Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Zola007 #68995 üzenetére

    Ez pontosan így van.

    Amikor dolgozunk az a cél hogy a munkaidőben végigtudjuk csinálni azt amit. Ezt csúcsteljesítményünknek csak a 10%-a körül lehet megoldani, tehát folytonosan 10-15% teljesítménnyel, ami legfeljebb 100watt. Bárki kipróbáltja lapátolásnál: a megszokott teher helyet jól merítse meg párszor és utána meddig kell majd pihennie. Még jobb egy szobabicikli ami mér wattot is: egyszer kimértem magamat, fél percig 700wattot bírtam leadni, de kényelmesen 80-100watt ami még tartható.

    Az edzésnél a cél pedig az hogy csúcsteljesítményt érjünk el, vagy kimerítsük az izmot. Ha csúcsteljesítményre megyünk erősödhetünk, ha kimerítjük növekedhetünk. Így előfordulhat 500-600watt terhelés, de utána pihengetni kell, jól is néznénk ki ha nem.

    Ezek után szvsz nekem az a protokoll hogy ugyanazt az izmot egy héten nem nagyon dolgozom meg 2× - esetleg ha lemaradott... jelenleg a vállam ilyen. Mert ha 1nap edzünk 1nap pihenünk és mire minden testrész átmegy már el is ment egy hét. Persze egyszer betoltam én is egy 5napos edzést mindennel egy héten egy hónapon át, jött is a technikai szünet utána, mert kimerültem.

    Persze akinek csak annyi dolga van hogy edz, annak talán tartható ez a heti 2× leedzünk mindent, de aki melózik és terem bérlete van, azaz oda kell menni... garantáltam nem fogja bírni ekkora tempót. Nekem lent van a garázsban, így is ki kell hagyni néha 1-2 napot ha besűrűsödik a melóm.

    Egy szenes vagon sztem tud 60tonnát is, de legalább 30-at...

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák