Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ez mind szép és jó, de inkább a következő trilógiával foglalkozhatnának. És lehetőleg ne olyan legyen, mint a nemrég kiadott Dragon Age Veilguard, mert akkor összeakad a bajszunk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Apollyon
Korrektor
Az első Mass Effect játék számomra hangulatilag és sztorilag is top tier, replacing your life kategória.
De az elmúlt évtized filmes-játékos termése után szinte garantált, hogy ez a ME film is valami vállalhatatlan woke szemét lesz.
A játékot meg felejtsék el, ez már nem az a gárda, aki a régi ME szériát is alkotta. Remélhetőleg a mostani súlyos buktájuk után lehúzzák a rolót.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
markknight
veterán
Elképzelem ahogy Shepard száguldozik egy scifi városban, nyom egy kövér gázt, aztán nitró majd leugrat és két helikoptert összeütköztet amik felrobbannak és egy egy olyan láncreakciót idéz elő, hogy a közelben található épületekről lepattannak az üvegek
-
nubreed
veterán
A játékot meg felejtsék el,
Így van, az ex Bioware -es csapat (egy része), akik dolgoztak a Mass Effecten, most az Exoduson dolgoznak. [link] Az új Mass Effect helyett, inkább erre fókuszáljatok.
Ez a projekt vizuálisan annyira brutálisan jól néz ki, hogy arra nincsenek szavak. Remélem nagyon, hogy minden más szempontból is egy top tier játék lesz.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
addikt
Félve nyitottam le és olvastam el a cikket, de egyből megnyugodtam amikor láttam, hogy a Halálos Iramban írója van a projekten. \o/
Nagyon féltem attól, hogy azt a mihaszna retkes Drew Karpyshyn-t hozzák, pfhuu nagy megkönnyebbülés ez!
/shttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Gothmog
senior tag
Nagyon féltem attól, hogy azt a mihaszna retkes Drew Karpyshyn-t hozzák...
Szerintem valakit valakivel összetévesztettél... Az ugye megvan, hogy Drew Karpyshyn az az ember, aki a KotOR1-nek és a Mass Effect 1-2-nek volt a vezető történetírója, de pl. a Jade Empire történetében is vastagon benne volt a keze? Magyarán pont azokban a Bioware alkotásokban, ahol sikerült emlékezetes, minőségi, nem egyszer áll leejtős fordulatot is rejtő (szvsz a KotOR1 és a Jade Empire is tartalmazott ilyen "aztak*rvaanyját az emberből kihozó, durva fordulatot) történetet kreálni.
Nekem úgy rémlik, hogy a Mass Effect 3 készítése táján ment el a Bioware-től, és ott javarészt nem is az ő eredeti ötletei valósultak meg végül. (Ő mintha a sötét anyaggal akart volna több mindent kezdeni, ami a második részben még csak pedzegetve jön elő a játékban.)
Egyébként jelenleg a fejlesztés alatt álló (rajta kívül más egykori vezető Bioware arco(ka)t is magába foglaló Exodus fő történetírójaként dolgozik. Szerintem elég kb. 5-10 percnyit utánaolvasgatni, hogy mi készül ott (történet szintjén is): kb. már most körberöhög mindent (pl. ME: Androméda vagy az új DA), amit a Bioware a távozása óta le tudott tenni az asztalra.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Gothmog
senior tag
Bakker, elsiklott a figyelmem.
Nálam szerepjáték fronton Chris Avellone (Planescape: Torment) és a Drew Karpyshyn (fentebb példák tőle) a két kedvenc "történetszövőm", úgyhogy megláttam az ominózus, a hsz-emben beidézett mondatot, és már gépeltem is...Endure. In enduring, grow strong.
-
Gothmog
senior tag
-
Nekem anno sajnos kimaradt aztan a remastered valtozattal jatszottam. Hiaba volt jo a sztori, meg latszott a jatekon hogy anno ez oriasit uthetett de sajnos annyira ingerszegeny volt a jatek es a harcok is olyan bugyutak voltak hogy a masodik resznel elengedtem. Kar erte.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Apollyon
Korrektor
Hű erről az Exodusról még nem hallottam, ez tényleg nagyon klassznak tűnik! Már maga a logó dizájn is ME vibeokat éreztet. Nagyon úgy néz ki, hogy itt is valami ME1-hez hasonló atom sztori lesz.
A Mass Effect egyébként nekem úgy a 2. résszel (talán nagy engedménnyel a 3.-kal) lezárult, az Andromédával már soha nem is foglalkoztam és nem is fogok, de ahogy láttam az értékeléseit, semmit nem hagytam ki.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Az első rész egyébként egy 2007-es játék, szóval nem kell egy mai szintet várni tőle. Már akkor is inkább történet orientált volt némi lövöldével. Az RPG részét annyira nem dolgozták ki, de nem is az vitte a játékot a hátán, hanem a sztori és a karakterek.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Televan74
nagyúr
Lesz benne hosszú percegik tartó Mako jelenet?
Egy mozifilmes változatot nem tudom mennyire enné meg a mai közönség, én élvezném egy jó szereplő gárdával. Mondjuk mire kijönne a harmadik rész lehet megünnepelném a 60. születésnapomat is.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
Apollyon
Korrektor
Bizony.
Bár nem játék, a Foundation sorozatot meg az Apple csinálta. Az Alapítvány könyvekben lévő két fehér férfi szereplőt sikerült két fekete bőrű lányra cserélni, akik úgy igazából csak egymásnak picsogtak 2 évadon keresztül, de a főgonoszok legalább valamennyire kidolgozott karakterek lettek.
Ellenben az Expanse sorozat utolsó pár évadja is Amazon, és mint könyvadaptáció, elég jól sikerült.A ME játékoknál viszont románc is akadt idegen fajok között, 3. részben már azonos nem esetén is, szóval nem sejtek túl sok jót a sorozattal kapcsolatban.
ME sorozat trailert ha lesz megnézem, nem lepődök majd meg ha valami retardált bohózat lesz, az esetlegesen készülő "Bioware" játék meg instaskip a legutóbbi "munkásságuk" eredménye után.
-
cucka
addikt
3. részben már azonos nem esetén is
Vicces, mert már igazából az 1. részben is volt meleg kapcsolatra lehetőség, Kaidan-al.
Csak ő meg akkora unalmas nulla karakter volt, hogy mindenki őt küldte el meghalni a Virmire küldetésben, és inkább a szexi űrrasszista katonalány Ashley-t választotta.
(Én is így voltam vele, utólag olvastam, hogy amúgy ő a meleg karakter )Foundation - Ott az van, hogy a forrásanyagban nincsenek igazán karakterek, és aki van, az is csak ideiglenesen, mert több ezer évet ölel fel a sztori. Ebből így nem lehet élvezhető filmet vagy sorozatot csinálni. Szóval muszáj volt nekik az Alapítvány alapján saját sztorit írni, ami többnyire penetránsan rossszul sikerült. Kivétel a császár + Demerzel sztorija, az szerintem kifejezetten jó lett. Ja és a sorozat látványvilága 10 pontos, abban nincs hiba.
Szóval ott a legkisebb baj, hogy 2 fekete lány játssza a főszerepeket, engem pont ez a része nem zavart, inkább minden más amit írtam. Ha fehér férfi színészek lennének, akkor is pont ugyanilyen szar lenne.
Expanse nekem is tetszett, illetve játék adaptációban az Arcane 1. szezon abszolut 10 pontos hibátlan alkotás. Most jön a 2. évad, remélem, nem rontják el.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Azert ha az iro referenciaja a Halalos Iramban 9, az nem iger sok jot...
https://www.coreinfinity.tech
-
BoneDragon
veterán
Az összes létező cigányátok szálljon a Bioware/EA jelenlegi és jövőbeli csapataira...
[ Szerkesztve ]
-
-
A Molyember
tag
Kaidannel nem volt lehetoseged meleg romancra az elso reszben, ott meg hetero karakter volt. A 3. reszben valtoztattak ezt meg, nem valami kovetkezetes modon. Liaraval kevered szerintem, akit meg lehetett kornyekezni noi es ferfi karakterrel is.
A cikkhez meg, engem mar elveszitettek az Andromedaval. Ilyen dogunalmas wall of texteket meg eletemben nem olvastam, mint abban a jatekban. Felenel le is raktam. Semmi bizodalmam nincs mar ebben a franchiseban.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Igen, ráadásul ebből már mutattak is valamit, a következő Mass Effect-ből pedig még mindig semmi, pedig már régóta lehet tudni, hogy készül. Nyilván, eddig a Dragon Age-en dolgoztak, ami nem lett épp olyan, mint reméltem, de majd egyszer kipróbálom, mielőtt véleményt alkotok róla, és ha tetszik, csak akkor veszem meg, majd később, egy akció keretén belül.
Az összes Dragon Age megvan és végig is játszottam őket, az Origins-t minimum ezerszer, de kivittem a DA2-t DLC-vel és az Inquisition-t is, bár utóbbit előbb torrentről húztam le, és csak akkor vettem meg, miután kiadták belőle a GOTY kiadást. Nekem speciel az sem volt olyan rossz, bár kétségtelen, hogy az Origins-nek a nyomdokaiba sem ér, viszont a DA2-től fényévekkel jobb lett.
Visszatérve a Mass Effect-re: Annyit már én is látok az Exodus kapcsán, hogy nagyon jónak ígérkezik, ha hozza a Mass Effect hangulatát - amire a bemutatók alapján minden esély megvan -, akkor lehet olyan epikus játék belőle, mint a Mass Effect volt. Az pedig, hogy a valódi ME folytatás milyen lesz, majd kiderül, én azért kíváncsi leszek rá, hiszen a kedvenc karaktereim már nagyon hiányoznak.
Viszont az LMBTQ-t kizárólag női főhős és Asari esetén nyelem le, férfi karakterrel nőkön kívül szóba sem jöhet ilyesmi, mert ha erőltetik, ki fogok ábrándulni belőle. Az Inquisition-ben sem tetszett, hogy Dorian-t alig bírtam lekoptatni magamról, annyira nyomult férfi karakteremre, de szerencsére végül leszállt rólam, mikor már egy olyan lehetőségre vártam, hogy mikor lehet végre elzavarni, vagy agyoncsapni...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Montanaxy
aktív tag
Egyetértek, a jelen Biowaret kb csak bezárni érdemes. Az utolsó komoly arcok is elhagyták őket a Dragon Age Inquisition után, az még azért igen korrekt lett. Na de azóta mit fostak ki magukból... Anthem...ME:Andromeda....Veilguard...
Az Exodust nem ismertem, köszi a linkeket!!
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Én annak örülnék ha a főszereplő a sorozatban nő Shepard lenne,én azzal szeretek játszani.
Egyszer vittem végig pasassal,de nem jött be.
Az eredeti mass effect 1-2-vel is játszottam,a hármat sosem játszottam ki,mert vacak volt a vége.
Az első résszel rengeteg bajom volt,hiába volt meg originen és lemezesen is,atom bugos volt és végül nem eredetivel játszottam ki.
Másodikat is szerettem,de a legendary edition-t nagyon szeretem.Igaz a hármat sosem játszottam végig eredeti befejezéssel,a legendaryhoz van fent két modom ami a három végét teljesen átalakítja.
Így már szerethető.
Viszont annak nem örülök hogy olyan selejtes szutyok mint a halálos fingramban írója dolgozik rajta.
Általában ha valamelyik idióta a halálos iramban filmekből valami másba belenyúl annak a vége valami nagyon rossz.
Star trek-et is elcseszte az a rohadék,hogy rohadna le a némi szerve.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sajnos most ráálltak erre, megint hogy lesz nézőközönsége, és a játékweboldalak is hypeolják, így tökmindegy milyen a színvonala, ki tudják számolni előre hogy így is mindenképp hányan nézik meg, amiből meglesz a bevétel. Jóra megcsinálni az meg lutri a tehetségnek nincs mértékegysége, így nem kalkulálható.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
kwzatz
őstag
"De az elmúlt évtized filmes-játékos termése után szinte garantált, hogy ez a ME film is valami vállalhatatlan woke szemét lesz."
Ezt a korszakot most kezdjük el magunk mögött hagyni több okból is, így egyáltalán nem biztos. Szerintem nem feltétlenül lesz túltoltabb annál, mint amit a játékban láthattál.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vallás
- Milyen egeret válasszak?
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Lord of the Rings: Return to Moria
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RX 6600 8GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest