Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Ijk #31280 üzenetére

    Én is most ott vettem. Eredeti szerinted a termék? Vagyis vettél már máshonnan is Assaultot, hogy hasonlítani tudd? Én eddig NanoVapor-t használtam, nem volt rossz az sem.
    Mert az ott vett Con-Cret-em kicsit fura, de lehet valami nagyon régi kivitel, mert miután megvettem 4.7-ról (ami a gyártóinál is olcsóbb) visszament 6-ra az ára.
    Bár én szerintem az ilyen apróbb, de itthon drága, vagy be nem szerezhető dolgokat a bb.com-ról megrendelem, és inkább várok rá két hetet.

    Hát én a heti 10-ről váltottam vissza. Szóval nekem ez ilyen háváj most.. Bár néha keményebb tud lenni. :)
    Egyébként hozzászokik a szervezet, de nem szabad erőltetni, majd ha kívánja a tested, akkor kell váltani többre, különben túlterheled magad. :)
    Amikor elkezdtem "edzegetni", akkor heti kétszer jártam, majd háromszor egész testre edzeni, aztán bontottam, és 3-4, majd egy diéta után 5-re nőtt a napok száma. Utána viszont nem csináltam hatodikat, hanem dupláztam. Elején persze dupla testrészek+kardió volt.
    A 10-es bontásom az reggel-este: combfeszítő - combhajlító ; mell/vádli - bicepsz/alkar ; váll - tricepsz ; hát - hát (trapézizom) + hasazás két-háromszor egy héten, és kardió a "pihenő" napokon reggel éhgyomorra. Vállalható volt. Lényegében nem sok, ha a kardiót nem tekinted edzésnek, hanem egyfajta átmozgatásnak fogod fel, akkor egészen jól nyugtatja az agyat is.

Új hozzászólás Aktív témák