Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz freaghill #48158 üzenetére

    Szerintem jól néz ki, pláne 50+ éves létére. Ha meg hozzávesszük azt, hogy 200 mérföldes bringarsenyeken indul, félmaratonokat, maratonokat fut le, akkor kifejezetten jól néz ki. Ráadásul még vega is. Ok, nem egy hegyomlás, de szerintem jó a forma. :K

    (#48159) BÁ Nutrition
    Á, csak a szájtek. Amúgy tudtam, hogy ráharap a topik. :))
    Egyébként továbbra is úgy vélem, hogy elsődlegesen a kalória egyensúly és a makrók számítanak, a többi meg opcionális cicomázás. Ahogy a múltkor Wood is mondta, a pizzás, sörös Csabi is nézhet ki jól, ha erre odafigyel.

    (#48160) Dexar007
    A pizza az jó. Hozza a tömeget rendesen, pláne hasra, ha sokat eszel. Egyébként itthon nagyon kevés helyen adnak igazi pizzát, inkább melegszendvics, a tészta olyan, mint a kenyér és szar minőségű szalámit raknak rá feltétként. A rendes pizzával semmi gond nincs, vékony, ropogós tészta, sok hús (esetleg aki szereti, tenger gyümölcsei), jó minőségű sajt, friss zöldségek. Meg is kívántam most, hogy beszélek róla... :)

    (#48161) Dicker
    Persze, hogy káros, de izmosság szempontjából annak aki nem ebből él kb teljesen mindegy, hogy házi kolbász, vagy olíva olaj. Az esetek többségében nem azért néz ki szarul valaki, mert gyorsan felszívódó szénhidrátot eszik egész nap, edzés után meg kazeint. Sokkal inkább ott a hiba, hogy még nagyságrendileg se stimmelnek a beviteli értékek, az edzésmunka meg szintén hagy némi kivetnivalót maga után. Persze ezt bőszen próbálja ellensúlyozni tápkiegekkel, mert mindenki tudja, hogy csak a szájtek.

    (#48164) Woodslave
    Én futni vótam, az is atta. Most úgy be van állva a lábam, mintha súlyzós edzést nyomtam volna, jó ez a kenyai futótechnika. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák