Hirdetés
- Google Chrome
- Netflix
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- Amazon Prime Video
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hy all
a star trek forumot olvasgatva arra gondoltam mi lenen ha ezeket megosztanánk egymással
ez még csak nem is lenne illegális, ugyan az mintha felvennénk videora.
engem pl nagyon érdekel a voyager összes kalandgya
de a régebbi uj generációs részek is jöhetnek
cserébe eddig szinte az összes csillagkapu részel tudok szolgálni(vigyázat majdnem 60gb)
de jobarátok episodok is megoldhatóak,tom&jary is akad
sajnos tv tunerem nincs
de tervezem a beszerzését
ami még nagyon érdekelne azok sputh park részek sajnos elég hiányos vagyok ilyen téren
de simsons is jöhet
cserét megoldhatyuk vinyo jövés menéssel, cd irásával és ha nagyon ráérősek vagyunk upload,fxp ftp serverekre
ki tud nekem voyager részekkel szolgálni?Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Apollo17hu
őstag
Hehe!
A Betty - A csúnya lány legutóbbi felvételei mindig elérhetőek nálunk.
Nővérem másra rá se tud nézni!
(Persze ez nem igaz... ) -
Maso
csendes tag
Engem is érdekel mindenféle Star Trek, a filmek és a sorozatok is, neked meg tudok szerezni South Parkot és valszeg simpsonst is...
Gigabyte 965P-DS4 ¤ Intel Core 2 Duo 3.15 GHz ¤ 2*1 GB Geil Value DDR2-900 ¤ GlacialTech Igloo 5600 x Sapphire x1900XT 256 MB x Zalman VF900CU x Chieftec 560W
-
Keitaro
addikt
Sliders teljes nincs valakinek?
Azt a StarGate-et én is elfogandám...
DVDrip? -
Keitaro
addikt
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
nekem 5-10
1-4 megvan, de csak tv2ről felvett változat -
crab
senior tag
Ma volt a tv2-n a battle dome, pankráció, nekem tetszik. nem látszik, hogy kamu bunyó ha az egyáltalán. Nekem T'Money a kedvencem.
-
TitiRii
senior tag
ugy nézem 1.8 ig és a 9 esből van már pár darab mingyárt bele nézek milyen nyelvezetü
de ezt csak fxp vel válalom
lehet az lesz hogy az sgt is csak fxp vel ha ekkora igény lesz rá
vagy jötök nagy vinyokkal és egy- ketőre rámásolom azt a rohadt sok cdt és akkor majd vinyorol majd gyorsabban megy a csere bere
mellesleg az sg az ugy ban hogy az 1 és 2. évad szinkronos onantol fleiratos(szvsz az sokkal jobb)
sp és simson részek jöhetnek
voyager részek? senki?Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
TitiRii
senior tag
jobarátok 1-6 episodig tuti tv2 rip
a 7-8 at nem tudom de a 8 az is tv rip
9 ről sincs semmi infomAkinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
TitiRii
senior tag
Egy rém rendes család 30db része?(több sajna nincs
jaj ha ez beindul kell vennem vinyokat még meg a havit üres cdkre meg cd álványokra költömAkinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Keitaro
addikt
válasz Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Nem fiam Én a Télapó vagyok
-
Maso
csendes tag
Star Trek epizódokat ill. filmeket a Viasat3 hasonló fórumában, ill a www.sf.hu fórumaiban is keresnek(kerestem), de sehol sem voltak
Gigabyte 965P-DS4 ¤ Intel Core 2 Duo 3.15 GHz ¤ 2*1 GB Geil Value DDR2-900 ¤ GlacialTech Igloo 5600 x Sapphire x1900XT 256 MB x Zalman VF900CU x Chieftec 560W
-
TitiRii
senior tag
-
Keitaro
addikt
Hát nekem lenni egy barátom aki ilyenekkel büszkélkedhet :
- Teljes Rém Rendes család
- Teljes Star Trek TNG + ENT + TOS 1/4-e
Én itt sem vagyok -
Maso
csendes tag
Hmmm ) Télapó, nem kérek semmit a mikulástól ha megadod a haverod elérhetőségét, te meg vendégem vagy egy italra, ha most nem kamálsz ))))))))))))
-
TitiRii
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #19 üzenetére
BP de a rosz hirem az hogy nekem letöltve csak sg van
a többit fxpzni tudom csak
letölteni 50kb/s el eltartana egy darabig de ha gondolod és ráérsz,hagy itt egy 80 as diszket, szép lassna megtelik az..
vagy adsz egy ftp cimet ahová mehet fxp azt ha gondolod máris inditomAkinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
-
Keitaro
addikt
Maso : a télapó sohasem hazudik
ent - Enterprise
tos - The Original Series
http://www.startrek.com/library/episodes.asp -
Maso
csendes tag
Jah, én is ezt akartam: TOS- The Original series
TAS-The animated series
TNG-The next generation
DS9-Deep Space 9
VOY-Voyager
ENT-Enterprise
MO1-10-a filmek 1-10-ig... asszem ezek a hivatalos jelölések
Jah, és ha a Télapó sohasem hazudik, akkor mik a feltételei?Gigabyte 965P-DS4 ¤ Intel Core 2 Duo 3.15 GHz ¤ 2*1 GB Geil Value DDR2-900 ¤ GlacialTech Igloo 5600 x Sapphire x1900XT 256 MB x Zalman VF900CU x Chieftec 560W
-
tibz03
őstag
Nah az egyetlen jó sorozat!
-
Elrood
őstag
Babylon5, régi és örök kedvencem.
Először HBO-n találkoztam vele, a bevezető filmet adták le, és sokszor megnéztem. Kicsit később TV3-n sorozat első évadját leadták. TV3 megszűnik, vérzik a szívem. RTLKLUB második évadtól folytatja, és befejezi, persze a B5 filmeket nem adja le. DVD korszak. Külhonban 1. és 2. évad már kinn van, Mo.-n talán soha nem jön ki.
Új hír, RTLKLUB új csatornát hoz létre, ahol ismételget mindent. Remélem a B5-t is megismétlik, bár az első évadot lehet, hogy nem.
Hogy mennyire vagyok B5 rajongó? Mikor az uccsó rész ment, és felrobbantották a B5-t, könnyes lett a szemem.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Maso
csendes tag
Kire gondoltál? Nem vagyok annyira fanatikus, mint amennyire első pillantásra tűnhetek, csak nagyon nehéz megszerezni a részeket, már többen próbáltunk összefogni kb. 2-3 éve folyamatosan, zéró eredményességgel...
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha valakinek van Knight Rider, azt is szívesen veszem
-
Maso
csendes tag
Neked szólt, bocsi, csak a választ nem nagyon szoktam használni Ő is ST rajongó?? Bár ez egy együgyű kérdés volt...
-
Keitaro
addikt
válasz Alvin_ti4200 #33 üzenetére
Van egy fél sorozatnyi X-akták dvd rippem. Ha valaki megkímélne a többi összeszedegetésétől annak tudnék örülni
(jah azért neked írok, mert én is néznék Knight ridert de nem az az újat hanem az eredetit)
Meg láttam lehet már felénk kapni TwinPeakset. Anno sosem tudtam megnézni, és elég vegyes véleményeket hallottam róla. Most jó vagy rossz? -
Elrood
őstag
OFF
Recon, az aláírásodhoz pontosítás:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=19096
27-s hozzászólás.
OFF END.
Ahogy az aláíromból kitűnik, scifi rajongó vagyok. Persze nem az ultagagyi scifi filmekre gondolok.
Sorozatok: B5, ST, SG nagyon tetszenek.
Jóbarátok rulez.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
launcser
senior tag
kejtáró télapó
nekem van sliders
angolul
3 rész hiányzik az 5 sorozatból, de tomcsal összefogva már csak 1 talán, megigérte feltölt még 2-t
aránylag nézhető minőség, érthető nyelvezet
ami még van: összes tom&jerry, jaubarátok
al bundy gyűlik
összes x-akták asszemtütüü
-
JulWCZar
senior tag
Stargate SG-1 rulez!
http://www.csillagkapu.hu-ról megvan az összes rész, elfogadható ''minőségben'' (136 epizód, 3 GB), ráadásul Radunak hála minden csütörtökre kikerül a szerdán USAban vetített legújabb 7. évadi rész.
Még Goa'uld szótár is van:
Di`bro, das weiafei, doo`wa! -
Mazlee
aktív tag
Hi!
engem is érdekelnének sorozatok, de csak ha teljes.
pl.:
Looney Tunes
Rém rendes család
Dexter, Samurai Jack, powerpuff girls, Courage, Johnny Bravo, I am Weasel
ilyenek valakiknek?Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
Keitaro
addikt
Wow! Épp be akartam jönni megkérdezni van e valakinek legalább kazin Sliders Az aránylag nézhető minőség mit takar?
Egyébként jó hír. Úgy néz ki végre kiadják dvd-n. (úgyhogy dc...)
X-akták dvdrip? Mert akkor nem gyűjtök tovább elkezdek igen csak naaaaaagy boci szemeket mereszteni rád -
DarkFater
tag
Hali!
Beszállok én is! 1-2 ST filmem van DVD-rip minőségben.
Ezenkívül ST Enterprise-om van 1-2. évad MPG formátumban TV-ről eredeti angollal. Majdnem teljes csak 1-2 rész hiányzik, amit nem írtam ki CD-re, mert annyira sz** volt, hogy már nem bírtam.
Amúgy nekem is van egy haverom, akinek teljes gyűjteménye van ENT, VOY, DS-9-ból, TNG majdnem teljes, TOS hiányzik neki.
Sajnos félti és senkinek, semmikor semmit nem ad kölcsön még másolásra sem.
Mivel jóbarátom nekem egyszer ideadta iszonyatos sírás után
Jut eszembe! Ha valakinek kell az enterprise, akkor megkaphatja egy részét CD-n tőlem, mert nekem duplán van meg. Csak annyit kérek, hogy a nyers CD árat fizese ki nekem.Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
rog
addikt
monty python sorozat nincs meg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen