Új hozzászólás Aktív témák

  • littlelion21

    addikt

    "Hány ismétlést végzel a hátadra? És hányszor guggolsz egy szériában? 90%-ban a válasz valahol 5 és 12 között van. Akkor miért végzel 20-30, esetenként 50 ismétléses sorozatokat hasra? A legtöbben bizony nem edzik kellő intenzitással a hasizmaikat, s az ismétléseket, az “égő érzést” kergetik, ahelyett, hogy az ellenállást emelnék, ahogyan azt minden más izomcsoportnál is teszik.

    Megoldás:

    Arra eddz hogy növeld a hasizmaid méretét, ne arra hogy tónusossá tedd. Ha nem kellően erősek azok, akkor sohasem lesznek mélyek a barázdák, márpedig az igazi kockahas mélyen szeparált. Tonizálni ráérsz mad később.
    Végezz 10-15 ismétlést, ha már többre lennél képes, akkor növeld az ellenállást, vagyis az alkalmazott súly mértékét. Szintén tudod az intenzitást növelni, ha egy adott súllyal igyekszel több ismétlést végrehajtani.
    Kiváló intenzitásnövelő technika 2-3 gyakorlat összefűzése, csak minimális pihenővel közöttük. Végezz pl. 10 lábemelést függő testhelyzetben (akik tudják lábujjaikkal érintsék fent meg a rudat is), majd egyből utána 10 “harangozás”. Az érzés felemelő lesz, s garantáltan hatékonyabb mint ötször annyi felülés/hasprés."

    Küldeném a "3x50 hasprés mer' az jó" kollégának.

Új hozzászólás Aktív témák