Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szuszinho #158632 üzenetére
Szerintem nem fog...
Amúgy az a ritkább eset, hogy ha jönnek a problémák akkor összefüggést találnak az emberek a nyavalya és az életmód között. vagy találnak összefüggést de akkor sem változtatnak.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
David75
őstag
válasz szuszinho #158603 üzenetére
A legnagyobb baj ezzel a fogadd el magad úgy ahogy vagy dologgal, hogy én látom itt nyugaton ennek mi az eredménye hosszú távon. A brit lányok olyan borzasztóan szarul néznek ki, mintha egy picit se akarnának szépek lenni. Az egyetlen dolog amit tudnak csinálni, hogy felcsapnak 5kg sminket és keresnek egy szöget amelyikböl ha fotózzák magukat 46 filter után nem látszik, hogy 150 kilósak és akkor az mehet fel tinderre. Beszéltem sok korombeli(20-30) angol sráccal és mondják, hogy az elvárások viszont az egekben. A 200 ezres kisvárosban ahol lakom havi 1x ha látok egy szép lányt az is tuti, hogy lengyel, román, litván esetleg magyar.
Amúgy meg ebbe a topikbban mindenki tesz azért, hogy mégse nézzen ki olyan borzasztó szarul. Na most ha én időt, energiát pénzt ölök abba, hogy kinézzek valahogy akkor mégis, hogy tudnék tisztelni egy olyan csajt aki abszolut nem tesz semmit a külseje és egészsége érdekében. Persze nem kell mindenkinek bikini fitness modellnek lennie, de egy kis akármilyen sporttal meg kicsit értelmesebb táplálkozással hosszú távon már ki lehet nézni bőven elég jól nőként.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Apollyon
Korrektor
válasz szuszinho #158603 üzenetére
Vagy egyszerűen csak nem ez a standard, és ami eltér az átlagtól azt kivetik.
Régen úgy gondoltam, hogy azért nem bírja a legtöbb férfiember az izmos nőket, mert ők maguk kevésbé izmosak hozzá, és kellemetlenül érinti őket az aputestiség ténye.
De ma már szerintem csak szokatlan a valóban jó testű, kifogástalan nők látványa.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #157232 üzenetére
faxa. Az egyik előadó majdnem úgy néz ki mint aki már fogott súlyzót a kezébe. ja nem
persze tudom nem ez számít attól még tuti módszerük van arra, hogyan legyél izmos egészséges legyen jobb a sportteljesítményed, csak éppen nem alkalmazzák magukon
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
do3om
addikt
válasz szuszinho #154569 üzenetére
[link]
Nem is tudom, én azt hittem az ott tej, annak több az értelme is.
Szereti a macska így jól megitatod aztán irány a tányér szinte érzed majd a szőrét csócsálva a tejsavófehérjét a fogaid közt.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Apollyon
Korrektor
válasz szuszinho #154398 üzenetére
Márpedig a csipsz egy "élvezeti termék", mivel szinte semmilyen hasznos tápanyagot nem tartalmaz. Csoki úgyszintén, de én igazából nem értem, hogy mi azzal a baj, ha egy rendszeresen sportoló ember megevett egy zacskó csipszet? Pláne, hogy tisztában van a "következményeivel".
Amúgy meg ha egy évben 1-2 kezén meg tudja számolni az ember, hányszor eszik félre, akkor igenis elég nagy élvezetet tud jelenteni egy-egy zacskó csipsz vagy pizza vagy akármi.
Nyilván aki meg minden másnap azt eszi annak nem jelent már semmit.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #152108 üzenetére
A sznob attól lesz sznob, amikor nem bírja kussban csinálni, amiért rajong.
Engem nem zavar, ha valaki minden nap kiveri otthon a 400 ezres iphone X-re.
De amikor ezzel villog mások előtt, az a sznobság
Ugyanez a kávé.
Vegye, főzze, igya a drága KV-t, drága főzőben, drága csészéből, nem zavar, élvezze ki minden percét.De mikor valaki egy baráti társaságban vagy rendezvényen előadja kávé-gurmét, akkor megsimogatnám az arcát. Megsimogatnám vagy négyszer.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Apollyon
Korrektor
válasz szuszinho #152108 üzenetére
No offense, egyetértek amúgy a drágább kávé élvezetével, csak még nem fogom megfizetni, mert most hasznosabb dolgokra kell lóvé
Én az olcsóbb kávét is feketén iszom, mert csak a funkciója kell. Ha nagyon eleresztem magam, akkor viszont az ízélmény miatt rakok bele tejet meg nádcukrot.Majd ha lesz kávéfőző helyett kávégépünk, akkor a proletár segafredo meg lavazza kávékat is lecseréljük valami normálisabbra.
A sznobizmus egyébként nem feltétlenül pejoratív, legalábbis az én szótáram szerint ha kávéról van szó. Tea dettó, de annak önmagában van egy kulturális értéke a pozitív biológiai hatása miatt is.Amúgy a kávésznobizmusnak van egy másik véglete is, ami már tényleg negatív: a szarbucksozás
(#152109) aelod: hát, a kurvás példához nem tudok érdemben hozzászólni, de amúgy egy normálisabb kávézóban valóban előfordul néha rendesen lefőzött kávé is, csak ugye az fajlagosan nem nyerő.
Ja és a kapszulás kávé a halálom, azt kérlek ne, a környzetnek sem jó, de 1 fokkal még mindig jobb mint a szarbucks.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz szuszinho #152105 üzenetére
Attól, hogy az olcsó kávé is ellátja a fő funkcióját: koffein
Ahhoz, hogy a kávé egyébként ízesítés nélkül is finom legyen, és ne egy kortyra húzzam le az egészet, kell egy normális minőségű kávé, másrészt egy tisztességes kávégép ami normálisan el is készíti azt. Ez egy rakás pénz, csak kávézásra. Na ezért sznobizmus.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #152094 üzenetére
Én speciel sznobisztikából megbuknék
Sose érdekelt milyen és mennyibe kerül a kávé, csak hogy megtolja a vérnyomásom, mert alacsonyLidl-féle Bellarom 200grammos üveges granulált instant kávét iszom tejjel és tablettás édesítőszerrel
Ha árulnának kávét pezsgőtablettában, arra is vevő lennékHa még nem kaptak a sznobok szívinfarktust ennyitől, akkor tetézném azzal, hogy szoktam rendes kávét is inni, de csak akkor ha rendezvényen vagyok vagy megkínálnak, mert azért az mégis csak ingyen van.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #151650 üzenetére
ja mondjuk ilyen lestarpált fejem nekem is van ha ezzel el lehet adni valamit
igaz ez nyitott világ bár akkor se értem miért kell mindenkinek mindent megosztania De amúgy a reklámérték miatt is van problémám vele. Azért az némileg megadja az irányát bármilyen "bölcsességnek"
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz szuszinho #151650 üzenetére
Nagy öreg már az Illés Norbi. Mikor 2004 környékén kezdtem a gimit és rendesen elkezdtem a súlyzós edzéseket, ő már akkor is ott volt a színtéren, mint naturál testépítő szakértő. Még rovata is volt az azóta megszűnt tesztoszteron.hu-n.
Aztán haknizik azóta is.
Ki tudja, lehet majd egyszer mi is megérjük, hogy aelod fogja átvenni ezt a szerepet, ő fogkurválkodnia tápkieg gyártók marketing arcaként szerepelni -
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #151634 üzenetére
Abba nem feltétlenül megyek bele hogy amiket ír arról mi a véleményem, mert tudja a fene. Én nem vagyok az aki ki merné jelenteni bármilyen étkezési módszerről hogy ez a tuti minden mástól meg beteges porhüvely leszel annyi azonban mindenképpen érdekes, hogy más meg vega lesz és ugyanezeket a csodákat tapasztalja, szóval akkor illene eldönteni végre hogy a tojástól meg a csirkehústól, vagy a zabtól és rizstől ilyen nyomorúságos az életem...
Nekem hitelességi problémám van vele. Eddig eltelt tizensok évben a scitec szekerét tolva mindenhol mint naturál testépítő a különböző tápkiegek csodás hatásait ecsetelte, vagy legalábbis vele is adták el ezeket. Na most vagy az van hogy akkor is tudta, hogy a tejsavó halálos méreg csak lexarta mert jött a lóvé, vagy qrvára nem foglalkozott a dolog elméleti hátterével és csak most döbbent rá a tények tévhitek oldal és egy "biohacker" elmondása alapján ami megint megkérdőjelezi azt hogy bármit elhiggyek abból amit mond. Ráadásul ezt félmeztelenül (már aki belenézett a vidóba) teszi szóval ettől még qrva izmosak is leszünk. Ha ezeket egy 60kg-s szemüveges gyík mondaná mindenki hülyére röhögné magát, de az Illés még izmos is biztos igaza van ebben is.
Azán bármilyen okból vége a scitecnek, kiderül hogy minden xar, kivéve a Labonoir marhakollagénfehérje és a NPK marha (mondjuk napi 1 kg húst kapnék én is ugyanezt mondanám el egy vidóban, címem és telefonszámom privátban ) Elég napi 80 gramm fehérje meg 200 gramm zsír, a ch (legalábbis néhány tolerálhatót kivéve) minden baj okozója.
Ezeket amiket elmond amúgy 80%-ban 10 éve kapom minden oldaról ahova feliratkoztam. Klór, fluór, műanyag edényből szivárgó ösztrogén, emészthetetlen kazein meg mittomén. De annyi véleményem van azért ezekről (nem is konkréten amit Illés mond) hogy nagyrész bullshit pszeudosciencen alapuló félelemkeltés az alapjuk, amit semmiféle vagy nagyon szelektált tudományos kutatással támasztanak alá. természetesen nincs kizárva a chemtrail vonal, lehet azért nincsenek kutatások mert minden fogkrém fluoridot tartalmaz amit a boltban lehet kapni és nem akarják hogy kiderüljön a colgate meg akar ölni mindenkit.
-
-
Lacy6
senior tag
válasz szuszinho #150028 üzenetére
Nekem is ilyen van itthon.
Mondjuk én keverni szoktam csokis fehérjével.(#150033) EXA:
Meg kell nézni mi van írva a dobozára.
Olyat kell keresni ami hozzáadott cukrot és sót nem tartalmaz.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
aelod
veterán
válasz szuszinho #143901 üzenetére
Mérőpohár. Ráengeded a vizet kettőt hármat kavarsz rajta, leöntöd megcsinálod még 1x. Kész. Bele a rizsfőzőbe 15perc mikrozás. Deccit.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #143209 üzenetére
Az nem érdekel, mindenki tudja hogy az edzéselőtti már nem naturál, mert van benne színezék
-
aelod
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz szuszinho #141738 üzenetére
Ne vegyek levegőt mi?
Minden nyomógyakorlat előtt beszívom a levegőt az orromon ...és mikor tolom ki közben lassan fokozatosan engedem ki a levegőt a számon.
Véleményem ha úgy csinálnám a nyomógyakorlat előtt beszívom , és ameddig ki nem tolom addig feszítve bent tartom a levegőt így nagy nyomás nehezedik az érfalra és a szívre.
Olyan amikor a bokszolókat,vagy a karatésokat gyomron vágják edzésen..megfeszít és az ütés pillanatában kifújja a levegőt.
De ezt nem csak guggolásban használom,hanem mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz szuszinho #141731 üzenetére
A gyakorlat excentrikus fázisában szívjuk be a levegőt a koncentrikus fázisban pedig kilélegzünk (Vannak gyakorlatok ahol a fordított légzést alkalmazzuk). Viszont ha a hátadon van egy olyan súly akkor a kilégzés a guggolás koncentrikus fázisában nem éppen előnyös mivel könnyen sérülés lehet belőle. Nincs feszítve és levegővel telve a mellkas és nem tart "ellen" így a gerincnek. Én ha nagy súlyra megyek (pl 140 kiló) akkor belégzés squat, felállok és mikor még nem álltam fel teljesen akkor fújom ki a levegőt vagy akkor amikor felálltam a súllyal. Nem azt mondom, hogy ez jó technika mert semmit nem értek az erőemeléshez de azt vettem észre, hogy ha már akkor kifújom a levegőt miközben jövök fel akkor nem érzem magam biztonságban és könnyen be is szédülök vagy nem tartom a törzsem stabilan.
-
GeryFlash
veterán
válasz szuszinho #141561 üzenetére
Pár hete, de tavaly kb 3-4 hónapig ment ez, probléma nem volt, kilók mentek le szépen, izom stagnált kb egy (nekem) elfogadható szinten, tényleg nem éheztetem magam, azzal az anyagcserével amivel rendelkezem ez nem probléma Csak tényleg az érdekel, hogy így az évek óta megkövesedett a zsír a belemről ezzel osha nem fog lemenni? Tavalyról nehéz megállpítani, ott ugye mérleg szerinte ment le, izom maradt, és a mérőszalag szerint is ment le a hasam, de nem olyan mennyiségben mint szerettem volna. Nem tudom hogyha rendesen hasaztam volna emellé heti 3-4szer, akkor az segített volna.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #141425 üzenetére
nehezen értem meg, ha valakit beránt egy étkezési módszer (nálad ez a keto gondolom, vagy legalábbis nagyon alacsony ch) akkor miért kezd el szinte vallásos révületként működni a dolog?
Miért lenne hülye aki nem eszik? Lehet inkább azt a részét hiszi el az igazságnak, hogy a tojás meg általában a zsírok nem egészségesek, és ennek kb. ugyanannyi tudományos alapja van mint az ellenkezőjének...
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #141128 üzenetére
de ez ingyen van és ha nem ezt csinálom akkor dolgozni fogok azt meg nem szeretek
de annyiban javítok hogy persze családdal elmennék egy 5* os szállodába annak ellenére hogy már nem vonz a svédasztalért való küzdelem, de ennyi pénzből inkább egy hónapra elmegyek Bulgáriába egy apartmanba
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz szuszinho #140796 üzenetére
Mióta magyarázom nektek? Fontosabb a pihenő mint a súly...a súly majd jönni fog a pihenőidővel együtt .
Az Always Short Rest periods SUCK!
Csakúgy, mint a magasabb rep, az egyik dolog, amit biztos, hogy a tipikus testépítő rutinok rövidebb pihenőidő között készletek. Nem csak néhány gyakorlásra, de a legtöbbet, ha nem mindegyiket.Miért ez? Nos, azt hiszem, ez részben annak az érzését és érzését érinti. Minél rövidebbek a pihenőidők, annál jobb "szivattyú" lesz. Ez természetesen az izmok átmeneti megjelenését / megtapasztalását teszi lehetővé, amelyet sok szakadatlan ember az edzésük jeleként már dolgozik. De cuki.
De azért is van, mert van hite, hogy a rövidebb pihenőidők jobbak az izomépítésre, míg a hosszabb pihenőidők jobbak az erő növelésére. Bár ez nem teljesen hibás, nem teljesen helyes.
Igen, a halmazok közötti rövidebb pihenőidő (pl. 30-120 másodperc) pozitív szerepet játszik az anyagcsere-fáradtság kialakulásában, és ez olyan tényező, ami az izomnövekedés szempontjából fontos. Így a rövidebb pihenőidők valóban előnyösek az izomépítés szempontjából.
Azonban a rövidebb pihenőidők szopogatják a labdákat az erőt nyerni. Éppen ezért az erőforrásokra szakosodó emberek hosszabb pihenőidőt (pl. 3-5 perc) használnak a készletek között. Ez az ideális.
Most itt van a dolog. Míg a metabolikus fáradtság legit faktor, a progresszív túlterhelés mindig az 1. legitim tényező . Ez azt jelenti, hogy nem szabad kizárólag rövidebb pihenőidőt használni. Nem szabad kizárólag hosszabb pihenőidőt használni.
A lehető legjobb eredmények érdekében használjon mindkettő kombinációját, és szerezze be az egyes előnyöket.
A legjobb módja annak, hogy ezt megtehessem, az, hogy a nagy elsődleges összetevőket felvesszük - azok, amikért alacsonyabb ismétléseknél dolgozol - hosszabb pihenőidővel (2-3 perc). És a másodlagos tartozékot is felemeli - azok, amikért magasabbra repkedsz - rövidebb pihenőidővel (1-2 perc).
Most olyan szép kombinációt fogunk végrehajtani, ami optimális az anyagcsere-fáradtság kialakításához, és ami optimális a progresszív túlterhelés kialakításához. Eredményei megmutatják.
Macka : Ejj Macka fiam... beleállsz a 66 éves édesanyámba? Hívj fel ha bajod van velem , szívesen elküldöm a számom ne őt bántsd.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #140724 üzenetére
Még csak most nyújtotta be a pályázatot a csepeli BEHUGYOZhoz (Bevándorlási Hivatal Új Gyerekkoribarátoknak Országos Zrt. )
Majd eldöntik, hogy alkalmas-e csepelinek.
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz szuszinho #140447 üzenetére
Igaz, de feltételezhető, hogy az itt társalgó emberek 80%-a követ valamilyen értelmesebb étrendet, amiben ezek általában kerülve vannak.
Illetve itt konkrétan a szőlőcukorról volt szó, és annak az edzés utáni fogyasztásáról, ami valószínű rendszeres, akár heti 3-5 alkalom is lehet. -
-
válasz szuszinho #135274 üzenetére
Szeretnék én azért 200-at nyomni megállítás nélkül meg szélesen fogva, rövidebb úton is. Meg szerintem mindenki más is itt
Ha nem kamu a videója, akkor azért a sok f.szság ellenére csak be tudott mutatni egy komolyabb eredményt.Ja, tényleg, Angel, gazdagabb vagy már 200 ezerrel?
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130905 üzenetére
Rice (Oryza sativa L.) resistant starch and novel processing methods to increase resistant starch concentration
"Scientists have developed a new, simple way to cook rice that could cut the number of calories absorbed by the body by more than half"
Ha feleannyi kalóriát akarsz bevinni, akkor nem emészthetetlenné kell alakítani a rizs keményítőjét.
Ennél van sokkal egyszerűbb módszer is: feleannyi rizst kell enniNagyanyámék 80 éve olajon megpirított hagymán indították el a rizst. Minden szuszpendált vagy emulgeált zsír erősen csökkenti az étel glikémiás indexét, ehhez nem kell labor és doktori.
BundáskenyérMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz szuszinho #130902 üzenetére
Rizst, akár egy éjszakára is, be kell áztatni főzés előtt, és hűtött rizs formájában fogyasztva sokkal jobb az emészthető-nem emészthető keményítő aránya. Tisztított vaj, vagy ghí (ez nekünk nagyon bejött, már mindent ezzel készítünk).
Ezt én is hallottam inzulin rezisztensnek javallották.
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130902 üzenetére
Gyomorsavasítás/fertőtlenítés citromlé, gyömbér oké (már aki bírja az ízét)
Fermentált zöldségek?
erre azért nem fogadnék nagy tételben hogy több előnye van mint hátrányaAzt kifejtenéd, hogyan változik a rizs keményítőtartalma a hőmérséklet függvényében?
Mert a rizst meg tudom emészteni, de ezt így elsőre nem sikerültFélre ne értsd, nem vagyok ellene a reform táplálkozásnak
De mint biológus, nem tudom figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy megannyi iszonyatosan különböző földrajzi területen és szélsőséges körülményekhez adaptálódott életmóddal képes volt a Homo sapiens faj megvetni a lábát és 2 millió éven keresztül folyamatosan fejlődni, akkor miért pont a hűtött rizs vagy a sajt lenne a vízválasztó az egészséges és beteg ember között.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130884 üzenetére
És hogyan lehet egészségesen tartani a bélflórát?
Mert mint tudjuk, egy betegséget megelőzni érdemes, nem kezelni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130880 üzenetére
Pl. én figyelem
Miért kellene követnie egy egészséges felnőttnek az autista gyerekek kúráját?
A tanulmànyok csak arról írnak, hogy képes a kazomorfin bekerülni a véráramba, de keress a könyvböl olyan hivatkozást, ahol bizonyitották, hogy ép vér-agy / vér-liquor gát esetén el is tud jutni a köponti idegrendszeri opioid receptorokig.
A legtöbb tanulmány amire a könyvek és a média támaszkodik, rágcsálókisérleteken és sérült idegrendszerű embereken alapulnak.Cöolákia témában felütöm a volt témavezetőm dolgozatát, pont ebből írta a doktoriját.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz szuszinho #130877 üzenetére
Igazából monoton, és semmit nem okoz, nem kellemes mindig ilyeneket enni, de ez nem is erről szól. Kell a fehérje, és nem tudom csak húsokból megoldani
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #130877 üzenetére
kazomorfin egyébként
Dobj be egy humán alanyokon végzett dupla vak klinikai kutatást, hadd lássuk van-e szilárd alap a média hype mögöttMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gyuri860213
tag
válasz szuszinho #130854 üzenetére
Hol olvashatok olyat hogy rossz hatással van a tk. vércukorszintre? Már pár éve olvasgatok meg foglalkozom a témával de sehol nem találtam még arra utaló bizonyítékot hogy a tejes kiőrlésű cuccok rossz hatással lennének a vércukorra, pont fordítva. A benne lévő rostok lassítják a ch felszívódását emiatt nem vált ki hirtelen inzulin reakciót. vagy rosszul tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest