-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
MATEO6600
őstag
Egy kis on téma a felhúzáshoz:
Tegnap felhúztam, nem volt semmi gond.
Ma éreztem, hogy el van fáradva az alsó hátam. A szokásos érzés, amit minden felhúzás/hiperhajlítás után szoktam érezni, izomláz talán.
Időnként, mint most is, az alsóhátam egyik táján sokkal jobban érzem. Kitapogattam, és a bal oldali izomrész kicsit meg van dagadva, jobban "kiáll".
Minek hívják ezt? Nyugtassatok meg hogy nem gerincsérvnek, hanem valami izommal kapcsolatos tünetnek. -
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130354 üzenetére
elemelés a hivatalos fogás neve egyébként, de a vicc így adta ki
(#130360) MATEO6600: be van pukkanva az iliocostalis és a multifidus.
Don't fos, ha le tudsz hajolni, akkor nem lehet nagy gond. A gerincmerevítők lassan fejlődnek, hagyj nekik időt, hogy beérjék a többi izmot.
Egyébként a forma lehet még inkonzisztens vagy más aszimmetria probléma. Attól, hogy szimmetrikusan fogod a rudat, az emberi test és a mozgások még nem szimmetrikusak a legtöbb esetben. Legközelebb videózz hátulról és oldalról is[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MATEO6600
őstag
válasz goodboy007 #130366 üzenetére
na elmész a picsába rá kellett azért googliznom mert persze elhiszek minden ilyet.
-
Angel2014
addikt
válasz MATEO6600 #130368 üzenetére
Porckorongsèrv mèg lehet 😇 illetve csìpő izület kopàsa amièrt csìpőprotèzist szoktak beültetni...
Vittünk egy 700 kilós gèpet lèpcsőn gurtnival 4 en fordúlóban a súly teljesen ràmesett amikor lèptem na azóta mindig fàj ahol neked...olyan mintha a csìpő nem lenne a helyèn.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz MATEO6600 #130360 üzenetére
Nem hinném, hogy az lenne. Nekem tavaly télen úgy letapadt és becsomósodott a piriformisom, hogy kisugárzott lumbális részre is. Már temettem magam, hogy sérv, kész ennyi. Aztán masszőr kinyomkodta, fájt mint az állat, főleg amikor könyékkel benne, de helyrejött. Azóta több figyelmet fordítok a nyújtásra ezen a tájékon.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #130370 üzenetére
nekem is ott van gáz ahol Mate linkelt képen be van karikázva. Húzódik, fáj, ülni földön nem tudok, meg ha sokáig vezetek akkor alig bírok kiszállni. Mind a két alkarom gázos, szóval szeptemberben vmi masszőr vagy manuál terápia be fog játszani
Bulgáriában vagyunk elkapott persze vmi hasmenés. Tegnap elmentem edzeni azért délután, utána egy pálinka és egy lidl-s cornetto ment le, gondolom mennyi izmot építettem Aztán már csak próbáltam életben maradni. Mára talán kicsit jobb..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MATEO6600
őstag
Nekem szerencsére nem ennyire gázos, pár nap alatt elmúlik a dolog.
btw ma nekem is Bulgária-szindróma játszott be Teljesen random, hogy mikor híg a székletem, nem tudom mihez kötni... -
-
rwin5
őstag
válasz goodboy007 #130366 üzenetére
ha hipochonder 1 hét múlva "lesz" neki, ne aggódj
-
MATEO6600
őstag
válasz MATEO6600 #130360 üzenetére
Ha bárkit is érdekel ma elmentem orvoshoz, és nincs semmi nagyobb gond.
Letapadt izomzat.
Aki rendszeresen végez súlyzós edzést, annak rendszeresen (heti 1x), kéne járnia sportmasszőrhöz.
Ebből adódik is a kérdés:
Tud-e valaki ajánlani valami értelmes masszőrt Budapesten? -
Jim-X
őstag
válasz MATEO6600 #130381 üzenetére
En tudok egyet, igaz nem budapesti, de bent dolgozik a Szechenyi Gyogyfurdoben. Persze vallal privatban is. Asszonyt megkerdezem az elerhetosegerol es az arakrol ha erdekel!
szerk.: Amig mo-n laktunk addig jartam en is hozza (nem lakott messze tolunk) es kurva jol csinalta Felesegem egesz csaladja odajar mar lassan hozza, es meg sokan masok
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #130387 üzenetére
Szép a panel és a duguláselhárítós furgon, ilyen nincs mifelénk.
A busz is páratlan! Ha 158 lenne, azt mondanám, hogy páros.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
9400 csak zöldségre/gyümölcsre . Itt futottam össze vele egyszer. Illetve a mellette lévő sparban )
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest