telefonoknál. Talán az S10 Lite-ot nem érintette a dolog, meg a sima S10-et. Ez ugyanúgy használhatatlanná tette a készüléket, mégsem írt róla a kutya se. -
thomasa
senior tag
Várjuk a LITE változatot Főleg árcédulában.
-
bepe79
addikt
Állítólag csak a HyperOS Global ROM-on van így, de mintha a legújabb HyperOS frissítéssel ott is javították volna. A HyperOS EU ROM-ban viszont megjeleníti mindet.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
User64476
őstag
Ez laptop teljesítmény, win 11et is vígan futtana, x86 emulációval. Amíg nincs mögötte minimum egy dex de inkább egy mégdexebb, addig teljes agyrém erőforráspazarlás. Gyorsabban lehet majd pörgeti a Facebookon? Gyorsabb útvonalat ajánl a waze? Érthetetlen, indokolatlan, nettó pénzlehúzkodás és spec flex.
-
unravel
őstag
Szegény pára!
¯\_(ツ)_/¯
-
Fecogame
veterán
Akkumulátor 46100 mAh lítium-ion
Itt egyel több lett a nulla (utolsó oldal)
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Hallosz
senior tag
Belülről párásodik a kamera, de azért "jóvanazúgy"
-
Franky74
tag
Mindenesetre nekem megvan a következő kiszemelt telefon. Persze várok egy félévet, hogy olcsóbb és kiforrottabb legyen.
-
RyanGiggs
őstag
K... gyenge!
Tavasszal inkább veszek egy S23-ast.
Néztem újonnan már 200-ért van. -
Pimpa
tag
Párás kamera???
Azonnali kizáró ok.
Akarok fotózni, mert épp az a pillanat van, de várjak már pár percet és a lefotózni kívánt dolog is merevedjen le addig
Remélem a 14 Ultra nem fog ezzel küzdeni. -
Ricardo
titán
Jó készülék lett (volna), de ez a párásodás egy komoly hiba. Remélhetőleg "csak" Egy adott gyártási hibás szériát érint. Talán ez lehet az oka, hogy eddig ( Az elmúl 4 hónapban kínában eladott darabok) nem jött elő a probléma.
Fotóban sokat javultak, de videóban még van mit behozniuk a konkurenciához képest.
A Hyper OS-től meg picit többet vártam.Mindent figyelembe véve, ha most vennék telefont, és ennyit ki akarnék adni rá, nem ezt venném.
-
jaszy91
aktív tag
Nektek nincs már hányingeretek ezektől a havonta megjelenő újabb és újabb verziótól a telefonok piacán?
Néha úgy érzem már kezd hányigerem lenni tőle, szerintem lassíthatnának a gyártók. Az helyett inkább feküdjön rá mindenki a supportra, meg a 4-5 éves Android frissítésekre fixen.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue // iPad Pro 11" 256GB Space Black // Apple Pencil Pro
-
natë
nagyúr
Csodálatos olajfestményeket produkál.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nincs már hányingeretek ezektől a havonta megjelenő újabb és újabb verziótól ... "
Lehet neked hányingered, ha a gyártó azt látja, hogy "Vér Pistike" (bicepszére odatetoválva X márka) automatikusan (!) előrendeli a következő modellt, ahogy megjelenik.
... és ilyenből csak itt a PH!-n van egy pár.
Ha rajtam múlna nem csak telefonból, de Android-ból is kb. 3 évente jönne csak ki új. Nincs érezhető / jelentős fejlődés (különbség) az egyes modellek, ill. verziók között. -
bepe79
addikt
válasz Barthezz2 #46 üzenetére
Ez már Hyper OS? Ha igen, és neked is EU ROM-od van, ott alapban hány értesítési ikont jelenít meg?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen