-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt a 10. topik, kellemes beszélgetést!
Archívum I.: [link]
Archívum II.: [link]
Archívum III.: [link]
Archívum IV.: [link]
Archívum V.: [link]
Archívum VI.: [link]
Archívum VII.: [link]
Archívum VIII.: [link]
Archívum IX.: [link]''A masszív offolás elkerülése érdekében szeretném felhívni a figyelmet a következő kapcsolódó témákra is, remélem mindenki megtalálja köztük a kedvére valót:
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja: [link]
- Lóerők harca – autós topik: [link]
- Autóápolás, karbantartás, fényezés: [link]
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat: [link]
- Benzinárak – mennyi bőrt lehet lehúzni egy emberről: [link]
- Alternatív üzemanyagok: [link]''
- Autó technika : [link][ Módosította: 7 ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
na jo akkor tegyuk le a szentencijat: az oto az japo:- )))
udv
neduddki
p.s. bocs kihagyhatlan volt:- )
mod: zoo8800: a megvilagoosas elott allok gyenge probalkozasa:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
ja es az igazi oto uzemanyaga kriogenH2 es allandomagnesu3faizus villanybizgentju hajcsa;- )
udv
neduddki
mod: Boxer001: Tamogatom zarhassuk:- )
Nezitek a Diskoverit? Szierra Koszvorsz 4x4
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
mokus1
addikt
Ken Block mellé beülnék Gymhanán egy köre vagy 2-re [link]
-
concret_hp
addikt
ilyen 2 üléses kisáruszállítóból (nem tudom, hogy hívják ezt a kategóriát, ami ilyen személyautó méret, de a hátulja csomagtér, mik a jobbak + használtba mi a max ami futott kilóméterben még meg szabad venni? tudom, hoyg attól függ meg stb, de nem sok fogalmam van a témáról, szóval vmi kiindulási alapot adhatnátok (500K-ba nagyon bele kéne férni)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
dízelracer
senior tag
válasz concret_hp #13 üzenetére
VW Caddy SDI?
-
Vesztor87
senior tag
Tiger.huhhhh (50193) :
Nem tudom meddig lenne használva az első kocsim, elképzelhető hogy az első gyerek érkezéséig, kb 4-6 évig. Azért kis autó mert nem akarok rá sokat költeni. Utána meg mondjuk vennénk egy Ceed kombit 1-2 évesen, vagy vadi újan -
AMD Power
titán
válasz dízelracer #14 üzenetére
Ez az igazi... egy jó kis szívó diesel.
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
.bableWes
őstag
Hello!
Egy 1997es, Mazda 626nak milyen alkatrész ellátottsága van kis hazánkban? Vagy úgy átlagba a mazdnáknak? Ha esetleg valakinek valami tapasztalata.
Rokontól vennénk meg. Tudjuk, hogy meg volt kímélve, karbantartva és nem azért adja el mert rossz, hanem mert kell az egyterü neki a negyedik gyerek miatt.
Japán autónk még nem volt, csak japán motoros és ott a motorral nem volt baj - 3 literes V6os Mitsu. motor -.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Lokids
addikt
Ezekben a toledokban nem volt gyárilag ESP? Műszakilag különböznek valamiben a leonoktól?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEM:
1 mert ez abszlut igassag
2 esmered a kettospont kotojel zarojel fukciojat?udv
neduddki
p.s. kivancsi voltam ki lesz az elso, Te nyerted:- )))
-
-
-
tomcsi23
veterán
Azért egy próbát megér. Mondjuk inkább felfelé szoktak "hazudni" a felszereltséget illetően, de hátha csak lemaradt a pipálgatáskor (nem lenne egyedi eset).
Mod: ha meg azt állítja az adatlap, hogy van benne, akkor is meg kell róla győződni, hogy valóban benne van-e, ill. működik. Ez persze nem csak ESP-re igaz.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
adalbert1
veterán
Egyenesági ajándékozásnál tényleg nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni?
Illetve ilyenkor az összes többi költség ugyanúgy él (eredetvizsga, új forgalmi és törzskönyv, KGFB)? -
neduddki
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz concret_hp #13 üzenetére
500K-ba könnyen belefér egy 2000 körüli Punto2 van, egyébként sokkal kevesebbért is lehet kapni, én is nézegettem, aztán csak a személyautó változata lett nyerő. Az 1.2-es, 60 lovas motorral nem ütve vágva 5 literrel elmegy mindenhová, és ha kell szedi is a lábát, de 6 liter fölé elég nehéz nyomni, 5.5 körül tuti megáll......
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz concret_hp #41 üzenetére
Én épp ekkorát kerestem, egy elég nagy kocsival jártam, csak sokat megyek, sokat kellett tankolni is bele. Néztem még G Astrát is, Ford Focus-t is, de erre a célra az is feleslegesen nagy lett volna, nagyobbak vannak, de kettőnknek ekkora méret tökéletesen elég, ez 4 *-os töréstesztű, modern formájú kiskocsi, ennyiért hasonló felszereltségűt (klíma, elektromos szervó, immo-s indításgátló, gyári centrál, elektromos ablakok, 2x légzsák, projektoros lámpa+ gyári ködlámpa stb.) és valóban megy neki 5 liter alatt is a fogyasztás. És a piacon van sok sok lehetőség az 1.2-es 60 lovastól kezdve az 1.9.es dízelig, sőt, az 1.8-as 130-lovas sport verzió is közel van az 500-as kategóriához. Ráadásul klíma nélkül, 2 személy+ teher verziók vannak 350-től felfelé... Én teljesen elégedett vagyok vele. Nem tudom, ide írtam-e, múlt hónap 9-én vettem, most valamivel több, mint 4500km van már benne, és hibátlanul működik, vegyes átlag 5.2 körül van. Hónap vége felé kerül majd bele a gáz is, akkor meg eljárogat 6.5 liter gázból. Pont 3.3 liter benzin, vagy 3.5 liter gázolaj ára.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Yushchenko
őstag
-
m3tr0
senior tag
válasz Yushchenko #48 üzenetére
Akkor lenne über befosás ha még dízel is lenne.
Ez kamu. -
aero.
veterán
válasz Yushchenko #48 üzenetére
Végül is ... ez olyan kevés, hogy már hihető.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Jack Hunter: Közösségi tér konfliktus
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- E-roller topik
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Reolink Argus 3 Ultra 4K IP kamera + Solar panel!
- AQARA Smart Wall Switch H1 (No Neutral, Double Rocker) - Okos villanykapcsoló
- Audi 16" Felni 2 szezonos Nyári Hankook gumival DOT0622
- Bachmayer evőeszköz készlet, kés készlet. 24 darabos
- CORY SPRINT Elektromos roller. 450W-os, motor 48V/16Ah, 25 km/h, max. hatótáv akár 70-80 km!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen