Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali all!

    Gyúrok egy ideje szinte minden testrészemet. Párhete kettévettem az edzést és létrejött a 2napos edzéstervem. Ami változott a régihez képest hogy adott izmokat így jobban tudok terhelni. Jobban is nő mind mint eddig.

    De ami feltűnt mostanában igazából ma, az a térdem hangja. Nem fáj, csak hallok valamit ahogy leguggolok/felállok, nem kattog... illetve lábgépen soha nem kattog, de ma napközben egy megerőltetőbb sétánál volt néhány érdekes kattanás de csak a jobboldaliba. Utána hazabicajoztam, hajtásnál minden rendben simán zajlott. Itthon sétálva a kattanás nem jött elő újra. 1ébként legritkább esetben kattogott eddig bármim is pl. hosszabb ülés vagy alvás után elkezdek járni.

    Lehet hogy a lábgép a ludas? Kezdéskor 5 kilóval terheltem hajlításra és feszítésre egyformán. A hajlítás időnként el el maradt volna teherbírásban ezért végig úgy edzettem hogy amíg nem bírok hajlítani a nagyobb súllyal a feszítésre se használtam nagyobbat. 9hónapon át egyformán növekedett a terhelés 30kilóíg mindkét módban. 2hónapja kettéválasztottam mert a hajlításban sztem egy időre meg is marad a 30kiló maximumnak. A feszítés bemelegítés és felterhelés után persze, lazán viszi a 40kilót 10-es sorozatban. Kíváncsiságból adtam néha 50-et is az is egész könnyűnek tűnik 1× 8-6 sorozatban. Sztetek inkább vegyek vissza 30-ra és akkor úgy csináljak több sorozatot mint, a nagyobb súllyal kevesebbet?

    Használjak külön térdvédőt? Valahol olvastam arról hogy ha megpihen terhelés után akkor hűl valamennyit az egész ízület és ez a sok hőváltozás a gyakorlat során nem használ. Ezért melegítőnadrágot viselek hogy amíg pihen ne hűljön meg a térdem. 1ébként folyadékbevitelem (ha van nagy jelentősége) naponta 1.5liter tej/kakaó, 1liter szénsavmentes és 1liter tea. A tej fix, a szénsavmentes az szór, néha több néha kevesebb, a tea meg max 1liter de van hogy csak 0.5. A többi meg bejön levesből D. Vélemény/javaslat?

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák