Új hozzászólás Aktív témák

  • penene

    őstag

    válasz _NCT #28393 üzenetére

    Köszi, nem keresek semmit, csak benyögtem valamit én is, ha már azt nem tudom írni, hogy "150 kilóba nyomtam 8x, atka". ;]

    Olyan 5-6 éve próbáltam ki először a Nicoflexet bemelegítő krémnek, és azóta annyira állat mód megtetszett, hogy mást nem is használok. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egész edzés alatt azt akarja érezni, hogy megfelelően melegek/forrók az izmai, izületei, még akkor is izzik, ha pihen (de ha edz is, akkor extrán fűt).

    Inhüvelygyulladásra el kezdtem kenni Rozmaringos kenőcsöt, és nagyon jó, ill. kaptam dokitól éjszakára pakolást is + gyull. csökk tabit. Minden kézzel végzendő gyakorlatot mellőzök, és várom, hogy javuljon.
    Meg persze elküldött 10 helyre vizsgálatra, ami ilyenkor szokás (lehet nem is az edzés miatt van begyulladva, vagy nem a terhelés miatt nem múlik), nem is baj, mert legalább teljes átvilágítást kapok, úgyis rég volt. :D

    Nadálytőről én is hallottam, királyság lehet, most azt a Rozmaringos cuccot kenem, és az is jó.

    Remélem mire végzek a vizsgálatokkal, el is múlik, és edzhetek újra, bár az csak álom kategória most már. Amúgy jól van, de érzem, hogy van ott felesleges folyadék, ami miatt nehezebben hajlik az ujj, de legalább nem fáj, igaz nagyon erős mozdulatokat nem is csinálok direkt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák