Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Nem jól közelítitek meg a dolgokat.

    Ha lesz egy 70 feletti combotok, meg egy 50 felettii vádli, akkor tökmindegy, hogy csőszárú, vagy sima nadrág van rajtad. Ugyanúgy fog állni.

    Szóval lábazni kell. Nekem most 47-8-ra meg 69-70-re összeestek, és kb. itt megálltak. De nem is bánom, mert rám jönnek a nadrágok. Márkás ruhából is vannak méretek nálam, ha ez a gondja valakinek.

    A lábazás meg más szempontból is fontos. Jót tesz a vérkeringésnek, nem pusztulsz meg 50 évesen szívgondokkal, jót tesz a térdízületnek normális kereteken belül, mert nagy izom le tudja venni a mindennapok terheit kicsit róla. A vádli-boka kapcsolata hasonló.
    Amikor még kézi labdáztam többször kiment a bokám. Aztán nagyobb hangsúlyt fektettem a vádlira, és azóta nincs ilyen gond. Persze nem mondom, hogy nem ment ki azóta, de megtanulta az izom azt a reflexet is, ami a visszarántásért felelős.

    Mikuland

    Szerintem nem kell neki tricepsz. Simán ki tudná faragni, ha akarja látványosabbra, szerintem még kaja nélkül is, elég lenne az edzés módosítása is. Méretben jól van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák