-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
válasz aelod #125502 üzenetére
Nem. Nem az Anabolikus szteroidok mellékhatásaitól haltak meg!
Sokkal inkább a rengeteg vízhajtó és vízelvonás következményeitől, fájdalomcsillapítók (Nubain) folyamatos és nagydózisú használatától, valamint az ösztrogének teljes hiánya következtében évek alatt kialakult károsodásoktól. Nézz utána annak a neten, hogy mit okoz az, ha egy férfi szervezettől teljesen megvonjuk az ösztrogéneket, és csak androgén hormonokkal tömjük......éveken át.
Hát megnyugtatlak, nem csak szikár tömeget....... -
fanti
addikt
válasz BÁ Nutrition #125498 üzenetére
Roni volt az első testépítő, akiről tudjá, hogy myostatin blokkoló génszekvenciákat is használt. Nem a sarki Biotekes boltban kapható tablettás blokkolót, hanem genetikailag előállított kísérleti szert.
-
Woodslave
félisten
na már csak a terem másik díszpéldánya a nagyöreg erőemelő hiányzott aki meztelenül lógó faxxal fürdés után ecseteli az öltözőben a sok hülyének, hogy az anabolikus szteroid pláne a szemes takarmány az amúgy egészséges mert ő is tízezressével szedte mégis a mája és faxa olyan mint egy húszévesé
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz fanti #125503 üzenetére
No offenz, tényleg nem bántani akarlak. Nekem aztán mindegy mit dobálsz magadba vagy szúrsz. Ez a te döntésed nem ítéllek el nem tisztem pláne akkor ha valódi teljesítmény is van a dopping mögött nem csak a f*szbukon meg instan való szelfizgetés.
De erről a témáról eszembe jut a volt munkatársam aki napjában 3x-4x is betépett. Nem kis adagokkal. Több mint 15 éve csinálja és eléggé meglátszik rajta. Na ő mindig kiállt a marihuána mellett, hogy az természetes dolog (értsd úgy, hogy nem laborban kotyvasztott cucc) és valójában nem drog hanem orvosság.
(#125505) Woodslave
Vizuális vagyok baszki.
(#125506) REIT
Azért mert a "férfiak" értsd ezalatt: illatfelhőben, indokolatlan izomtrikóban tapicskolós telefont és hátrafésült hajat felváltva simogatva közelében sincsenek a láb és a fenék edzésnek. Ezért.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
törölt tag
válasz aelod #125508 üzenetére
Én tegnap lábaztam életemben először, 3 gépnél is ráraktam 60 kilót amit engedetek, megcsináltam 10-ket a cérna lábaimmal aztán kész. Nem is fáj semmim. Nem tudom hogy kéne csinálni vagy h lesz-e értelme. Guggolásokat nem akarok súllyal csinálni, mert nem akarom szétcseszni a derekam.
[ Szerkesztve ]
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz aelod #125447 üzenetére
Te atyaég. Nem mondod komolyan, hogy egy agyon koxolt, egészségileg a végletekig hajszolt és károsodott testépítőt hozol fel példának magad mellé? kummantott kaja miatt nem fogy, vagy izmosodik az ember?
Tudod hány beszámolót láttam már arról, hogy tart mindent az illető, és mégsem fogy? Akkor elhozok egy példát, de persze fogalmad sem lesz a válaszról, mert még az alapvető hormonokkal és fogalmakkal sem vagy tisztában.
Miért híznak meg a terhes nők, és általában miért kell a terhességi diabéteszt szűrni? Miért nem tudnak utána lefogyni? Biztos, mert nem "tartják" a kalóriákat. Nagyon sokan szenvednek, mert IR-esek és mellé még ösztrogén dominanciájuk van, amiről megint csak fogalmad sincs. Miért van olyan ember, aki bármit megehet, mégsem hízik? A test simán szabályoz a hormonok által, -40%-tól egészen +80%-ig.
A fogyás hízás 3 hormonon múlik leginkább, de lehet még 2-t belevenni, ha akarunk. Vagy még többet.
-kortizol, glukagon, inzulin. Ez a 3 legfontosabb.
-szomatosztatin, grhelin, leptin. Ezek is sok mindent szabályoznak.És akkor nem említem a progeszteront, tesztoszteront, LH, FSH, prolaktin (ezek a 3 női hormon), tesztoszteront, ösztriadolt, DHEA+ DEAH-s. És még rengeteg van, pajzsmirigy hormonok, had ne soroljam.
Nem a kalórián van a lényeg, hanem ezeknek a hormonoknak a finoman összehangolt munkájáról, ami nagyon sérülékeny, és hamar borul. De nyilván ezt Te tudod, mert okos vagy, és izmos. Holott azt sem tudod mi a glikogén építés és lebontás.
Innentől fogva ne menjünk bele, mert nagyon rosszul fogsz kijönni. Fogadd el, hogy vajmi kevés amit tudsz, és örülj neki, hogy izmos lettél. De egészséges is vagy mellé?
Elme irányít, igen. De hiába akarod vezetni a kocsit, ha nincs benne benzin. Ha valakinek összeomlik az anyagcseréje, akkor hiába "elmélkedik". Ez egy nagyon szépen elterjedt dogma, miszerint csak a kalória számít. Persze...
Majd ha tudod, hogy mi köze a CBG-nek a TBG-hez, akkor majd tudunk beszélgetni. Addig is nem nekem viszlát.
-
aelod
veterán
válasz Csak1valaki #125517 üzenetére
Dobd el az orvosi kézikönyvet Dokikám mert nem jött át a lényeg. Te megint állítottál valamit ami nem igaz. Márpedig, hogy doppingszert használnék. Erre írtam a predátoros példát, hogy az akaratomnak és a kitartásomnak köszönhető a jelenlegi fizikumom (ami olyan amilyen) nem pedig a doppingnak. Így már érted?
Tudod hány beszámolót láttam már arról, hogy tart mindent az illető, és mégsem fogy?
Én is láttam párat. Egészséges átlag formásodni izmosodni vágyó emberek beállított étrenddel és edzéstervvel még mindig a nagy többségében a be nem tartott étrend és az elkummantott edzések miatt nem hozzák a várt eredményt. Nem azt állítottam, hogy nem lehet egészségügyi probléma a háttérben.
Elme irányít, igen. De hiába akarod vezetni a kocsit, ha nincs benne benzin. Ha valakinek összeomlik az anyagcseréje, akkor hiába "elmélkedik". Ez egy nagyon szépen elterjedt dogma, miszerint csak a kalória számít. Persze...
Ki beszélt itt a kalóriákról?
[ Szerkesztve ]
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz aelod #125520 üzenetére
Az, hogy igaz-e, azt csak Te tudhatod, senki más.
Csak annyit írtam, hogy nagyon nagyon szerencsés vagy, vagy használsz valamit. válogasd ki, melyik az igaz.
Én értem mit írsz, eddig is értettem, csak annyit szántam válaszként, hogy az akarat huszadrangú, ha a rendszer csorbát szenved, akkor izom helyett zsír lesz, és fogyás helyett stagnálás/vagy hízás.
Különösen a nőknél gyakori, és hidd el...több rosszat láttam mint Te.
És Angel részéről csak annyit jegyeznék meg, hogy szép teljesítmény a hirtelen fogyás, de nem biztos, hogy jót is tesz.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Csak1valaki #125524 üzenetére
Félre ne érts mivel ezzel teljes mértékben egyet értek. Van a teremben egy középkorú túlsúlyos fószer aki IR-es és pajzsmirigy alul működése van. De jó úton járhat mert elindult nála a fogyás.
Viszont én nagyon nehezen szedek magamra tömeget. Ez miért lehet? Télen a tömegelés alatt több mint 4e kalórát vittem be és persze volt benne bőven félrekajázás is mégsem tudtam 83 kilónál feljebb menni. Erőben fejlődés volt nyilván. Zsírosodásnak jelét viszont nem láttam magamon. Persze vizesedtem stb. de nem volt seggesedés vagy hájasodás deréktájékon.
(#125525) Jim-X
Ha szereted a hasonló témájú filmeket akkor igen érdemes megnézni. Jól játszik benne a srác.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azt a kurva, mi történt itt este, amíg nem voltam? Jött egy koksz szakértő?
fanti, ahogy mondtad is, ezeket roborálásra fejlesztették ki. Szerinted egészséges embereket kell roborálni? Algopyrint se szedsz minden nap 3x dózisban. Nem biztos, hogy jót tenne. Pedig, amikor beteg vagy jól jön.
Először azt hittem troll, aztán látom, hogy 2002-es reg... durva. Meg ezek a nevek, Frank Zane, Markus Rühl.... Olyan 2003-as nosztalgia megcsapott, hogy ihajj Mikor edzeni kezdtem akkor voltak ezek emlegetve utoljára (pedig sok közülük már akkor is csak történelem volt).(#125517) Csak1valaki
Figyelj, én elhiszem, hogy te nagyon vágod ezt az orvosi témát, mert orvostanhallgató vagy vagy orvos vagy csak elolvastad az 1000 oldalas anatómia könyvet, mert sokáig beteg voltál és érdekelt. De ne ess abba a hibába, hogy ettől azt hiszed, hogy mindenhez értesz. Amikről te beszélsz, csak az egyik oldala az edzésnek. Amiről pedig itt szó szokott lenni az a másik.
Neked fogalmad sincs arról, hogy milyen kitartóan edzeni, hogy amikor vért hugyozol, meg gyűlölöd minden porcikáddal, akkor is lemész és olyan intenzitással edzel, mintha az életed múlna rajta, mert tudod, hogy ez fog eredményt hozni. És egyébként nem is feltétlenül szükségesek azok az ismeretek a gyúráshoz, amiket te emlegetsz. Ahogy ahhoz sem kell mérnöknek meg autószerelőnek lenni, hogy vezess. Nem ismered az edzés pszichológiáját, pedig ez talán a legfontosabb ebben a sportban.
Persze a legjobb, ha az embernek megvannak az edzés irányú ismeretei és tapasztalatai meg az orvosi irányúak is, csak ez a metszet elég ritka.
Én elhiszem, hogy te sok olyat láttál, akiknek orvosi problémák miatt nem ment a fogyás, mert orvoshoz nyilván csak olyan megy, akinek baja van, ott meg csak ilyenek látni. Mi meg kondiba járunk, oda meg mindenki jár, és hidd el, hogy a fegyelem hiánya okozza nagyobbrészt azt, hogy nem tudnak fogyni meg minőségben hízni, nem a hormonok.(#125510) aelod
Ezzel msot elismerted, hogy kogszolsz?[ Szerkesztve ]
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz Woodslave #125505 üzenetére
Teljesen egyetértek. Most kivételesen.
Ezeket a gyógyszereket beteg embereknek fejlesztették ki, akiknek halálos problémájuk is lehet. És ezeket kapkodják be. A máj egy dolog, az sem túl jó.
Az előző hsz-ben említettem a pár hormont, ezekből ha 1 is hiányzik, vagy kevés, akkor borul minden.
Láttam pár lelettel igazolt enzim és hormon eltérést, ami a szteroid használat miatt következett be, és nem mondanám, hogy szívmelengető volt. Teljes káosz lesz tőle az endokrin rendszerben.
De ettől függetlenül, nyugodtan lehet szedni, sőt engedélyezni kellene.
Husarf: Mi meg kondiba járunk, oda meg mindenki jár, és hidd el, hogy a fegyelem hiánya okozza nagyobbrészt azt, hogy nem tudnak fogyni meg minőségben hízni, nem a hormonok. Egy jó inzulin érzékenységű ember fogy és izmosodik egyszerre. Ezt vedd tudomásul, pont.
Tudom milyen a másik oldal, hidd el. Edzettem is. És most is.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Woodslave #125505 üzenetére
Nézd, én a gyulai Atlasban edzek már 27 éve. Tudod, ez egy erőemelő terem elsősorban, Lovász György az alapítója, aki hétszeres erőemelő világbajnok. Mostanra 70 éves lett már, de azért még így is nyom 170kg-ot, és guggol 240-et. Olyan emberek nőttek itt föl, és edzettek, mint pl. Ficzere Tomi, vagy Földi Attila, akik európa bajnokok voltak, és pl. Ficzere Tomi 81kg-osan guggolt 300kg-ba kettőt vízszint alá.
És most jöjjön akkor a te stílusodban a válaszom második része.
Gondolom lehetsz legalább 75 kilós, (szép nagy tömeget építettél fel), és erős is vagy a magad 60kg-os seggemelős-pattintós fekvenyomásával. És már guggoltál 70 kilóval is egyszer, ami valójában egy szánalmas rogyasztás volt, és be is került a duplakerekes IFA féknyom a gatyádba utána, de te vagy a "mr. egózsák, odamondogatok mindenkinek a topikban faszagyerek", akinek a budilehúzó vastagságú karja -ő úgy érzi legalább is- feljogosítja véleményalkotásra.
Meghívlak Gyulára, gyere el, és edzünk együtt egy három órás edzést, még a napi jegyedet is kifizetem.Utána (már ha nem a mentő visz el az első félórában) elmagyarázhatod az öltözőben pucéran, a lógó kis pöcsöddel, hogy miért vagy ilyen kibaszott nagypofájú köcsög, mi a fasztól vagy ilyen gyenge szar, és mitől vagy annyira vékony, hogy átérződik rajtad a szarszag.
Írj privit ha felkeltettem az érdeklődésedet egy jó Atlaszos edzés iránt, ott megbeszéljük a részleteket.
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz aelod #125526 üzenetére
Pajzsmirigy alulműködéssel kicsit nehéz a fogyás, de beindult, akkor jó úton jár. De gyakran aki pm alulműködéses, az a fogyással egy idő rosszabbul jár, mert hízni fog, és nehezebb helyzetbe kerül.
174 cm vagy és ehhez 5% tzs-al max 74-75 kg lehetsz. Naturban, de ezt már Wood is említette sokszor.
-
Jim-X
őstag
Alakul a pentek is
A játék az nem játék!
-
fanti
addikt
válasz HussarF #125527 üzenetére
Roborálásra.
Tudod, hogy mi az? Öreg emberek erősítése, vagy műtéten átesett fiatalok-öregek talpraállítása.
Szerinted a Nerobolt, a Retabolilt minek használták a Magyar gyógyászatban 1965-től 1993-ig?
És tudod, hogy most mit adnak helyette? Elküldenek a sarki DM-be, hogy vegyél Nonit, meg a többi hasztalan rakás szart. Mert ugye egy hormonhiányos állapotot szerinted mi a fasszal lehet helyreállítani? Salátával meg ginzengteával?
Szerinted a Gerovit kapszulába szórakozásból tettek 0.5mg methandienont csak azért, mert épp sok volt a raktárban felhalmozódva, és akkor ugyan tegyünk már bele hormont is a vitaminok mellé?! -
aelod
veterán
válasz Csak1valaki #125530 üzenetére
Nem tudom hány % a testzsírom, csak valamilyen isteni szikra jött, hogy jól be akarok tömegelni az se baj ha zsírosan de 90kg akartam lenni. Nem ment. Ezért kérdeztelek, hogy mitől lehetett.
(#125529) fanti
és mitől vagy annyira vékony, hogy átérződik rajtad a szarszag.
Ezen a beszóláson besírtam. Nem hallottam még.
[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
válasz fanti #125494 üzenetére
Ezt TE sem gondolod komolyan, hogy ez az indiai szemét eredeti ugyanolyan fos UG gyártó mint a többi, ráadásul az összes termékével bukott a teszten még a fele hatóanyag sincs bennük mint kéne. Eredeti cucc nem nagyon van már semmiből, ez csak a dílerek szó használata, hogy jó drágán eladják a portékáikat.
Ha valaha használtál volna nerobolt akkor nem írnál ilyeneket. A naposim is alul dózisolt volt de jóval többet ütött mint a mai szarok. Ezért van az hogy, mint írtad elmennek 25ml heti injekciókig valaki még többig és igazából semmi baja nem lesz. Parabolánból heti 3 injekciótól annak idején vért hugyoztak az emberek most meg a trenbolont szinte isszák és semmi. Nem azt mondom hogy nem lehet venni jó cuccot de olyat mint ami megközelíti a régi patikai szintet el kell felejteni.Sajnos. -
Woodslave
félisten
válasz fanti #125529 üzenetére
akkor most hogy ilyen jól kiismertük egymást, azt kell mondanom köszönöm az meghívást de nem keltette fel az érdeklődésemet
de jól leírtad ez el kell ismerni, tetszett
de ugye ez az aggresszió nem a roborálás mellékhatása?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
lol mi megy itt
aktualis:
"az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aelod
veterán
(#125511) REIT
Ott a lábtoló, hack guggoló, kitörések ezernyi módja van erősíteni a lábat.
(#125536) Woodslave
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Csak1valaki #125528 üzenetére
Na, csak a miheztartás végett.
Én a Pándy Kálmán Megyei Kórházban dolgoztam 17 évet infósként. Rengeteg orvos barátom van, akikkel konzultálhattam, de a többségük nem ért semmilyen szinten az Anabolikus Szteroidokhoz. Hogy miért nem? Azért, mert már húsz éve NINCS meg ez a gyógyszercsoport a Magyar gyógyszer repertoárban, ezért nem is ismerik egyáltalán.
Viszont a legjobb barátom a megyei endokrinológus főorvos, aki a maga hatvan évével és szakmai tapasztalatával igen sok hasznos tanáccsal látott el számos beszélgetésünk alkalmával.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem bátorít a szteroidok használatára, de reális és tárgyilagos véleményével igenis kiáll amellett, hogy ez egy rendkívül jól használható gyógyszercsoport volt, és igenis komoly helye lenne a gyógyászatban, számos vérszegénység, hormonhiányos állapot, izomsorvadás, endokrin betegségek, és roborálás céljából.Más.
Aki kicsit ért hozzá (mondjuk itt jó kevesen vannak) az tudja, hogy a testünk milyen alapanyagból állítja elő a hormonokat.
Találóskérdés!!!
De segítek, a megfejtés : koleszterin!
És mi történt az elmúlt 25 évben?
Az, hogy leszorították a koleszterin felső értékét a béka segge alá. Csak nekem négy munkatársam szedett koleszterinszint csökkentő gyógyszert, mindannyian 35év alattiak.
Mi következik ebből?
Hát csak annyi, hogy így szinte mindenkinek fel lehet írni a koleszterin csökkentő gyógyszereket, amik amellett, hogy jó drágák is, igen sok mellékhatással rendelkeznek.
De mi a fő mellékhatásuk?
Hát az, ami a betegtájékoztatón nem szerepel.
Nevezetesen, ha jól lecsökkentjük a hormontermelés alapanyagául szolgáló koleszterin szintet, akkor pár év alatt egy fiatal szervezet esetén is igen komoly hormonhiányos állapotot lehet előidézni.
HORMONHIÁNYOS ÁLLAPOTOT.
És ha ez megvan, akkor jupéjjjjjj, jöhet az impotencia, a depresszió, az elhízás, vagy épp a kóros soványság, terméketlenség, stb.....
Nem tudom, tiszta Nektek így a képlet?
És mit tudunk adni a hormonhiányos állapotra?
Semmit!
Mert tagadjuk, hogy Pisti a hormonhiánytól depis, áááááá lófaszt, járjon inkább pszichiátriára, és ott tömjük belé a sok SSRI antidepit és benzodiazepint. Pedig elég lenne ha abbahagyatnánk szerencsétlen hülyével a koleszterincsökkentőt. Vagy Józsi nemzőképtelen? Nahát! Miért? Legyen többet a friss levegőn, hordjon laza alsóneműt, meg szedje a gyógyszerét, amit az endokrinológián, vagy az andrológián felírnak, hátha....
Ja, vagy az úgy nem üzlet az egészségiparnak?
Hát nem nagyon!
Egy betegséget nem meggyógyítani kell, hanem kezelni évekig. Hiszen abban van a lóvé nem? No nem a betegnek, inkább az orvosnak, a gyógyszergyártónak, az orvoslátogató-gyógyszerügynök is a TE nyomorodból megy Hawai továbbképzésre minden télen kétszer. -
addikt
válasz fanti #125532 üzenetére
Akkor szépen lassan olvasd el megint azt, amit először írtam. Egészséges, fiatal embert minek akarsz roborálni? Te most idejöttél és kb. azt mondtad, hogy a koksz veszélytelen, bátran tolja mindenki. Nincs azzal semmi probléma, hogy ezek gyógyszerek. Volt egyszer egy barátom, ő mondta volt, hogy a szteroidok gyógyszerek, a gyógyszereket meg azért csinálják, hogy egészségesek legyünk, szóval minél több szteroidot szedsz, annál egészségesebb legyél (kb. ezt írta Wood is, tőlem szedte ). Csak ez a barátom ezt viccből mondta, te meg úgy tűnik, hogy komolyan gondolod. Ha megmondanád, hogy hol lehet jó cuccot szerezni, esetleg lenne értelme annak, hogy idejöttél észt osztani, de így elég felesleges.
-
aelod
veterán
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz aelod #125533 üzenetére
Mitől? Azt senki nem tudja megmondani Neked, csak a véred. Sok oka lehet, lehet simán jó a genetikád, és a bevitt kalória elég anélkül, hogy zsírosodást okozna. Ez lehet pajzsmirigy túlműködés is, nem lehet tudni. Csak a véred mondja meg. Nem vagyok Gyurcsok, hiába hisztek annak.
-
aelod
veterán
válasz Csak1valaki #125544 üzenetére
Lehet genetika, lehet pm túlműködés. Apámnál ugyan ez van. 193 cm és alsó hangon 80 kiló. Most szülinapján néztem direkt mit evett egy nap. Hát ha nem volt 5-6e kalória amit benyomott akkor egy sem. Én meg ott méricskélem a 200g ch-mat
Lehet nyáron csináltatok majd egy vérképet meg minden szart.
(#125545) kk831228
Na de melyikünk Bruce Banner?
[ Szerkesztve ]
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz fanti #125540 üzenetére
Na, végre valaki, aki ért hozzá.
Jól mondod, minden szteroid hormon koleszterinből lesz, p450 hasítja az elsőt belőle, pregnenolon lesz belőle, aztán a többi szteroid hormon.
teljesen igazat adok Neked, abban amit írtál.
De ne felejtsd el, hogy a máj csinálja a koleszterin 3/4-ét ami a vérben kering, táplálkozással kevés jut be. Annyira kórósan alacsony nem lehet, hogy probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest