-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Sziasztok!
Ez a topik, a Prohardver!-es Honda tulajdonosok baráti topikja.
Itt lehet információkat, tapasztalatokat cserélni az autókkal kapcsolatban és megosztani a véleményeket.
Szívesen látunk mindenkit, akinek Hondája van és azt is akinek nem, vagy még nem.
[ Módosította: Karma ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
haliho,
először is gratula
jöhet a kép
itt a hondások fóruma, itt írunk meg mindent:
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
Ok, majd holnap csinálok képeket mer most egy kicsit koszos. Egyébként a forgalmi megnevezés szerint: élénkpiros.
Valami kisebb tuningok amik házilag elvégezhetők vannak? Szvsz arra gondoltam a sebesség és fordulatszámmérőt körülölelő műanyagot átfújni, ilyesmi...profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
SuBeR53_
tag
az utcában tegnap volt egy tuning integra
-
Flashback
addikt
Nem bízol a kézügyességemben? Egyébként nem én fújnám le. Van egy ismerősöm aki a 206-a belsejét gyönyörűen megcsinálta fekete/ezüstre!! Na a képek most kúsznak fel, mindjárt nyomok linket. 22:00-ig lak protectoroztam, a képeken látszik is.
De ti is dobhattok fel ám képeket!!profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Képek itt! Bővebben: link
-
Flashback
addikt
A Gyári hangszór (az ajtóban) elejét hogy kell lepattintani?
-
SaNyEe18
tag
Hali all!
Ez az LSI, ESI dolog engem is érdekelne! Mi az? Mi a különbség?
Flashback kérdeznék tőled vmit. A Civiced hány kiló a forgalmi szerint, mert már sok helyen láttam sok félét és nem igazán vágom hogy melyik az igaz. A választ előre is köszi.
Na már moddolom is az irományom!
Valaki tud valami pdf formátumot vagy ''digitális'' kézikönyvet az 5. generációs(1992-1995) Civichez?
Minden info érdekelne a tütüről.
Lehet a jövőben valamikor befektetek egybe
[Szerkesztve]Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: ''béna vadász'' :))
-
SaNyEe18
tag
válasz Flashback #22 üzenetére
Üdv Flashback!
Sztem csak dobot nem igazán éri meg cserélni ha csak nem azért veszed, hogy kicsit szebb hangja legyen a gépnek.
A teljes rendszer cseréje inkább nyerő főleg ha ikercsöves a rendszer mert akkor szinte olyan hangot kap a kocsi mint egy V-moci és a má kúl . Mondjuk nem is 22 K-ba kerül a cuccosVegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: ''béna vadász'' :))
-
Flashback
addikt
Hát igen egy dupla renszer kb 100K +sör a sarki autószerlőnél ha span, de az meg lehet hogy nem tudja úgy belőni a dolgot. Szóval az a legoptimálisabb esetben 150K!
A sportdob az jó mert LE-növekedést okoz (kb1-2%). A végtől pedig szebb hangja lesz hiszen ilyenkor a kipufogó végéből, le kell vágni.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Akinek nem jött be a kép.tár annak beszúrok egy kis képet:
-
SaNyEe18
tag
Mennyire akarod átépíteni a masinát Flashback?
Van már terved? Persze hülye kérdés mindenkinek van terve csak hát a megvalósítás .
Azt látom, hogy optikailag rendbe akarod szedni, de motorikusan mi a helyzet?
[Szerkesztve]Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: ''béna vadász'' :))
-
NoLF
veterán
válasz Flashback #34 üzenetére
csak szeretnék az lenni, jelenleg skoda favoritom van, és sajnos épp annyit keresek hogy megéljek, szal még távolabb lesz az a civic, de imádom őket!!!
itt a skodám, hiába off:
Bővebben: link
peaceThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Flashback
addikt
A motor-tuning a végére. Most ez nekem bivaly erős a kis 50-60 LE-s Citroenem után... Egyébként sport légszűrő, direkt légszűrő, sport gyertya, rezgőbizbaszos cső, chiptuning és ennyi... Többet nem akarok rászánni meg azért ez csökkenti az élettartalmat.
-
Flashback
addikt
Más: Mondjatok már olyan olajat vagy gépzsírt ami nem marja a műanyagot, mert a napfénytető mechanikáját meg a szervómotorját meg kéne kenni, mert ezt a tulaj mióta MO-n van a gép, ki sem nyitotta!
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz Flashback #14 üzenetére
nem a kézügyességedben nem bízom.
hogy is mondjam, hogy ne érezd sértésnek meg én se mondjak baromságot.
szóval lehet, csak baromira figyelj oda, hogy ne a szomszéd fiú bontex sufni tuningos szívódízeles golfjára hajazzon a végeredmény
hondát vagy gyönyörűen, vagy sehogy!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
válasz Flashback #30 üzenetére
ja, amúgy nagyon szép a gépsárkány
itt a kis drágassszágom, amit most nyúzok:
Bővebben: link
ehelyett venném az ITR-t, de az egyre valószínűbb hogy legkorábban csak fél év múlva esedékes
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest