Új hozzászólás Aktív témák

  • csiben1

    tag

    válasz _NCT #34633 üzenetére

    Szia!
    Én használok kontaktgrillt, véleményem szerint valami pácot mindenféleképpen csinálj a húsnak, mert különben nagyon száraz lesz. Olajat, zsírt nem is tudsz használni, mert az helyből kifolyik belőle (gondolom a tiéd is egy edénybe gyűjti össze a levét a húsnak).
    Én eddig nem használtam semmit, de láttam már videókban, hogy használnak ilyen olaj sprét, amivel vékony olajréteget hoznak létre a sütőlapon és nem ragad le egyáltalán a husi. Venni is akartam ilyet, de sehol nem találtam még...
    Egy személyes tapasztalat: Ne max teljesítményen süss, én közepesen szoktam és akkor szépen át lehet sütni a húst, nem is lesz száraz. Így is kész van fél kg 15 perc alatt...

    You can walk straight through hell with a smile

Új hozzászólás Aktív témák